Wij zijn met Pasen geopend! Let op: Postbezorging is niet mogelijk op 1e en 2e Paasdag.

Boekenlegger


These are all the keys and their possible values for the article Boekenlegger. These keys will also be in the response of a Get article request, along with the default keys id and creation_datetime. Note that optional keys as size_custom_width and size_custom_height become mandatory when a custom size is chosen.

Key Possible values Datatype Optional Info
number An integer. Int

Oplage

Het aantal exemplaren van je document

size
  • 74x210
  • 98x210
  • custom
    Formaat is anders
    Afwijkend formaat kun je hier opgeven (breedte x hoogte in mm). Je vult hier het eindformaat dat moet overblijven na het bijsnijden (dus zonder bleed) of afwerking (vouwen, inbinden enz).
  • circular
    Rond (diameter)
    Je kunt je eigen diameter opgeven in mm, van klein tot groot. Vul hier het eindformaat dat moet overblijven na het bijsnijden, dus zonder bleed.
String
printside
  • single
    Printwijze enkelzijdig
    Het papier wordt aan 1 zijde bedrukt
  • double
    Printwijze dubbelzijdig
    Het papier wordt aan beide zijden bedrukt. Als je meerdere documenten aanlevert, dan worden deze samengevoegd en als geheel geprint.
String
papertype
  • 250
    Zeer stevig papier (wit 250 grams)
    Zeer stevig en zeer wit, gegarandeerd haarscherpe afdrukken en heldere kleuren. Doordat het papier gestreken is, zit er een lichte glans op (maar is absoluut niet glossy). Uitstekend beschrijfbaar.

    Geschikt voor:
    Flyers, Portfolio, Losbladig

    Niet mogelijk bij:
    Thermisch inbinden, Garenloos inbinden

    Milieu: FSC Mix, houtvrij ECF, EU Ecolabel, ISO 14001 (versterking & beheersing van milieubehoud)
    Eigenschappen: Pro Design 250 grams, gestreken papier, ISO 9706 (bestand tegen veroudering) en ISO 9001 gecertificeerd, afdruk is watervast, witheidsklasse 168cie, 250um dik, 98% opaciteit
  • hvo_300
    Natuurkarton (wit 300 gr)
    Wit papier met een voelbaar papiervezel (minder dan bij klassiek). Geeft een zeer matte uitstraling en is opdikkend voor extra stevigheid.

    Geschikt voor:
    kaarten, visitekaartjes, certificaten, posters

    Milieu: ECF, FSC Mix, EU Ecolabel, ISO 14001 (versterking & beheersing van milieubehoud)
    Eigenschappen: Print Speed offset wit 300 grams, houtvrij ongestreken, ISO 9706 (bestand tegen veroudering) en ISO 9001 gecertificeerd, afdruk is watervast, witheidsklasse 161cie, 378um dik, 99% opaciteit
  • card
    Kaart papier
    Super stevig 350 grams papier, gebroken wit. Beide zijden gecoat met een lichte glans (zit meer tegen mat aan dan glossy). Is geschikt om op te schrijven, maar duurt paar seconden voordat het goed droog is (vlekt dus een beetje als je er te snel overheen gaat).

    Geschikt voor:
    Visitekaartjes, Kaarten, Portfolio, Losbladig

    Milieu: FSC Mix credit, EU Ecolabel, ECF gecertificeerd
    Eigenschappen: MultiCard 2S 350 grams, mc papier (machine coated), afdruk is watervast, witheidsklasse 133cie, 345um dik, 100% opaciteit
  • classic_270
    Klassiek papier (warm wit 270 grams)
    Warm (gebroken) wit papier waarop de structuur lichtjes zichtbaar is door de afdruk heen. De oppervlakte is niet heel grof / ruw, maar ook absoluut niet glad, het voelt enigzins zacht aan. Kleurafdrukken en teksten komen prima tot zijn recht, maar door de gebroken structuur is het minder scherp dan op gladde soorten. Er zit een minimaal verschil in structuur tussen de voor- en achterkant, de kleurtint is wel gelijk aan beide kanten en vergelijkbaar met Oud Hollands. Uitstekend beschrijfbaar.

    Geschikt voor:
    kaarten, visitekaartjes, certificaten, posters

    Niet mogelijk bij:
    Wire-O / thermisch inbinden, lamineren, coating

    Milieu: FSC Mix C018501, houtvrij ECF gecertificeerd
    Eigenschappen: Mohawk Superfine Eggshell 270 grams, eierschaal gepreegd, afdruk is watervast, 348um dik, 98% opaciteit
  • old_300
    Oud Hollands papier (warm wit 300 grams)
    Warm (gebroken) wit papier met een duidelijke lijnenstructuur, dit is ook zichtbaar door de afdruk heen. De oppervlakte voelt door het relief zeer ruw maar zacht aan. De kleurtint is gelijk aan beide kanten en vergelijkbaar met Klassiek. Uitstekend beschrijfbaar. Let op: De richting van de lijnenstructuur kan varieren per opdracht.

