Samples

Weet je nog niet zeker welke papiersoort je wilt gebruiken? Of twijfel je hoe het wellicht aanvoelt? Had je constant een kleur envelop in je hoofd maar weet je het niet meer helemaal zeker? Geen probleem! Je kan gemakkelijk en gratis een papiermonsterboekje en/of envelop samples bestellen. Je betaald alleen voor de verzendkosten!

Papiermonsterboekje

In ons papiermonsterboekje vind je al onze papiersoorten, stickersoorten en voorbeelden van afwerkingsmogelijkheden. Bij iedere papiersoort staat een korte uitleg over het papier en voor welke afwerking het geschikt is. In het papiermonsterboekje vind je meer dan 20 verschillende papiersoorten. 

Het papiermonsterboekje kun je hier bestellen.  

Al onze papiersoorten te samen in een gratis sample

Envelop samples

Met onze envelop monsters maak je altijd de perfecte envelop keuze die mooi matcht met de kaart die erin wordt geschoven. In de envelopsample zit van iedere envelop een monster van 55x85mm. Dit betekent dat er ruim 22 verschillende kleuren in de envelop zitten! 

De envelop samples kun je hier bestellen. 

In 1 envelop 22 verschillende samples van al onze enveloppen
 • Afhalen weer mogelijk!

  Gepubliceerd op 09 February 2021

  Vanaf vandaag is het weer mogelijk om je bestelling bij ons af te halen. In ons bestelproces kun je gemakkelijk aangeven in welk tijdslot jij jouw bestelling komt afhalen. Let wel op, onze openingstijden zijn aangepast in verband met de avondklok.

 • Envelop monsters

  Gepubliceerd op 21 December 2020

  Enveloppen nodig voor kaarten? Een leuke verjaardagskaart, uitnodiging of kerstkaart verdient een mooie envelop en met maar liefst 22 verschillende kleuren was een keuze maken soms nog best moeilijk. Maar nu niet meer!

 • 25% korting op kerstkaarten!

  Gepubliceerd op 27 November 2020

  Wat is er nu leuker dan persoonlijke kerstkaarten laten printen voor vrienden en familie? Juist, deze met maar liefst 25% korting laten printen!

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Super!

  4 dagen geleden door Naomi de Bonte

  Heel tevreden met de service & blij met mijn bestelling! Je kan je bestelling goed volgen en alles word netjes en duidelijk gecommuniceerd; het resultaat is perfect!

 • ‘handleiding’ boekje

  4 dagen geleden door Maaike

  Ik heb een ‘handleiding’ boekje besteld om mijn interieuradvies in te presenteren. Het bestelproces verloopt makkelijk en vlot. Overal word goede uitleg bij gegeven. Het document is in printmodus te bekijken. Snelle levering, binnen twee dagen had ik...

 • Favoriete drukkerij Ik bestel nu al een tijdje al mijn producten voor mijn webshop bij Print en Bind en ik ben altijd tevreden geweest.

  5 dagen geleden door Kaylee de Snayer

  Favoriete drukkerij Ik bestel nu al een tijdje al mijn producten voor mijn webshop bij Print en Bind en ik ben altijd tevreden geweest. De kwaliteit is uitstekend en de levering snel. Een echte aanrader dus!

Bekijk meer klantenbeoordelingen