Nieuws overzicht

 • Alle prints voor een nieuw studiejaar

  Gepubliceerd op 29 augustus 2022

  Je goed kunnen concentreren is niet vanzelfsprekend. Lezen en leren vanaf een tablet of laptop maakt dat niet makkelijker. Waarom laat je jouw studiemateriaal niet printen? Dit kan duurzaam, goedkoop én snel!

 • Haal je vakantiefoto’s naar papier!

  Gepubliceerd op 25 augustus 2022

  Natuurlijk staan die leuke vakantiefoto’s in de cloud of de filmrol van de familie app. Maar hoe leuk is het wanneer je die foto’s laat printen! Wist je dat wij dat al doen vanaf 1 exemplaar? Snel én goedkoop.

 • Self-service maakt afhalen nog sneller!

  Gepubliceerd op 14 juni 2022

  Wil jij jouw bestelling nog sneller in handen hebben? Vanaf deze week kun je jouw bestelling zelf ophalen bij ons op locatie, zonder hulp van ons. In het bestelformulier kun je aangeven dat je gebruik wil maken van de nieuwe Self-service. Je ontvangt een bericht dat je bestelling gereed is om af te halen.

 • Nieuwe leveringsoptie Budbee Box

  Gepubliceerd op 11 mei 2022

  Wij bieden verschillende soorten verzendmogelijkheden. Behalve de brievenbus verzending, pakketpost via PostNL, onze eigen afhaallocaties en Budbee Flex (avondbezorging) kun je nu ook gebruik maken van Budbee Box.

 • Koningsdag

  Gepubliceerd op 20 april 2022

  Na 2 jaar Koningsdag niet normaal gevierd te kunnen hebben, mogen we eindelijk weer los!

 • Boekenweek is om de hoek!

  Gepubliceerd op 1 april 2022

  Eerste liefde 

  Op 9 april begint dan eindelijk de boekenweek. De boekenweek is een jaarlijks terugkerend tiendaagse promotie met als doel om het algemene boek in de samenleving een sterkere positie te geven. Elk jaar heeft de boekenweek een ander thema, dit jaar is het thema ‘eerste liefde’. “Een eerste liefde overspoelt je met gevoelens en verlangens die je eerder nog niet kende, die je niet kon vermoeden. Ilja Leonard Pfeijffer schrijft het Boekenweekgeschenk, Marieke Lucas Rijneveld het essay.”

 • We gaan weer los!

  Gepubliceerd op 3 maart 2022

  Het is weer zover. Nederland is van het slot en dat betekent dat de evenementen branche de agenda's ook weer aan het vullen is. Na lang binnen gezeten te hebben, zijn wij blij dat jij je gasten of klanten eindelijk weer kan verwelkomen. Mogen wij je daar een handje bij helpen?

 • Prijswijzigingen februari 2022

  Gepubliceerd op 14 februari 2022

  We ontkomen er niet langer aan, ook onze prijzen zullen wijzigen. Geheel marktconform, want wij staan nog steeds voor goedkoop printen & inbinden. Wij blijven nog steeds die scherp geprijsde online printshop waar je makkelijk en snel kunt bestellen. Al vanaf 1 exemplaar!

 • Valentijnsdag

  Gepubliceerd op 4 februari 2022

  Op 14 Februari is het dan eindelijk zo ver. De dag van de liefde, valentijnsdag. Bij de op één na meest gevierde dag ter wereld hoort natuurlijk een leuk cadeau. Er worden gemiddeld per jaar ongeveer dertig miljoen Valentijnskaartjes en berichten gestuurd. Print&Bind helpt jou met een origineel cadeau voor jouw partner.

 • Een succesvolle verkiezingscampagne?

  Gepubliceerd op 5 januari 2022

  De gemeenteraadsverkiezingen staan voor de deur. Tijd om een overtuigende campagne voor te bereiden. Print is hierin een belangrijk onderdeel. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar. Om jouw flyers, posters en ander campagnemateriaal te printen.

 • Winactie #PrintenBindKerstactie

  Gepubliceerd op 2 december 2021

  Binnenkort is het kerst! De kerstbestellingen vliegen de deur uit. Heb jij een leuke "kerstbestelling" geplaatst en zou je graag nog meer willen bestellen? Na de feestdagen wil je niet meer teveel uitgeven. Wij hebben de oplossing! Doe mee met de #PrintenBindKerstactie en maak kans op 100 euro printtegoed!

