Horeca-ondernemer of Winkelier? Drukwerk nodig voor de heropening van je zaak? Klik hier voor 40% KORTING

Samples

Weet je nog niet zeker welke papiersoort je wilt gebruiken? Of twijfel je hoe het wellicht aanvoelt? Had je constant een kleur envelop in je hoofd maar weet je het niet meer helemaal zeker? Geen probleem! Je kan gemakkelijk en gratis een papiermonsterboekje en/of envelop samples bestellen. Je betaald alleen voor de verzendkosten!

Papiermonsterboekje

In ons papiermonsterboekje vind je al onze papiersoorten, stickersoorten en voorbeelden van afwerkingsmogelijkheden. Bij iedere papiersoort staat een korte uitleg over het papier en voor welke afwerking het geschikt is. In het papiermonsterboekje vind je meer dan 20 verschillende papiersoorten. 

Het papiermonsterboekje kun je hier bestellen.  

Al onze papiersoorten te samen in een gratis sample

Envelop samples

Met onze envelop monsters maak je altijd de perfecte envelop keuze die mooi matcht met de kaart die erin wordt geschoven. In de envelopsample zit van iedere envelop een monster van 55x85mm. Dit betekent dat er ruim 22 verschillende kleuren in de envelop zitten! 

De envelop samples kun je hier bestellen. 

In 1 envelop 22 verschillende samples van al onze enveloppen

Plaatmateriaal stalen

Plaatmaterialen kunnen voor zoveel dingen gebruikt worden: een plaat aan de muur, een welkomsbord en ook bordspellen. Maar welk plaatmateriaal is nou het meest geschikt voor jouw product? Bestel gemakkelijk onze plaatmateriaal stalen en vergelijk en voel alle materiaalsoorten. De stalen zijn 150x70 mm en onze plaatmaterialen zijn in verschillende diktes te zien. 

De plaatmateriaal stalen kun je hier bestellen. 

 • De verbouwing is gestart

  Gepubliceerd op 06 May 2021

  Je kent het wel: werk aan de weg. Je rijdt altijd dezelfde route, maar elke dag net weer even anders. Op maandag wordt je omgeleid via de vluchtstrook, op dinsdag via de andere weghelft en aan einde van de week via de ventweg. 3 maanden later liggen er 3 nieuwe rijstroken zonder dat je hebt moeten omrijden. Dit is wat er in de productie bij Printenbind.nl ook te gebeuren staat.

 • Vind het gouden ei

  Gepubliceerd op 31 March 2021

  De inpakkers van Printenbind.nl gaan gouden eieren verstoppen! In elke bestelling die tussen van 2 tot en met 5 april (Tweede Paasdag) wordt verzonden, kun je met een beetje geluk een gouden paasei vinden. Zo’n gouden ei is een cadeaubon van €15,- waard.

 • Win €250,- aan drukwerk

  Gepubliceerd op 08 March 2021

  Nu de winkels open mogen op afspraak en het hopelijk niet lang meer duurt dat de horeca haar terrassen mag openen, vond Printenbind.nl het tijd voor een winactie die deze bedrijven ten goede komt. Horecaondernemers en winkeliers hebben het zwaar en wij willen hen een hart onder de riem steken.

Bekijk meer nieuwsberichten

Bekijk meer klantenbeoordelingen