Verzending en Levering

Wij versturen je opdracht met PostNL en je ontvangt een track&trace code zodat je de zending kunt volgen. Onze ervaringen met PostNL zijn zeer goed, echter kunnen wij geen 100% levergarantie geven. 95% van de consumentenpost en 98% van de zakelijke post wordt op tijd bezorgd.

Verzendmogelijkheden

Brievenbuspakje

PostNL brievenbuspakje is ideaal voor kleine pakketten tot een dikte van 3,2cm binnen Nederland. Je hoeft niet thuis te zijn voor ontvangst en met de 'Track en Trace' code is de zending te volgen.

Budbee: avondbezorging voor particulieren

Budbee Flex is een avondbezorging voor particulieren. Dit is de groenste, soepelste en meest nauwkeurige bezorgservice. Je kunt zelf aangeven hoe en waar de chauffeur het pakket moet bezorgen: aanbellen, kloppen of op een specifieke plek rondom het huis.

Budbee Box: ophalen wanneer het jou uitkomt

Een duurzame en slimme bezorgservice waarbij het pakket bij een Budbee Box naar keuze wordt bezorgd. Door middel van een unieke pincode kun je jouw bestelling ophalen wanneer het jou uitkomt!

Meer weten over bezorging via Budbee avond- of Box bezorging?

Hoe werkt Budbee?

PostNL pakketpost

PostNL Pakket is ideaal voor grote pakketten tot 30kg binnen Nederland. Het biedt een grote betrouwbaarheid vanwege de 'Track en Trace' code, extra opties zijn:

  • Handtekening

  • Niet bij de buren afgeven

  • Afhalen bij PostNL locatie

  • Zeker 17:00u

  • Ochtendbezorging 10:00u

  • Avondbezorging

  • Zondagbezorging

Afhalen bij PostNL locatie

Het is mogelijk om je zending te laten bezorgen bij PostNL locaties in Nederland, je zending ligt vanaf 16.00u klaar. De meeste locaties zijn tot 's avonds laat geopend en anders kun je de zending de volgende dag ophalen.

Zeker 17.00u

Als het cruciaal is dat de levering op tijd binnen is dan raden wij de optie "Zeker" aan, de zending wordt via een ander (betrouwbaarder) logistiek proces verwerkt en je veel stress besparen. Deze bezorgoptie is alleen doordeweeks mogelijk. Uiteraard is afhalen bij Print&Bind de meest betrouwbare mogelijkheid. 

Ochtendbezorging

Het is ook mogelijk om je bestelling in de ochtend te laten leveren. Deze wordt vóór 10.00u bezorgd, dit is echter wel duurder en kost €22,30. Deze bezorgoptie is alleen doordeweeks mogelijk.

Koerier

Heb je de documenten snel nodig? Wil je geen onzekerheden met de post? Kies dan voor aflevering 'per koerier'. Binnen Amsterdam kost dit slechts €14,25, daarbuiten wordt een voordelig tarief per km gerekend.

Buitenland

Het is mogelijk de opdracht naar het buitenland te versturen. Je kunt dit direct aangeven bij de bestelling (stap 3), de levertijden en prijs worden automatisch berekend. België €7,25 en Duitsland kost €7,90.

Blanco versturen

Ben je een reseller en gaat de zending direct naar de eindklant? Kies dan voor 'Blanco versturen'. Wij zorgen ervoor dat er geen kenmerk, logo of flyer van Print&Bind te zien is. De klant ziet alleen jouw naam als afzender. Het is ook mogelijk om jouw eigen logo op het verzendlabel te plaatsen.

Netjes ingepakt