 • Goed voorbereid op de bezorggekte

  Gepubliceerd op 23 november 2021

  Vrijdag 26 november is het Black Friday! Deze week is voor de pakketbezorging het startsein voor de drukste periode van het jaar. Ons enthousiaste team zet zich ook dit jaar weer maximaal in om alle bestellingen op tijd de deur uit te krijgen.

 • Het nieuwe Print&Bind

  Gepubliceerd op 8 november 2021

  Jouw vertrouwde online printshop laat zich vanaf nu écht zien. Met onze nieuwe uitstraling laten we zien wie we zijn: jong en enthousiast. Waarbij we het online bestellen van prints simpel houden.

 • Printenbind erkend stagebedrijf hoger onderwijs

  Gepubliceerd op 2 november 2021

  Met ingang van deze maand mag Printenbind zich officieel, erkend stagebedrijf voor het hoger onderwijs noemen. Hiervoor heeft er een audit plaatsgevonden door Stichting ELBHO.

 • Prijswijzigingen en nieuwe verzendmethode

  Gepubliceerd op 28 september 2021

  De prijzen van papier en verpakkingsmateriaal lopen snel op. De grote vraag naar karton als gevolg van de sterk gegroeide bezorgeconomie in ‘coronajaar 2020’ heeft de markt sterk beïnvloed.

 • Nieuwe vacatures bij Printenbind.nl

  Gepubliceerd op 17 juni 2021

  Het productieteam van Printenbind wordt gedreven door een team van gemotiveerde scholieren en studenten. Dat maakt de sfeer op de werkvloer informeel, maar vooral gezellig!

 • Nieuw! Plaatmateriaal stalen

  Gepubliceerd op 11 juni 2021

  Naast onze papiermonsterboekjes en envelop samples kun je nu ook plaatmateriaal stalen bestellen! Dit voorbeeld bevat al onze plaatmateriaal soorten in verschillende diktes. Zo kun je gemakkelijk vergelijken en de juiste plaatmateriaal soort kiezen voor jouw product!

 • Gratis EK Speelschema op A3 Poster

  Gepubliceerd op 26 mei 2021

  Op 11 juni wordt het EK2020 officieel geopend in Rome met de eerste wedstrijd. Turkije speelt op vrijdagavond 21.00 uur tegen Italië. Voorafgaand vindt de openingsceremonie plaats. Vóór de eerste wedstrijd wil jij natuurlijk een speelschema op de koelkast, in de gang of boven je bed hebben hangen om de uitslagen bij te houden. Goed nieuws! In elke bestelling die vanaf maandag 31 mei tot en met zondag 6 juni wordt verzonden, tref je het EK Speelschema aan! Leuk voor jezelf, je buurmeisje, neefje, collega, op de koelkast of het prikbord.

 • Diverse Printenbind Pick-up Points weer open

  Gepubliceerd op 25 mei 2021

  Nu de corona maatregelen zijn versoepeld gaan er weer een paar Pick-up Points open. Vanaf 28 mei kun je terecht bij 6 van onze afhaallocaties in de stad. Daarnaast is de afhaal locatie bij onze productielocatie in de buurt van Sloterdijk natuurlijk ook gewoon open.

 • Leer beter. Leer vanaf papier.

  Gepubliceerd op 17 mei 2021

  Al jarenlang weten scholieren en studenten online printshop Printenbind.nl te vinden voor het printen van hun samenvattingen, syllabussen, tentamenbundels, werkstukken, verslagen en scripties. Dat het nut van geprint studiemateriaal nu (weer) wordt bewezen doet het team van Printenbind.nl groot plezier.

 • De verbouwing is gestart

  Gepubliceerd op 6 mei 2021

  Je kent het wel: werk aan de weg. Je rijdt altijd dezelfde route, maar elke dag net weer even anders. Op maandag wordt je omgeleid via de vluchtstrook, op dinsdag via de andere weghelft en aan einde van de week via de ventweg. 3 maanden later liggen er 3 nieuwe rijstroken zonder dat je hebt moeten omrijden. Dit is wat er in de productie bij Printenbind.nl ook te gebeuren staat.

 • Vind het gouden ei

  Gepubliceerd op 31 maart 2021

  De inpakkers van Printenbind.nl gaan gouden eieren verstoppen! In elke bestelling die tussen van 2 tot en met 5 april (Tweede Paasdag) wordt verzonden, kun je met een beetje geluk een gouden paasei vinden. Zo’n gouden ei is een cadeaubon van €15,- waard.