    Geschikt voor:
    kaarten, visitekaartjes, certificaten, posters

    Niet mogelijk bij:
    Inbinden, coating

    Milieu: FSC, ECF (Chloovrij), 94/62/EC (vrij van zware metalen), ISO 9001
    Eigenschappen: Gmund Original Verge 300 grams, gevergeerd, afdruk is watervast, 325um dik, 100% opaciteit
  • linen_300
    Papier met linnen persing (wit 300 grams)
    Een linnen structuur (soort rasterpatroon) die zichtbaar is. Teksten zijn nog steeds scherp en goed leesbaar, foto's / afbeeldingen zijn iets meer gebroken door het relief. De witheid is licht gebroken, maar witter dan bij Klassiek of Oud Hollands. Oppervlakte en kleur zijn aan beide zijden gelijk.

    Geschikt voor:
    kaarten, visitekaartjes, certificaten, posters

    Niet mogelijk bij:
    Inbinden, coating

    Milieu: FSC, ISO 14001 (versterking & beheersing van milieubehoud)
    Eigenschappen: FocusCard 300 grams, 2-zijdig linnenpersing, houtvrij glad natuurkarton, ISO 9706 (bestand tegen veroudering), afdruk is watervast, 328um dik, 100% opaciteit
  • pearl_300
    Parelmoer luxe papier (wit 300 grams)
    Een unieke papiersoort met een kristalwit parelmoer effect en het glanst vanuit alle kijkhoeken. Het effect is sterk aanwezig en daardoor raad ik dit alleen aan bij de juiste toepassing (bijv. uitnodiging voor een gala feest). De oppervlakte is licht ruw waarbij de structuur van papier heel licht zichtbaar is (maar niet storend). Oppervlakte en kleur (kristalhelder wit) is aan beide zijden gelijk. Uitstekend beschrijfbaar.

    Geschikt voor:
    kaarten, visitekaartjes, certificaten

    Niet mogelijk bij:
    Inbinden, coating

    Milieu: FSC Mix C018501, houtvrij ECF, ISO 14001 (versterking & beheersing van milieubehoud)
    Eigenschappen: Curious Metallics 300 grams, zilverwit parelmoer effect, ISO 9706 (bestand tegen veroudering), afdruk is watervast, 414um dik, 98% opaciteit
  • ecofiber_295
    Eco vezelpapier (beige 295 grams)
    Ecologisch papier (bijna karton) gemaakt van landbouwafval en het heeft hierdoor een zeer lage 'footprint'. De vezels zijn licht voelbaar en door de productiewijze is de oppervlakte niet homogeen opgebouwd, dit is echter niet storend en geeft juist een eigentijds karakter. De kleur is beige en beide zijden zijn gelijk aan elkaar, maar deze tint heeft wel invloed op de kleur & leesbaarheid (wij plaatsen geen wit als onderkleur). Dit materiaal kun je door zijn stevigheid en structuur ook beoordelen als karton. Prima beschrijfbaar. Let op: Het kan voorkomen dat effecten van het oppervlakte door de afdruk heen zichtbaar zijn.

    Geschikt voor:
    kaarten, visitekaartjes, certificaten, posters

    Niet mogelijk bij:
    Inbinden, coating

    Milieu: Gemaakt van landbouwafval, niet gebleekt composteerbaar, houtvrij ECF, ISO 14001 (versterking & beheersing van milieubehoud)
    Eigenschappen: PaperWise 295 grams, ongestreken papier, natuurlijk bruine kleur, 439um dik, 100% opaciteit
String
cutting
  • basic
    Basis uitgesneden
    Je document wordt uitgesneden op het gekozen formaat
String
finishing2
  • none
  • coating
    Coating
    De coating is een tranparante toplaag die zorgt voor extra glans en bescherming. Tevens zorgt dit voor een (beperkte) bescherming tegen water (bijvoorbeeld het morsen van een kopje koffie). Je moet dit niet zien als een laminaat, de coating wordt namelijk gevormd door transparante toner dat het papier en de afdruk afsluit.
  • laminating
    Lamineren
    De afdruk wordt voorzien van een beschermende plastic laag (125um). Deze laag zorgt voor bescherming terwijl de structuur van het papier behouden blijft.

