Wij zijn met Koningsdag (do 27 april) gesloten

Eigen productie

Wij produceren alles in eigen huis en hierdoor kunnen wij een top product leveren. Overtuig jezelf en ga voor zekerheid.

Eigen productie efficiënt ingericht Eigen productie efficiënt ingericht

De voordelen

  • Snelle levering
  • Kwaliteitsgarantie door direct controle
  • Minimale kans op fouten
  • Lage prijzen door efficiëntie en optimalisatie in de bedrijfsprocessen

Je kunt alleen een top- product en service leveren door alles in eigen huis te produceren. Veel drukkerijen besteden werk uit vanwege winstoogmerk, bij ons staat de klant centraal en doen wij dit bewust niet.

Afhalen is mogelijk

Onze medewerkers van de klantenservice verwelkomen je met veel plezier aan de afhaalbalie. Wij produceren alles in eigen huis op dezelfde locatie, je ontvangt een sms of email als de opdracht gereed is voor afhalen. De locatie is eenvoudig te bereiken per auto (ring A10) of openbaar vervoer (metrohalte Isolatorweg, 2 minuten lopen).

Lees meer over afhalen

Bestellingen gereed voor afhalen Bestellingen gereed voor afhalen

Productie printer

Printenbind.nl heeft gekozen om te werken met de Ricoh Pro™C901+. Zij zijn niet alleen leverancier maar onderhouden ook de printers en zorgen voor zo min mogelijk down-time. Wij kunnen hierdoor een constante output leveren van dezelfde kwaliteit, mede dankzij de dagelijkse calibratie met speciale meetinstrumenten. Het is een laser gebaseerde techniek en print met toners de CMYK (Cyaan, Magenta, Yellow, Black) kleuren op het papier.

De Ricoh Pro™C901 is een geavanceerd digitaal productie machine De Ricoh Pro™C901 is een geavanceerd digitaal productie machine

Grootformaat printer

Grootformaat prints zoals posters worden op deze machine geproduceerd. De Canon IPF8400S heeft een groot kleurbereik door te printen met 8-kleuren, inkt is op waterbasis waardoor dit ook mileuvriendelijk is. Het maximale formaat is B0.

Bestel hier je posters

Grootformaat printer op basis van 8 kleuren Grootformaat printer op basis van 8 kleuren

Inbindmachine Perfect Binder

De perfect binder heeft een capaciteit van 360 boekjes per uur en zorgt voor een zeer stevige hechting. De afwerking is zeer fraai en consistent, hiermee kunnen wij grote oplage binnen 24u leveren. De machine rilt de omslag, lijmt de rug en bindt het boek automatisch binnen 10 seconden in!

Lees meer over afwerking

Perfect Binder voor het garenloos inbinden Perfect Binder voor het garenloos inbinden

Diverse inbindmachines

Levertijden moeten zo kort mogelijk zijn, daarom beschikken wij over inbindmachines met een hoge doorloopsnelheid. Onze capaciteit is groot en hierdoor leveren wij op tijd, laat dat maar ons over!

Lees meer over afwerking

Automatische sluiter voor Wire-O inbinden Automatische sluiter voor Wire-O inbinden

Snijmachine

Wij beschikken over een nauwkeurige snijmachine om je product op ieder gewenst formaat te leveren. Ga naar artikel samenstellen om te kijken of dit mogelijk is.

Snijmachine voor het op maat snijden van papier Snijmachine voor het op maat snijden van papier

Lamineermachine

Lamineren is een bijzondere afwerking en zorgt voor bescherming, extra stevigheid en duurzaamheid. Wij beschikken over een automatische lamineermachine die aan beide zijden lamineert in A4 en A3 formaat.

lees meer over lamineren

Automatische lamineermachine Automatische lamineermachine