Kerstkaart drukken inclusief envelop

Nu alvast aan het voorruit plannen voor aankomend jaar? Bij Print&Bind bieden we een snelle en voordelige optie om kerstkaarten te laten afdrukken. Met ons hoogwaardige papier zorgen we ervoor dat jouw ontwerp tot zijn recht komt. Of je nu kiest voor kerstkaarten met uw eigen foto of met een logo, wij staan voor je klaar om jouw ideeën tot leven te brengen.

Document gereed? Bestel direct jouw kerstkaarten

Bestellen

Eigen kerstkaart ontwerpen

Niks leukers dan een eigen ontworpen kerstkaart ontvangen of verzenden! De achterkant kunnen wij eventueel bedrukken voor verzending, zodat de kaart als ansichtkaart gemakkelijk verzonden kan worden via de post. Maar je kunt natuurlijk ook gaan voor een gevouwen kaart in een mooie envelop. Wij bieden enveloppen in 29 kleuren en 4 formaten om mee te leveren met de kaarten!

Papiersoorten voor uw kerstkaart

Je hebt bij ons ruim keuze in kwaliteitspapier waarop je jouw ontwerp als kerstkaart kunt laten drukken! Ga je hierbij voor het standaard kaart papier (350 grams) of toch voor een van de meer speciale papiersoorten voor de echte kerstlook?

De papiersoorten die wij bieden voor kaarten zijn:

  • 350 grams kaart papier

  • Natuurkarton (300 grams grams wit)

  • Klassiek papier (270 grams warm wit) (Tijdelijk niet op voorraad)

  • Oud hollands papier (300 grams warm wit)

  • Papier met linnen persing (250 grams wit)

  • Parelmoer luxe papier (300 grams wit)

  • Eco vezelpapier (295 grams paperwise)

Wil je meer weten over deze papiersoorten? Klik dan hier. Zo maken wij kaarten afdrukken super gemakkelijk!

Weet je niet goed waar je naar opzoek bent? Jekunt bij ons gratis een papiermonsterboekje bestellen. Dit boekje wordt na aanvraag zo snel mogelijk naar jouw adres verzonden. 

Aanleveren en afwerking van de kerstkaart

Het printen van de kerstkaarten kunnen wij goedkoop houden door online printen. De bestanden kunnen worden aangeleverd als PDF, maar ook als jpg of png. Onze website zal de bestanden omzetten naar een PDF bestand. In onze online bestelmodule kun je al jouw gewenste specificaties invullen, waardoor wij na de bestelling snel kunnen beginnen met de productie. Loopt de afbeelding tot aan de rand van het document? Kies dan voor de optie randloos printen, zodat de kaarten zonder witrand worden geprint. Ook kun je kiezen voor een middenvouw aan de lange zijde of aan de korte zijde. Verder bieden wij ook nog de optie 'ronde hoeken' aan, de 4 hoeken van de kaart zullen dan rond aflopen. 

elspeth pikaar

1 jaar geleden

Blij met de kaarten.

Blij met de kaarten. Stevig papier, kleur naar wens. En heel snel klaar. Opmaken van de kaarten online was niet ingewikkeld.

Ellen

2 jaar geleden

Onze kerstkaarten waren helemaal naar wens.

Onze kerstkaarten waren helemaal naar wens. Nee, ze waren boven verwachting!

Ellen

2 jaar geleden

Print en Bind is betrouwbaar én goed

Print en Bind is goed, snel, betrouwbaar én scherp geprijsd! Ik ben echt onder de indruk van de kwaliteit van mijn magazine (210 x 280 mm, 250 grams kaft en 160 grams papier - glossy). Ik had niet verwacht dat dat in één dag gerealiseerd kon worden. Petje af!

Jorrit Hansson

2 jaar geleden

Heel mooie kwaliteit, snelle levering, goede communicatie.

Heel mooie kwaliteit, snelle levering, goede communicatie. Top!

Jorrit Hansson

2 jaar geleden

Goede communicatie, snelle levering en hele mooie kwaliteit voor een prima prijs.

Goede communicatie, snelle levering en hele mooie kwaliteit voor een prima prijs. Echt super!

Hans van Loenhoud

2 jaar geleden

Ik blijf me verbazen over de geweldige kwaliteit en service.

Ik blijf me verbazen over de geweldige kwaliteit en service. En over het gemak van de bestelling via de website.

Hans van Loenhoud

2 jaar geleden

Kerstkaarten

Dit keer kerstkaarten besteld. Zoals altijd weer keurig geprint tegen een nette prijs. Ook smaakvolle enveloppen erbij. Volgend jaar weer!

Edith

2 jaar geleden

Top!

Hier eergisteravond mijn spoed bestelling geplaatst en gelukkig vandaag al op de deurmat (ondanks de kerstdrukte van POSTNL). Tussendoor kon ik volgen wanneer ze met mijn bestelling bezig waren, en voor verzending zelfs een foto! Zeer tevreden met de afwerkingen en het ziet er precies uit zoals ik mijn hoofd had. Ik ga hier vaker laten drukken.

Onze klanten geven ons gemiddeld een

4.6

Gebaseerd op 447.335 Kerstkaarten

Trustpilot