    Dit laminaat is ongeschikt voor het gebruik van whiteboard markers, dit laat een blijvende afdruk achter.
String
coating
  • front
    Coating voorkant
    De voorkant wordt voorzien van coating. De coating is een tranparante toplaag die zorgt voor extra glans en bescherming. Je moet dit niet zien als een laminaat, de coating wordt namelijk gevormd door transparante toner dat het papier en de afdruk afsluit.
  • double
    Coating voor- en achterkant
    De voor- en achterkant worden voorzien van coating.
String
laminating
  • single
    Enkelzijdig mat gelamineerd
    De prints worden enkelzijdig voorzien van een matte lamineerlaag van 125um. Dus ieder vel is aan de voorzijde gelamineerd.
  • double
    Lamineren aan beide zijde
    De prints worden aan beide zijden voorzien van een matte lamineerlaag van 125um.
String
check_doc
  • standard
    Standaard controle
    De standaard controle bekijkt of jouw bestand correct is aangeleverd om te printen. Dit is een geautomatiseerde controle die kijkt naar de onderstaande punten:
    • Document schalen
    • Afloopgebied (link naar pagina bleed)
    • Pagina's juist roteren
  • advanced
    Uitgebreide controle
    Met deze optie kiest u voor zekerheid en controleren wij handmatig het document. Deze optie raden wij aan bij grote bestellingen, presentatiemateriaal, ingewikkelde documenten of als je zelf twijfelt over de aanlevering. Wij controleren afhankelijk van het gekozen product verschillende punten:
    • Passend geschaald
    • Resolutie
    • Marges (tekst op veilige afstand van rand, zie uitleg)
    • Afwerking (indien van toepassing)
    • Doorlopende pagina's (indien van toepassing)
    • Pagina's juist geroteerd
String
delivery_method
  • pickup
    Afhalen in Amsterdam (bij Print&Bind of pickup point)
    Je kunt de bestelling vanaf 16:00u (of 10.00u met spoed) afhalen bij Print&Bind in Amsterdam Sloterdijk, wij zijn eenvoudig te bereiken per auto (A10) of openbaar vervoer (metrohalte Isolatorweg).

    TIJDELIJK: Vanwege de enorme drukte is het tijdstip voor afhalen in de middag aangepast naar 18:00.

    Wij bewaren jouw bestelling maximaal 2 weken.

    Openingstijden:

    Maandag t/m donderdag 08:00 - 21:30
    Vrijdag 08:00 - 18:00
    Zaterdag t/m zondag 09:00 - 18:00

    Daarnaast is afhalen bij een van de pickup points in Amsterdam ook mogelijk vanaf 18:00u.

    Je bestelling blijft op deze locaties maximaal 1 week bewaard, wacht dus niet te lang met afhalen.

  • post
    Versturen per post
    Bestelling wordt per brievenbus- of pakketpost geleverd (afhankelijk van het formaat). Er zijn diverse opties mogelijk zoals:
    - Afhalen bij PostNL 16:00u
    - Afhalen bij PostNL 8:30u
    - avondbezorging
    - avondbezorging
    - Ochtendbezorging 10.00u
    - Zondagbezorging
    - Internationaal
    Lees meer op de pagina leverwijze
String
comment
String
size_custom_width
  • text
String Optional
size_custom_height
  • text
String Optional
size_custom_diameter
  • text
String Optional
borderless
  • 1
    Randloos printen
    De standaard printmarge is 5mm, lopen afbeeldingen of teksten tot aan de rand? Kies dan voor deze optie. Wij produceren je document dan op een wijze waarbij de printmarge niet van toepassing is (als je geen bleed aanlevert wordt je document rondom met 1mm vergroot, deze vergroting snijden wij weer weg / schoon).

    Kies je deze optie niet dan zal de buitenste 5mm (rondom) onbedrukt / wit blijven (zie plaatje rechts). De optie "randloos" is niet in alle combinaties mogelijk.
    Tip: Gebruik de preview weergave om te kijken of deze optie nodig is.

    Voor de experts: 3mm / 5mm bleed aanhouden, snijtekens zijn toegestaan. Dankzij deze bleed vergroten wij het document niet.
String Optional

Randloos printen

De standaard printmarge is 5mm, lopen afbeeldingen of teksten tot aan de rand? Kies dan voor deze optie. Wij produceren je document dan op een wijze waarbij de printmarge niet van toepassing is (als je geen bleed aanlevert wordt je document rondom met 1mm vergroot, deze vergroting snijden wij weer weg / schoon).

Kies je deze optie niet dan zal de buitenste 5mm (rondom) onbedrukt / wit blijven (zie plaatje rechts). De optie "randloos" is niet in alle combinaties mogelijk.
Tip: Gebruik de preview weergave om te kijken of deze optie nodig is.

Voor de experts: 3mm / 5mm bleed aanhouden, snijtekens zijn toegestaan. Dankzij deze bleed vergroten wij het document niet.

finishing_extra
  • round_corner
    Ronde hoeken
    De hoeken worden rond gemaakt met een machine in een radius van 3/8" - 9,5mm (mogelijk is er bij de afronding nog een licht hoekje te zien).
String Optional
production_method
  • budget
String Optional