Poster laten printen?
Zo simpel kan het zijn

Posters laten printen

Goedkoop en snel je posters online bestellen? Laat nu je posters afdrukken bij Printenbind! Ook een kleine oplage posters bestel je bij ons zeer voordelig. Wij leveren posters voor buiten- en binnengebruik. Standaard binnen twee werkdagen geleverd. Bestel met spoed en je kunt de posters vandaag nog ophalen in Amsterdam! Bekijk hieronder al onze mogelijke formaten, papiersoorten en afwerkingsmogelijkheden.

Document gereed? Bestel direct jouw poster

Bestel nu

Posters bestellen in verschillende formaten

 • Welk formaat poster je ook nodig hebt, wij printen posters op elk gewenste formaat.

 • Standaardformaten zijn A3, A2, A1, A0, B0, B1 en ABRI, maar afwijkende formaten zijn tevens mogelijk.

 • Kies uit verschillende papiersoort zoals: Mat (180 grams), Satijn (190 grams), Glanzend (170 grams) of Polyester.

 • Het is ook mogelijk om bij de posters zwarte fotolijsten te bestellen. Deze zijn gemaakt van aluminium met glazen voorzijde. Bekijk snel de mogelijkheden in ons online bestelformulier!

Hoge kwaliteit posters: kies je papiersoort

In onze printshop werken we met hoge kwaliteit papiersoorten en zeer geavanceerde printers, zodat jouw posters altijd van professionele kwaliteit zijn. Welke papiersoort je kiest voor jouw posters is sterk afhankelijk van waarvoor je de posters wilt gebruiken. Wil je een poster voor buiten laten afdrukken? Ga dan voor een papiersoort als Nevertear of Polyester. Voor binnengebruik zijn papiersoorten als 170 grams satijn en 350 grams (kaart) zeer geschikt.

Houten posterhanger

Gemakkelijk, snel en op een leuke speelse manier je poster ophangen. Dat kan met de houten posterstrips! De posterhangers zijn gemaakt van houten latten en bevatten magneten om de poster op zijn plaats te houden. Hierdoor is het bevestigen van de poster tussen de latten erg gemakkelijk! Ook voor vaak wisselende posters zijn de houten posterhangers erg gemakkelijk. Het papier beschadigd niet met het wisselen van de posters en ook de latten blijven erg lang mooi. 

Een complete set voor 1 poster telt 4 latten, waarvan 1 lat voorzien is van een ophangkoord. De posterophangers zijn mogelijk voor A3, A2, A1 en A0 formaat posters. De houten latten zijn 20 mm breed en plaats je over de poster heen. Het is belangrijk dat je in je ontwerp rekening houdt met deze overlapping. 

Foto poster met fotolijst

Wil je bij de bestelling van je foto poster direct een fotolijst mee bestellen? Dat kan! Laat je poster printen in één van de formaten voor een fotolijst gemaakt van hout met glazen voorzijde tot en met 300x400mm en een plastic voorkant vanaf 400x500mm:

 • A5 (148,5x210 mm)

 • A4 (210x297 mm)

 • A2 (420x594 mm)

 • A1 (594x841 mm)

 • 300x400 mm

 • 400x500 mm

 • 500x700mm

Wij leveren de foto en de lijst los van elkaar aan. Het inlijsten verzorgen wij dus niet.

Goedkoop online posters afdrukken

Door online te printen kunnen wij posters zeer goedkoop afdrukken. Je plaatst zelf online je bestelling plaatsen en stuurt daarbij de bestanden naar ons op. Dit kan via de site in bijna elk bestandtype, maar het liefst krijgen wij bestanden als PDF aangeleverd. online printen maakt het mogelijk om snel en efficient posters te printen, zodat jij je posters snel en goedkoop in huis hebt!

Levering van posters

Bestel je posters vandaag nog en binnen twee werkdagen heb je ze in huis! Wil je de posters nog dezelfde dag laten afdrukken? Bestel dan met spoed. Je haalt je posters dan dezelfde dag nog op in Amsterdam of krijgt je posters de volgende werkdag thuisbezorgt. Haal je de posters op in Amsterdam? Bestel met spoed en dit kan al vanaf 16.00 uur bij onze vestiging of vanaf 18.00 uur bij één van onze pick-up points in Amsterdam. Bereken aan de rechterkant van deze pagina de levertijd van jouw posters!