A5 folder drukken

De meeste folders worden op een A5-formaat geprint. Bij Print&Bind kun je snel en gemakkelijk de folder drukken tegen een lage prijs. Folder worden altijd in het midden gevouwen. Wij vragen je altijd je bestanden aan te leveren in het eindformaat van de gevouwen folder. Dit betekent dat het geen probleem is om vier losse pagina's aan te leveren. Bij Print&Bind heb je de keuze tussen verschillende soorten papiersoorten, dit kan ervoor dat de prijs iets hoger of lager uitvalt.

Document gereed? Plaats direct je bestelling van de A5 folder

Bestel nu

Scherpste prijs voor je A5 folder

Bij Print&Bind kun je altijd jouw folders voordelig bedrukken. Je hebt de keuze tussen een lichte en een zwaardere papiersoort. Bij een zwaardere papiersoort krijg je een betere en luxe uitstraling. Als je kiest voor een lichtere papiersoort dan is de prijs iets lager. In beide gevallen is de kwaliteit goed. Dus je hebt de keuze om te kiezen tussen de verschillende papiersoorten. Je zult ook merken dat de prijs voor een kleine en grote oplage aan het drukken van A5 folders voordelig is. Geloof je het niet? Dan kun je de prijs zelf berekenen en hoef je geen offerte aan te vragen!

Professionele kwaliteit van je A5 folder

Naast dat de prijs meevalt, is de kwaliteit van onze producten perfect. Kwaliteit is zeer belangrijk bij grafische producten! Om hoogwaardige kwaliteit aan A5 folders te leveren letten wij op een aantal zaken. We letten op het procesbewaking, dagelijks gekalibreerde printers, eindcontrole, machines zijn in optimale staat en zorgen we voor de opleiding van de medewerkers. Dit zorgt ervoor dat je bestelling van A5 folders stap voor stap wordt verwerkt!

Snelle levering binnen 24 uren!

De standaard levertijd van je bestelling is binnen twee werkdagen. Heb je A5 folders met spoed nodig? Dan kun je voor 13.00 uur bestellen en het om vanaf 16.00 uur afhalen in Amsterdam. Als dat niet lukt, dan wordt de bestelling binnen 24 uren bezorgd bij jou!

Sophie van der Reijken

1 week geleden

Snelle en goede service

Ik had een boek besteld alleen er zat helaas een beetje beschadiging op mijn kaft en ik was ook vergeten aan te vinken dat ik ook mijn achterkant bedrukt wilde hebben. Dus stuurde ik een bericht via WhatsApp en kreeg meteen reactie. Ik krijg een nieuwe en kreeg daarnaast ook nog de mogelijkheid om mijn achterkant bedrukt aan te kunnen vinken, deze wordt dezelfde avond nog verstuurd. Snelle en goede service. Super fijn!

Kirby Ost

1 week geleden

6 sterren !!!

Hun productie is altijd snel, kwalitatief & betaalbaar. Alsnog hebben ze soms klanten (zoals ik) die er te laat achterkomt (na plaatsing van order) dat de aangegeven tijd, te laat is om op te halen(door omstandigheden). Na het sturen van een whatsappbericht met mijn uitleg/situatie hebben ze een hoge uitzondering gemaakt om mij tegemoet te komen ( door de afhaal tijd te vervroegen). Ik ben sprakeloos en dankbaar voor deze service erbij.

Me

1 week geleden

Geen gedoe, snel

Ik laat alles hier drukken: kaarten, posters, dingen voor aan de muur. Supersnelle service. M'n drukwerk is altijd netjes verparkt: zelfs als ik bijvoorbeeld slechts 1 a4 laat drukken. Ik kies altijd voor afhalen en dat loopt altijd gesmeerd. Ik weet niet heel veel van drukwerk, maar de posters hangen prachtig op de muur, ben zelf fan van het parelmoer papier. Ook de kaarten zien er altijd super uit. De doorlooptijden zijn kort, de prijs is laag. Bij andere drukkerijen vaak gedoe gehad, hier wordt het gewoon gedrukt, en snel ook :) Ga zo door

Marleen V

2 weken geleden

Correct en snel

Correct en snel, nog voordelig ook

Puck

2 weken geleden

Tevreden

Fijne service en snelle verzending. Als je grotere oplages van meerdere typen product wil bestellen, is de interface niet gebruiksvriendelijk. Het kost dan veel moeite om 10 hetzelfde te bestellen, maar dan een andere variant.

Joris Fonteijn

2 weken geleden

Mijn go-to print store!

Heb ondertussen al meerdere bestellingen geplaatst, van posters tot geboortekaartjes tot borden. Erg tevreden over de snelheid, kwaliteit en prijs. Mijn go-to print store!

jan

2 weken geleden

Goede ervaring

Mooie producten. Makkelijk om de afdruk-opdracht aan te leveren.

Pilar Cornejo

2 weken geleden

Een aanrader!

Altijd betrouwbaar en uitstekende kwaliteit

Onze klanten geven ons gemiddeld een

4.6

Gebaseerd op
Trustpilot