 • Win €250,- aan drukwerk

  Gepubliceerd op 8 maart 2021

  Nu de winkels open mogen op afspraak en het hopelijk niet lang meer duurt dat de horeca haar terrassen mag openen, vond Printenbind.nl het tijd voor een winactie die deze bedrijven ten goede komt. Horecaondernemers en winkeliers hebben het zwaar en wij willen hen een hart onder de riem steken.

 • Afhalen weer mogelijk!

  Gepubliceerd op 9 februari 2021

  Vanaf vandaag is het weer mogelijk om je bestelling bij ons af te halen. In ons bestelproces kun je gemakkelijk aangeven in welk tijdslot jij jouw bestelling komt afhalen. Let wel op, onze openingstijden zijn aangepast in verband met de avondklok.

 • Envelop monsters

  Gepubliceerd op 21 december 2020

  Enveloppen nodig voor kaarten? Een leuke verjaardagskaart, uitnodiging of kerstkaart verdient een mooie envelop en met maar liefst 22 verschillende kleuren was een keuze maken soms nog best moeilijk. Maar nu niet meer!

 • 25% korting op kerstkaarten!

  Gepubliceerd op 27 november 2020

  Wat is er nu leuker dan persoonlijke kerstkaarten laten printen voor vrienden en familie? Juist, deze met maar liefst 25% korting laten printen!

 • Trustpilot rating 4.8

  Gepubliceerd op 21 juli 2020

  Onze medewerkers werken 7 dagen per week door om de mooist mogelijke producten voor jullie te produceren, en dit is gelukkig niet onopvallend gebleven..

 • Nieuwe menukaarten!

  Gepubliceerd op 7 juli 2020

  Het is mooi weer en de terrassen zijn weer open. Dat vraagt om nieuwe menukaarten! Daarom hebben wij onze menukaart opties uitgebreid.

 • Bestel je cadeau voor Moederdag met 35% korting!

  Gepubliceerd op 27 april 2020

  Zondag 10 mei is het weer zo ver: Moederdag! Ben jij nog op zoek naar een mooi en persoonlijk cadeau? Maak dan gebruik van één van onze Moederdag acties!

 • Mat gelamineerde cover

  Gepubliceerd op 7 april 2020

  Naast een glossy cover kun je nu ook kiezen voor een mat gelamineerde cover. Deze matte lamineerlaag is 43um dik en wordt aan de buitenzijde van de cover toegepast. De laag zorgt voor een clean en strakke uitstraling van de boeken.

 • Plaats je eigen logo op het [verzendlabel]

  Gepubliceerd op 4 april 2020

  Wil je niet onze informatie op het verzendlabel en vind je een kaal label ook wat minder? Plaats dan nu jouw eigen logo op het verzendlabel!

 • Printenbind helpt in tijden van crisis

  Gepubliceerd op 28 maart 2020

  Vele burgerinitiatieven zijn de laatste dagen en weken opgezet. Ook zien wij dat veel bedrijven geraakt worden door het Covid-19 virus; ook hen willen wij graag een helpende hand bieden. Daarom hebben wij twee verschillende acties opzet, voor zowel burgerinitiatieven en zakelijke klanten.

 • Nieuw! Uitgesneden [patroonrand]

  Gepubliceerd op 24 maart 2020

  Wil je jouw save-the-date-kaartje, verjaardagsuitnodiging of geboortekaartje net wat specialer maken? Kies dan nu voor een van onze patroonranden. Met deze speciale rand zal jouw kaartje er altijd extra leuk uitzien!

 • Onze Covid-19 maatregelen

  Gepubliceerd op 18 maart 2020

  In deze periode is er helaas niet te ontkomen aan het corona virus. Ook wij hebben daarom al verschillende maatregelen getroffen om de veiligheid van onze klanten, medewerkers en leveranciers te waarborgen. In dit nieuwsbericht willen wij jullie informeren over onze maatregelen en de eventuele consequenties:

 • Nieuw! Re-board

  Gepubliceerd op 10 maart 2020

  Re-board, een sterk en 100% recyclebaar karton! Hierdoor is het natuurlijk niet alleen milieuvriendelijk, maar is het ook makkelijk in gebruik. Re-board is een dik plaatmateriaal wat dus voor veel verschillende doeleinden gebruikt kan worden!

