Samples

Weet je nog niet zeker welke papiersoort je wilt gebruiken? Of twijfel je hoe het wellicht aanvoelt? Had je constant een kleur envelop in je hoofd maar weet je het niet meer helemaal zeker? Geen probleem! Je kan gemakkelijk en gratis een papiermonsterboekje en/of envelop samples bestellen. Je betaald alleen voor de verzendkosten!

Papiermonsterboekje

In ons papiermonsterboekje vind je al onze papiersoorten, stickersoorten en voorbeelden van afwerkingsmogelijkheden. Bij iedere papiersoort staat een korte uitleg over het papier en voor welke afwerking het geschikt is. In het papiermonsterboekje vind je meer dan 20 verschillende papiersoorten. 

Het papiermonsterboekje kun je hier bestellen.  

Al onze papiersoorten te samen in een gratis sample

Envelop samples

Met onze envelop monsters maak je altijd de perfecte envelop keuze die mooi matcht met de kaart die erin wordt geschoven. In de envelopsample zit van iedere envelop een monster van 55x85mm. Dit betekent dat er ruim 22 verschillende kleuren in de envelop zitten! 

De envelop samples kun je hier bestellen. 

In 1 envelop 22 verschillende samples van al onze enveloppen

Plaatmateriaal stalen

Plaatmaterialen kunnen voor zeer veel dingen gebruikt worden: een plaat aan de muur, een welkomstbord en ook bordspellen. Maar welk plaatmateriaal is nou het meest geschikt voor jouw product? Bestel gemakkelijk onze plaatmateriaal stalen en vergelijk en voel alle materiaalsoorten. De stalen zijn 150x70 mm en onze plaatmaterialen zijn in verschillende diktes te zien. 

De plaatmateriaal stalen kun je hier bestellen. 

 • Prijswijzigingen en nieuwe verzendmethode

  Gepubliceerd op 28 September 2021

  De prijzen van papier en verpakkingsmateriaal lopen snel op. De grote vraag naar karton als gevolg van de sterk gegroeide bezorgeconomie in ‘coronajaar 2020’ heeft de markt sterk beïnvloed. Maar ook andere grondstoffen zijn in prijs gestegen. Printenbind voert daarom diverse marktconforme prijswijzigingen door.

 • Printenbind erkend stagebedrijf hoger onderwijs

  Gepubliceerd op 20 September 2021

  Met ingang van deze maand mag Printenbind zich officieel, erkend stagebedrijf voor het hoger onderwijs noemen. Hiervoor heeft er een audit plaatsgevonden door Stichting ELBHO. Printenbind biedt iedere stageperiode diverse projecten aan waar studenten mee aan de slag kunnen. De stages zijn hoofdzakelijk onder het marketing-communicatie vakgebied te scharen.

 • Nieuwe vacatures bij Printenbind.nl

  Gepubliceerd op 17 June 2021

  Het productieteam van Printenbind wordt gedreven door een team van gemotiveerde scholieren en studenten. Dat maakt de sfeer op de werkvloer informeel, maar vooral gezellig! Maar het jonge karakter van het bedrijf zorgt ook voor succes. Jong is snel, enthousiast en leergierig. En voor de klant houden we het simpel en toegankelijk. Het resultaat is een klanttevredenheid van een 9,6/10.

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Eindelijk echte mensen, geen chatbots. Supersnelle service!

  2 dagen geleden door Jozias

  Mijn bestelling bij Printenbind was in eerste instantie niet helemaal compleet. Ik had van 1 exemplaar te weinig ontvangen. Via de chat had ik binnen 1 minuut met een medewerker contact die meteen voor mij aan de slag ging. De volgende werkdag had ik...

 • Ik ben heel tevreden over Printenbind.

  2 dagen geleden door Louise

  Ik ben heel tevreden over Printenbind. Wat ze afleveren ziet er heel nettjes en verzorgd uit. Ook als je de draad op de website ff kwijt bent of het werkt ff niet zoals je zou willen... ze staan meteen klaar om je verder te helpen.

 • Goed product

  2 dagen geleden door Marion

  Goed product

Bekijk meer klantenbeoordelingen