Prijzen

Bij ons weet je direct de prijzen, je hoeft niet eerst een offerte aan te vragen. Bij de producten is snel een prijs indicatie te zien door deze "snel te berekenen". Wanneer er wordt besteld past de prijs zich automatisch aan bij het invullen en veranderen van de specificaties.

Tip: Je kunt direct de prijs online berekenen via onze handige calculator

Score

Trustpilot beoordeling

Klantenboordeling: 9,5 van 10
Gebaseerd op 1274 reviews

Klantenboordeling: 9,5 van 10

Gebaseerd op 1274 reviews


 • Budget printen

  Gepubliceerd op 11 January 2019

  Een handleiding, samenvatting of eenmalige informatie nodig voor een zeer lage prijs? En dat ook nog eens milieubewust? Wij begrijpen dat! Daarom kun je nu kiezen voor de optie budget printen.

 • Nieuw pick-up point FatDaddy

  Gepubliceerd op 08 January 2019

  Onze pick-up points blijven uitgebreid worden, daarom hebben wij er weer een nieuwe locatie bij! Vanaf nu is het mogelijk om je bestelling af te halen bij FatDaddy. Deze winkel bevindt zich op de Vijzelgracht en is daarom zeer makkelijk bereikbaar!

 • Enveloppen (nieuw)

  Gepubliceerd op 30 November 2018

  Het is weer bijna december en dat betekent dat er weer veel kaarten verstuurd gaan worden! Natuurlijk willen we dat deze kaarten helemaal worden zoals onze klanten hopen. En wat is nou leuker dan de perfecte kaart in een net zo leuke envelop te versturen! Onze enveloppen zijn al vanaf 1 stuk te bestellen bij de kaarten. Alle kaarten zijn geproduceerd van hoog kwalitatief papier van 120 grams.

Bekijk meer nieuwsberichten

Bekijk meer klantenbeoordelingen