 • Nieuw! Zwarte wire-o ringbanden

  Gepubliceerd op 25 februari 2020

  Wire-o ingebonden boeken zijn altijd een goed idee. Ze zijn stevig, kunnen makkelijk gebruikt worden en kunnen lang mee. Nu hebben we naast onze standaard metalen ringbanden, nieuwe zwarte wire-o ringbanden!

 • Nieuw pick-up point Colibri Gastrobar

  Gepubliceerd op 24 februari 2020

  Vanaf heden hebben wij er weer een nieuwe pickup locatie bij! In de gezellige Kinkerbuurt is het mogelijk om je pakketje op te halen bij Colibri Gastrobar in de Nicolaas Beetsstraat. Dit pickup point is goed bereikbaar met het ov en fiets, dus perfect om even snel langs te gaan en je bestelling op te halen!

 • Nieuw! Houten Posterhanger

  Gepubliceerd op 20 februari 2020

  Op een leuke, speelse manier je poster ophangen? Dat kan nu met onze houten posterhangers! Met deze houten latten kun je gemakkelijk en snel jouw poster showen.

 • Enveloppen bedrukt

  Gepubliceerd op 18 december 2019

  Nét dat beetje extra toevoegen aan je kaart? Kies dan voor een bedrukte envelop! Zo krijg je bij het ontvangen van je kaart al een klein voorproefje. Kies bijvoorbeeld voor een leuke afbeelding of je logo. Dit maakt je kaart helemaal af!

 • Sinterklaas inpakpapier

  Gepubliceerd op 28 november 2019

  De Sint is weer in het land! Daarbij horen natuurlijk pepernoten, chocoladeletters en cadeautjes. Met ons nieuwe inpakpapier maak je jouw cadeautjes helemaal af! Bestel een eigen ontworpen design of kies een van onze designs voor je pakjes!

 • Nu nog scherpere prints

  Gepubliceerd op 13 november 2019

  Wij proberen altijd het optimale uit onze printers te halen. Dagelijks worden de printers nagelopen en gekalibreerd. Daarnaast wordt er altijd gezocht naar mogelijkheden om de printkwaliteit te verbeteren. Daarom is het je wellicht opgevallen dat onze printkwaliteit nu nog beter is!*

 • 4 nieuwe papiersoorten

  Gepubliceerd op 16 oktober 2019

  Met trots presenteren wij onze nieuwe papiersoorten! De 4 nieuwe papiersoorten zijn zorgvuldig uitgekozen om tot een optimaal resultaat te komen. De papiersoorten zijn natuurlijk zeer geschikt om mooi op te kunnen printen. Op deze manier is er nog meer keuze om het optimale product te produceren!

 • Nieuw! Montage materiaal

  Gepubliceerd op 11 juli 2019

  Een mooi bord of poster op een kwalitatieve manier ophangen aan de muur? Ook daar hebben we nu verschillende opties voor! Sinds kort is het mogelijk om verschillende montage materialen bij ons te bestellen. De materialen zijn zowel bij een product als los te bestellen.

 • [Budget] productiesnelheid

  Gepubliceerd op 28 juni 2019

  Wil je graag wat bestellen maar heeft dit eigenlijk totaal geen haast en kun je wel wat prijsvoordeel gebruiken? Dan hebben we vanaf nu daar de perfecte oplossing voor: budget productiesnelheid!

 • [Prijswijziging]

  Gepubliceerd op 6 juni 2019

  Voor onze klanten proberen wij altijd de beste en laagste prijs te bieden voor producten. Afgelopen jaren hebben wij de prijzen nagenoeg constant gehouden terwijl de service & kwaliteit van onze dienstverlening alleen maar is toegenomen. Grote stijgingen in onder andere de personeels- en papierkosten maken het noodzakelijk om onze prijzen aan te passen. Voornamelijk in de kleine oplage wordt een prijsverhoging doorgevoerd, grote aantallen zijn juist weer goedkoper. De nieuwe prijzen zijn per 6 juni ingegaan.

 • De preview laadt [sneller]

  Gepubliceerd op 31 mei 2019

  Hoe komt mijn boek eruit te zien? Wat doet de optie randloos precies? En waar komt de vouw precies in mijn kaart? Allemaal vragen die beantwoord worden door middel van onze preview!

 • [Budget] printen

  Gepubliceerd op 11 januari 2019

  Een handleiding, samenvatting of eenmalige informatie nodig voor een zeer lage prijs? En dat ook nog eens milieubewust? Wij begrijpen dat! Daarom kun je nu kiezen voor de optie budget printen.

