Samples

Weet je nog niet zeker welke papiersoort je wilt gebruiken? Of twijfel je hoe het wellicht aanvoelt? Had je constant een kleur envelop in je hoofd maar weet je het niet meer helemaal zeker? Geen probleem! Je kan gemakkelijk en gratis een papiermonsterboekje en/of envelop samples bestellen. Je betaald alleen voor de verzendkosten!

Bestel hier

Papiermonsterboekje

In ons papiermonsterboekje vind je al onze papiersoorten, stickersoorten en voorbeelden van afwerkingsmogelijkheden. Bij iedere papiersoort staat een korte uitleg over het papier en voor welke afwerking het geschikt is. In het papiermonsterboekje vind je meer dan 20 verschillende papiersoorten. 

Plaatmateriaal stalen

Plaatmaterialen kunnen voor zeer veel dingen gebruikt worden: een plaat aan de muur, een welkomstbord en ook bordspellen. Maar welk plaatmateriaal is nou het meest geschikt voor jouw product? Bestel gemakkelijk onze plaatmateriaal stalen en vergelijk en voel alle materiaalsoorten. De stalen zijn 150x70 mm en onze plaatmaterialen zijn in verschillende diktes te zien. 

Envelop samples

Met onze envelop monsters maak je altijd de perfecte envelop keuze die mooi matcht met de kaart die erin wordt geschoven. In de envelopsample zit van iedere envelop een monster van 55x85mm. Dit betekent dat er ruim 29 verschillende kleuren in de envelop zitten!