Samples

Weet je nog niet zeker welke papiersoort je wilt gebruiken? Of twijfel je hoe het wellicht aanvoelt? Had je constant een kleur envelop in je hoofd maar weet je het niet meer helemaal zeker? Geen probleem! Je kan gemakkelijk en gratis een papiermonsterboekje en/of envelop samples bestellen. Je betaald alleen voor de verzendkosten!

Papiermonsterboekje

In ons papiermonsterboekje vind je al onze papiersoorten, stickersoorten en voorbeelden van afwerkingsmogelijkheden. Bij iedere papiersoort staat een korte uitleg over het papier en voor welke afwerking het geschikt is. In het papiermonsterboekje vind je meer dan 20 verschillende papiersoorten. 

Het papiermonsterboekje kun je hier bestellen.  

Al onze papiersoorten te samen in een gratis sample

Envelop samples

Met onze envelop monsters maak je altijd de perfecte envelop keuze die mooi matcht met de kaart die erin wordt geschoven. In de envelopsample zit van iedere envelop een monster van 55x85mm. Dit betekent dat er ruim 22 verschillende kleuren in de envelop zitten! 

De envelop samples kun je hier bestellen. 

In 1 envelop 22 verschillende samples van al onze enveloppen

Plaatmateriaal stalen

Plaatmaterialen kunnen voor zeer veel dingen gebruikt worden: een plaat aan de muur, een welkomstbord en ook bordspellen. Maar welk plaatmateriaal is nou het meest geschikt voor jouw product? Bestel gemakkelijk onze plaatmateriaal stalen en vergelijk en voel alle materiaalsoorten. De stalen zijn 150x70 mm en onze plaatmaterialen zijn in verschillende diktes te zien. 

De plaatmateriaal stalen kun je hier bestellen. 

 • Nieuwe vacatures bij Printenbind.nl

  Gepubliceerd op 17 June 2021

  Het productieteam van Printenbind wordt gedreven door een team van gemotiveerde scholieren en studenten. Dat maakt de sfeer op de werkvloer informeel, maar vooral gezellig! Maar het jonge karakter van het bedrijf zorgt ook voor succes. Jong is snel, enthousiast en leergierig. En voor de klant houden we het simpel en toegankelijk. Het resultaat is een klanttevredenheid van een 9,6/10.

 • Nieuw! Plaatmateriaal stalen

  Gepubliceerd op 11 June 2021

  Naast onze papiermonsterboekjes en envelop samples kun je nu ook plaatmateriaal stalen bestellen! Dit voorbeeld bevat al onze plaatmateriaal soorten in verschillende diktes. Zo kun je gemakkelijk vergelijken en de juiste plaatmateriaal soort kiezen voor jouw product!

 • Gratis EK Speelschema op A3 Poster

  Gepubliceerd op 26 May 2021

  Op 11 juni wordt het EK2020 officieel geopend in Rome met de eerste wedstrijd. Turkije speelt op vrijdagavond 21.00 uur tegen Italië. Voorafgaand vindt de openingsceremonie plaats. Vóór de eerste wedstrijd wil jij natuurlijk een speelschema op de koelkast, in de gang of boven je bed hebben hangen om de uitslagen bij te houden. Goed nieuws! In elke bestelling die vanaf maandag 31 mei tot en met zondag 6 juni wordt verzonden, tref je het EK Speelschema aan! Leuk voor jezelf, je buurmeisje, neefje, collega, op de koelkast of het prikbord.

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Geweldige kwaliteit en service.

  2 dagen geleden door Esther

  Geweldige kwaliteit en service. Altijd goed en snel.

 • Deze keer etiketten besteld voor de…

  2 dagen geleden door H. Rostohar

  Deze keer etiketten besteld voor de honingpotjes. Super makkelijk te maken via de website. Twee dagen later werden ze door de post bezorgd in een stevige verpakking. Prima kwaliteit en ik weet nu waar ik mooie kwaliteitsetiketten kan bestellen. Ga zo...

 • Tevreden

  2 dagen geleden door Monique

  Mooi product geleverd. Snelle bezorging.

Bekijk meer klantenbeoordelingen