 • Nieuw pick-up point [FatDaddy]

  Gepubliceerd op 8 januari 2019

  Onze pick-up points blijven uitgebreid worden, daarom hebben wij er weer een nieuwe locatie bij! Vanaf nu is het mogelijk om je bestelling af te halen bij FatDaddy. Deze winkel bevindt zich op de Vijzelgracht en is daarom zeer makkelijk bereikbaar!

 • [Enveloppen] (nieuw)

  Gepubliceerd op 30 november 2018

  Het is weer bijna december en dat betekent dat er weer veel kaarten verstuurd gaan worden! Natuurlijk willen we dat deze kaarten helemaal worden zoals onze klanten hopen. En wat is nou leuker dan de perfecte kaart in een net zo leuke envelop te versturen! Onze enveloppen zijn al vanaf 1 stuk te bestellen bij de kaarten. Alle enveloppen zijn geproduceerd van hoog kwalitatief papier van 120 grams.

 • Betalingskorting bij [iDEAL] aangepast

  Gepubliceerd op 12 september 2018

  De betalingskorting bij iDEAL betalingen is iets verlaagd, van 3% naar 2%.

 • [Paperwise] ecologisch papier

  Gepubliceerd op 18 augustus 2018

  Ons 80 grams papier (A4 formaat) hebben wij gewijzigd naar een nieuwe soort: Paperwise! De kwaliteit is nagenoeg gelijk maar dan gemaakt van landbouwafval. Door het gebruiken van landbouwafval is de papiersoort zeer ecologisch wat resulteert in een minder grote impact op het milieu op de lange termijn. Dit vinden wij zó belangrijk dat dit geen aparte keuze wordt maar je bij 80 grams alleen nog maar dit Paperwise papier ontvangt.

 • Nieuwe leverwijze ["zeker"]

  Gepubliceerd op 5 juni 2018

  Sinds kort hebben wij een extra leverwijze geïntroduceerd. Deze leverwijze zorgt ervoor dat er nog meer zekerheid is dat uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 • Meer [coating] opties

  Gepubliceerd op 8 mei 2018

  De coatinglaag die sinds kort gebruikt wordt bij garenloos boekjes, is nu ook mogelijk bij losbladige producten! Deze coatinglaag geeft een glans over het papier, hierdoor krijgt de bestelling een andere look. De coatinglaag is bij verschillende opties mogelijk.

 • De website [nog sneller]

  Gepubliceerd op 26 april 2018

  Ons development team heeft een geweldige verbetering doorgevoerd voor de website, hierdoor laadt deze 2x zo snel als voorheen. Bestellen gaat dus nog sneller!

 • 7 nieuwe [papiersoorten]

  Gepubliceerd op 8 april 2018

  Wat zijn ze mooi! Wij vinden de nieuwe papiersoorten stuk voor stuk prachtig en ze geven bijzonder veel waarde aan je document. Na veel onderzoek, testen en onderhandelingen met de papierleverancier kunnen wij ze eindelijk met trots presenteren.

 • [Zoeken] in je bestanden

  Gepubliceerd op 30 maart 2018

  Ons bestelsysteem is weer een stukje sneller en fijner gemaakt met een "zoekfunctie" voor je bestanden. Als je vaak een bestelling plaatst word je documentenlijst aardig lang, maar met de filter komt je gewenste document nu razendsnel naar voren!

 • Verzending naar [België] sneller en goedkoper

  Gepubliceerd op 23 maart 2018

  Sinds kort is de levertijd naar België nog korter en duurt nu maar 1 werkdag en daarmee is de levertijd gehalveerd! Door deze snelle levering is onze spoedservice ook geschikt voor de Belgische klanten.

 • Nu ook op [zondag] open!

  Gepubliceerd op 15 februari 2018

  Vanaf nu zijn onze openingstijden uitgebreid en zijn wij ook op zondag geopend! Wij kregen vaak de vraag of het ook mogelijk was om bestellingen op te halen op zondag en daar hebben wij naar geluisterd. Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen zijn wij alle dagen van de week bereikbaar voor uw vragen en bestellingen.

 • [Omslagen] met beschermende & glanzende coating

  Gepubliceerd op 30 augustus 2017

  Onze printers hebben veel nieuwe opties waaronder een extra coatinglaag. Deze coatinglaag is een glanzende transparante laag die wordt aangebracht op de cover van garenloos boekjes. Dit zorgt voor een mooie uitstraling en zorgt voor extra stevigheid van de cover.

