DIN LONG folder laten printen

Mooie en opvallende folders nodig? Dan is de DIN LONG folder iets voor jou! Een DIN LONG folder (210x99mm) heeft een smal langwerpig ontwerp en valt daardoor extra op. Lever je bestand online aan en wij gaan er snel en efficiënt mee aan de slag. Bestel je voor 13:00 met spoed dan heb je de flyers morgen al in huis!

Document gereed? Bestel direct jouw folders

Bestel nu

Goedkoop DIN LONG laten printen

Opvallen met smalle langwerpige folders tegen een lage prijs? Bij Print&Bind gaan we efficiënt te werk met het door jou aangeleerde bestand. Hierdoor kunnen wij de folders snel en goedkoop produceren.

DIN LONG folders van topkwaliteit

Alle folders worden bij Print&Bind in eigen huis geproduceerd. Hierdoor kunnen wij de hoogwaardige kwaliteit van de folders garanderen. Zelf kun je jouw gewenste papiersoort kiezen voor de perfecte DIN LONG folder. Ieder product wordt bij ons met veel aandacht en zorgvuldigheid geproduceerd. Dagelijks worden de printers gekalibreerd om zeker te zijn van een optimaal kleurenresultaat.

Daphne

1 week geleden

Helemaal perfect

Wat een top bedrijf! Ik houd ervan dat je alles zelf kunt regelen via de website. Daarnaast zijn ze razend snel en leveren ze mooi drukwerk tegen een heel betaalbare prijs (ook bij kleine oplage). Verder werd ik goed per e-mail op de hoogte gehouden van mijn bestelling. Het is fijn om te zien dat dit een echt menselijk bedrijf is, waar ze een leuke persoonlijke touch toevoegen door te laten zien wie mijn bestelling heeft klaargemaakt. Eén klein puntje: toen ik via chat vroeg aan de klantenservice om advies over de lettertypegrootte (wat het beste leesbaar zou zijn) en papiersoorten, kreeg ik als antwoord dat ik dat zelf moest weten. Snap ik natuurlijk, maar ik vraag niet voor niets advies ;)

Annemarie

1 week geleden

Prima

Prima. Snel geleverd. Ziet er perfect uit.

Maurice

1 week geleden

Top!

2x grote poster besteld. Snelle levering, goede kwaliteit en ook nog voor een schappelijke prijs!

Wil T.

1 week geleden

Fijn bedrijf

Ik heb al vaker bij Print&Bind documenten laten printen, omdat het altijd prima wordt afgeleverd.

Remy Overkempe

1 week geleden

Goede service

Goede service, snelle levering, goede producten.

Nico Schoonderwoerd

1 week geleden

Snel, goed, betrouwbaar

Tot nu toe altijd uitstekende kwaliteit voor een hele goede prijs.

Joris van Diepen

1 week geleden

Topbedrijf!

Topbedrijf!

Willems

1 week geleden

Het verliep allemaal makkelijk

Het verliep allemaal makkelijk. De instructies op de website zijn duidelijk en het zag er goed uit.

Onze klanten geven ons gemiddeld een

4.7

Gebaseerd op
Trustpilot