A5 folder drukken

De meeste folders worden op een A5-formaat geprint. Bij Print&Bind kun je snel en gemakkelijk de folder drukken tegen een lage prijs. Folder worden altijd in het midden gevouwen. Wij vragen je altijd je bestanden aan te leveren in het eindformaat van de gevouwen folder. Dit betekent dat het geen probleem is om vier losse pagina's aan te leveren. Bij Print&Bind heb je de keuze tussen verschillende soorten papiersoorten, dit kan ervoor dat de prijs iets hoger of lager uitvalt.

Document gereed? Plaats direct je bestelling van de A5 folder

Bestel nu

Scherpste prijs voor je A5 folder

Bij Print&Bind kun je altijd jouw folders voordelig bedrukken. Je hebt de keuze tussen een lichte en een zwaardere papiersoort. Bij een zwaardere papiersoort krijg je een betere en luxe uitstraling. Als je kiest voor een lichtere papiersoort dan is de prijs iets lager. In beide gevallen is de kwaliteit goed. Dus je hebt de keuze om te kiezen tussen de verschillende papiersoorten. Je zult ook merken dat de prijs voor een kleine en grote oplage aan het drukken van A5 folders voordelig is. Geloof je het niet? Dan kun je de prijs zelf berekenen en hoef je geen offerte aan te vragen!

Professionele kwaliteit van je A5 folder

Naast dat de prijs meevalt, is de kwaliteit van onze producten perfect. Kwaliteit is zeer belangrijk bij grafische producten! Om hoogwaardige kwaliteit aan A5 folders te leveren letten wij op een aantal zaken. We letten op het procesbewaking, dagelijks gekalibreerde printers, eindcontrole, machines zijn in optimale staat en zorgen we voor de opleiding van de medewerkers. Dit zorgt ervoor dat je bestelling van A5 folders stap voor stap wordt verwerkt!

Snelle levering binnen 24 uren!

De standaard levertijd van je bestelling is binnen twee werkdagen. Heb je A5 folders met spoed nodig? Dan kun je voor 13.00 uur bestellen en het om vanaf 16.00 uur afhalen in Amsterdam. Als dat niet lukt, dan wordt de bestelling binnen 24 uren bezorgd bij jou!