 • Ronde hoeken

  Gepubliceerd op 11 augustus 2017

  Om uw product een andere uitstraling te geven dan de standaard producten hebben wij een nieuwe optie toegevoegd aan de afwerking. Met 'ronde hoeken' geef je het eindproduct nét dat beetje extra. Deze optie is mogelijk bij kaarten & boekvorm producten.

 • Korte zijde garenloos

  Gepubliceerd op 25 juli 2017

  Sinds kort is het mogelijk om garenloos in te binden aan de kort zijde!

 • Welkom op de nieuwe website!

  Gepubliceerd op 26 april 2017

  Omdat wij altijd proberen te innoveren en te verbeteren hebben wij hard gewerkt aan een nieuwe site. Hiervoor hebben we goed geluisterd naar onze klanten en daarbij gekeken naar het optimaliseren van het bestelproces. Daarom willen wij je vanaf vandaag graag introduceren aan onze nieuwe, verbeterde website!.

 • Krimpfolie machine

  Gepubliceerd op 9 december 2016

  Het zorgvuldig verpakken van een bestelling is net zo belangrijk als de productie van het printen & inbinden. De teleurstelling is groot als je bestelling al beschadigd aankomt. Om dit te voorkomen hebben wij geïnvesteerd in een krimpfoliemachine om jouw documenten nog beter te beschermen.

 • Nieuwe printers

  Gepubliceerd op 9 december 2016

  Door de constante groei van Printenbind.nl draaien wij zeven dagen in de week en vier avonden. Daarbij hadden wij extra ruimte nodig om te groeien en kwam de verhuizing als geroepen! Door de extra ruimte was het voor ons mogelijk om het aantal printers te laten groeien van 2 naar 5 stuks.

 • Een 9.4 op Trustpilot!

  Gepubliceerd op 24 november 2016

  Door onze klanten zijn wij met een 9.4 beoordeeld op Trustpilot! Wij zijn hier heel erg blij mee en blijven natuurlijk ons best doen om dit beoordelingscijfer zo hoog mogelijk te houden. Wil je zelf een leuke review plaatsen? Dan kan dat natuurlijk hieronder.

 • We zijn verhuisd!

  Gepubliceerd op 9 november 2016

  Na 5 fijne jaren zijn wij uit ons jasje gegroeid. Sinds maandag 14 november zitten wij in ons nieuwe pand. Onze nieuwe locatie is 200 meter verder, we zijn dus nog steeds makkelijk bereikbaar!

 • Welk product/afwerking/besteloptie mis jij?

  Gepubliceerd op 1 september 2016

  Omdat wij ons aanbod graag goed aansluiten op jullie wensen, breiden wij onze productkeuze constant uit. Jouw mening is daarbij van groot belang. Mis je een product, afwerking of besteloptie? Geef het aan ons door!

 • Nieuw pick-up point Haarlemmerplein A'dam!

  Gepubliceerd op 12 augustus 2016

  We hebben er weer een nieuw pick-up point bij! Ook hier worden je bestelling gratis bezorgd. Haal vanaf nu je bestelde printwerk op bij koffiebar Gezondigd.

 • TringTring fietskoeriers bezorgen nu binnen A'dam!

  Gepubliceerd op 8 augustus 2016

  Sinds kort bezorgen wij een deel van ons drukwerk met de fietskoeriers van TringTring. Wil jij je printwerk laten bezorgen binnen de ring van Amsterdam? Dan wordt dit snel en milieuvriendelijk bij jou thuisbezorgd. Je kunt je bestelling natuurlijk ook laten bezorgen bij een van onze pick-up points in Amsterdam. Ook hier wordt jouw pakketje door de fietskoeriers naartoe gebracht. Bestel je printwerk gemakkelijk online!

 • Vraag nu je papiermonsters aan!

  Gepubliceerd op 11 maart 2016

  Wij spreken regelmatig klanten die niet helemaal zeker zijn van de beste papierkeuze voor hun bestelling. Hier hebben wij nu een handige oplossing voor.

 • Ruimere openingstijden

  Gepubliceerd op 2 maart 2016

  Wij weten hoe belangrijk het voor onze klanten is om ruime openingstijden te hebben. Om het dus voor onze klanten nog makkelijker te maken hebben wij onze openingstijden gewijzigd.

 • Nevertear

  Gepubliceerd op 10 februari 2016

  Ons assortiment is sinds kort uitgebreid met de nieuwe papiersoort Nevertear.

 • Aanleveren van alle bestandstypes mogelijk

  Gepubliceerd op 19 januari 2016

  Voorheen was het alleen mogelijk je document aan te leveren als PDF. Sinds kort kun je de documenten in bijna alle bestandstypes aanleveren.

 • Nieuw pick-up point Amsterdam

  Gepubliceerd op 23 december 2015

  Ons aantal pick-up points in Amsterdam breidt zich nog steeds uit. Daarom hebben wij sinds kort er weer een nieuw pick-up point bij.

 • Digitale proef nog beter

  Gepubliceerd op 18 september 2015

  Lever ik het wel goed aan? Gaan de gaten niet door de tekst heen? Wat doet de optie randloos? Dit zijn vragen die veelvuldig gesteld werden. Logisch want dat is ook lastig. Printenbind.nl heeft nu een tool ontwikkeld waarmee je precies kan zien hoe het document eruit ziet komt te zien na het printen en inbinden. Kortom nooit meer twijfel.

 • Zondag, maandag en ochtendbezorging

  Gepubliceerd op 15 september 2015

  Wij zijn specialist in het versturen van je drukwerkopdracht. Wij hebben een directe koppeling met PostNL en kunnen op deze manier vooroplopen met alle beschikbare mogelijkheden. Sinds kort hebben we hier de ochtend-, zondag- en maandagbezorging aan toegevoegd.

 • Kaart flink voordeliger

  Gepubliceerd op 10 september 2015

  Een kaart versturen naar je vrienden of familie, superleuk toch? Bestel ze nu nog goedkoper bij Printenbind.nl. Ook vanaf een oplage van 1 stuk.

 • Vouwen & rillen

  Gepubliceerd op 8 juli 2015

  Yes! Eindelijk kunnen wij rillen & vouwen van zware papiersoorten. Het is heel veel gevraagd en wij hebben geluisterd.

 • Uploader vernieuwd

  Gepubliceerd op 3 juli 2015

  Bij een aantal klanten werkten het uploaden van bestanden niet, heel frustrerend natuurlijk. Wij schaamden ons hiervoor, bestanden aanleveren moet heel vlot verlopen.

 • 2/4 gaats ponsen aflopend geprint

  Gepubliceerd op 17 april 2015

  Wij krijgen veel printopdrachten voor multomappen (ringbanden / ordners), vaak zijn ze aflopend aangeleverd (bedrukking tot aan de rand), tot voor kort konden wij deze alleen met een witrand van 5mm leveren.

 • Bestel API beschikbaar

  Gepubliceerd op 16 april 2015

  Wij bieden een aantal manieren om de invoer van je bestelling te versnellen, semi automatisch tot volledig automatisch.

 • Brievenbuspost nu traceerbaar

  Gepubliceerd op 10 april 2015

  Brievenbuspost is erg handig. je hoeft niet thuis te blijven om de zending in ontvangst te nemen. Helaas waren er ook een paar nadelen zoals traceer- en betrouwbaarheid.

 • Verzendkosten nog lager

  Gepubliceerd op 8 april 2015

  Betalen voor het verzenden van je product is vaak een tegenvaller. Wij proberen de prijzen daarom zo laag mogelijk te houden. Is het toch nog te duur? Afhalen kost niets en is sneller dan versturen.

 • Nieuw product

  Gepubliceerd op 3 december 2014

  Ook is het assortiment uitgebreid met een nieuw product stickers. Onze stickers zijn opvallend, en in alle formaten te bestellen.

 • Nieuwe printer

  Gepubliceerd op 3 december 2014

  We zijn helemaal klaar voor de drukke en gezellige december maand. De printcapaciteit is verhoogd door de plaatsing van een extra productie printer.

 • Nieuwe inbindmachine

  Gepubliceerd op 24 september 2014

  Met trots presenteren wij onze nieuwe inbindmachine voor het garenloos inbinden. De omslag is doorlopend en de rug kan optioneel bedrukt worden. Het resultaat is een zeer fraai en stevig boekwerk, de hechting is werkelijk super!

 • Preview van opdracht

  Gepubliceerd op 24 september 2014

  Je hebt een bestelling geplaatst en bent benieuwd naar het eindresultaat.

 • Samenwerking met Scribbr

  Gepubliceerd op 24 september 2014

  Bij Print&Bind controleren we standaard je document bij het starten van de productie; pagina’s worden eventueel passend gemaakt zodat er geen informatie verloren gaat. Wij zorgen voor een fraai resultaat maar kijken niet naar de inhoud.

 • Nieuwe verzendopties

  Gepubliceerd op 24 juni 2014

  De levering van je bestelling is net zo belangrijk als de productie, wij hebben goed geluisterd naar onze klanten en de verzendopties uitgebreid.

 • Pakketpost in prijs verlaagd

  Gepubliceerd op 24 juni 2014

  Verzenden kost helaas geld, maar is nu wel een stuk goedkoper geworden. Je betaalt niet langer €6,50 per bestelling, maar nu zijn de verzendkosten voor pakketpost verlaagd naar €4,95!

 • Uitgebreide bestandscontrole

  Gepubliceerd op 24 juni 2014

  Bij Printenbind.nl controleren we standaard je document bij het starten van de productie; pagina's worden eventueel passend gemaakt zodat er geen informatie verloren gaat.

 • WK schema 2014

  Gepubliceerd op 23 mei 2014

  Binnenkort begint het WK voetbal in Brazilië. Printenbind.nl heeft voor alle liefhebbers een WK-poster ontworpen met hierop een overzicht van alle wedstrijden. Vanaf nu krijgt elke bestelling een gratis WK-poster in A3 formaat, maar je kunt hem natuurlijk ook downloaden!

 • De gezichten van Printenbind

  Gepubliceerd op 28 februari 2014

  Benieuwd wie er werken bij Printenbind?

 • Volledige mobiele website

  Gepubliceerd op 28 februari 2014

  Met 8,2 miljoen smartphone gebruikers (medio 2013) in Nederland kunnen wij niet langer om dit communicatiekanaal heen. Veel websites zijn niet geschikt om op een smartphone te tonen. De oplossing is om een mobiele versie van de website in te zetten waar alleen de kernzaken van het bedrijf getoond. Onze mobiele website maakt het eenvoudiger om met een smartphone om snel en gemakkelijk een bestelling te berekenen of volgen, zo weet je direct waar je aan toe bent.

 • Poster actie

  Gepubliceerd op 1 februari 2014

  Poster actie: 50% korting!

 • Brievenbuspost goedkoper

  Gepubliceerd op 14 januari 2014

  Ook in het nieuwe jaar werken wij met PostNL om onze brievenbuspost te versturen. PostNL heeft echter per 1 januari 2014 haar prijzen met 9% verhoogd. Door de constante groei van Printenbind hebben we inmiddels de overstap kunnen maken naar het zenden van partijenpost. Hierdoor hoeven we de verhoging van PostNL niet 1 op 1 aan onze klanten door te berekenen. De prijs van brievenbuspost is voor onze klanten zelfs verlaagd! Zo blijven we hoge kwaliteit met een lage prijs bieden.

 • Staffelprijzen berekend over gehele winkelmand

  Gepubliceerd op 14 januari 2014

  Door de ontwikkelingen die Printenbind.nl heeft doorgemaakt is het nu ook mogelijk om met grotere orders te werken. Dit betekent voor de klant: hoe meer je bestelt hoe meer korting je krijgt! De prijs daalt niet alleen voor het printen, ook voor de afwerking berekenen we nu een staffelprijs. Nieuw: Voorheen berekende we de staffelprijzen per artikel. Vanaf januari 2014 kijken we ook nog naar het type product.

 • 2014 Tariefwijziging PostNL

  Gepubliceerd op 2 januari 2014

  Per 1 januari heeft PostNL zijn tarieven voor 2014 gewijzigd, helaas betreft dit een verhoging. Wij berekenen de frankering van poststukken 1 op 1 door naar onze klanten. De prijzen voor brievenbuspost bij Printenbind zijn reeds aangepast en worden automatisch online berekend.

 • Postbezorging op maandag

  Gepubliceerd op 31 december 2013

  Vanaf 2014 heeft PostNL de postbezorging voor de maandag aangepast.

 • Covers bedrukt - vernieuwd

  Gepubliceerd op 26 september 2013

  Bedrukte covers zijn vernieuwd, boeken zien er nog mooier uit! De bedrukte covers werden al op een papiersoort geprint van hoge kwaliteit, toch waren wij niet tevreden. Ieder product moet imponeren en dat kon beter. Het nieuwe papiersoort is voorzien van een coating, dit zorgt voor meer stevigheid, bescherming en glans.