Sticker samenstellenwijzig

Een voorbeeld van je bestelling is op mobiel niet te zien
Oplage
Document Voeg toe Ontwerp online
Formaat
 
 
 
 
 
 
 
 
Materiaal
 
 
 
 
Afwerking
 
 
 
Document
controle
 
Leverwijze
 
 
1000

Oplage

Het aantal exemplaren van je document

Sticker rond 63mm

Ronde stickers van 63mm (diameter). De stickers kunnen tot aan de rand bedrukt worden, vermijd wel kaders / randen aan de buitenzijde van de sticker, bij een kleine verschuiving van de beeldpositie geeft dit meteen een storend effect.

Rond 90mm

Ronde stickers van 90mm (diameter). De stickers kunnen tot aan de rand bedrukt worden, vermijd wel kaders / randen aan de buitenzijde van de sticker, bij een kleine verschuiving van de beeldpositie geeft dit meteen een storend effect.

Vierkant 90x90mm

Vierkante stickers van 90x90mm. De stickers kunnen tot aan de rand bedrukt worden, vermijd wel kaders / randen aan de buitenzijde van de sticker, bij een kleine verschuiving van de beeldpositie geeft dit meteen een storend effect.

Sticker rechthoek 99x38mm

Rechthoekige stickers van 99x38mm, deze zitten per 12 stuks op een stickervel (je bestelt de stickers per stuk, niet per vel). De stickers zijn voorzien van een glanslaag en aflopend te bedrukken (wel aanleveren met bleed / afloop)

A4 formaat

Eindformaat (na afwerking) is A4

A3 formaat

Eindformaat (na afwerking) is A3

Rechthoek (breedte x hoogte)

Je kunt je eigen formaat ingeven (in mm), van klein tot groot. Vul hier het eindformaat dat moet overblijven na het bijsnijden, dus zonder bleed.

Rond (diameter)

Je kunt je eigen diameter opgeven in mm, van klein tot groot. Vul hier het eindformaat dat moet overblijven na het bijsnijden, dus zonder bleed.

Sticker polyester (gebroken wit)

Stickers worden geprint op wit polyester (glanzend) en zijn geschikt voor buitengebruik. De stickers hechten zich direct aan het oppervlak en zijn moeilijk te verwijderen, na het verwijderen blijven lijmresten achter. Het zijn standaard stickers voor eenvoudig gebruik, wij raden dit materiaal af voor langdurig gebruik of op objecten welke blootgesteld worden aan ruige omstandigheden.

Milieu: PET (PVC vrij)
Eigenschappen: GlobalTAC film mat wit, 58µm dik / 75 grams, 88% opaciteit.

Sticker papier (wit)

Stickers worden geprint op stickermateriaal van wit papier. Het oppervlakte is mat en ruw, vergelijkbaar met kantoor papier. Wordt veel toegepast als etiket voor een wijn- / bierfles. Is niet waterbestendig.

Milieu: Gemaakt van 100% landbouwafval, BioTAK belijming (composteerbaar), EN13432 gecertificeerd
Eigenschappen: Paperwise White, 104µm dik / 75 grams, EC1935/2004 en FDA gecertificeerd

Sticker kraft (beige)

Stickers worden geprint op stickermateriaal van biologisch kraft papier van Paperwise, deze zijn (deels) gemaakt van landbouwafval. Bovendien is de lijm volledig composteerbaar, deze sticker is dus heel vriendelijk voor het milieu. De kleur is beige en geeft een natuurlijke uitstraling. Het oppervlakte is mat en ruw en niet waterbestendig.

Milieu: Gemaakt van 100% landbouwafval, BioTAK belijming (composteerbaar), EN13432 gecertificeerd
Eigenschappen: Paperwise Natural, 95µm dik / 70 grams, EC1935/2004 en FDA gecertificeerd

Vloersticker

Kwalitatief hoogwaardig stickermateriaal speciaal geschikt voor vloeren. Dit materiaal is dankzij een extra afwerkingslaag (laminaat) antislip & slijtvast. Geschikt voor gladde vloeren zoals laminaat, gegoten beton. Niet geschikt voor tapijt of stoeptegels. Deze sticker kun je na verloop van tijd nog verwijderen.

Uitgesneden op vel

De stickers worden ingesneden en op vel geleverd (er staan meerdere stickers op 1 vel).

Uitgesneden op vel

De stickers worden per stuk uitgesneden en zijn voorzien van een pelrand voor het eenvoudig loshalen van de backing.

Verbeterd (27-08-2020)
Voorheen waren de afmetingen van de pelranden onderling verschillend. Alle stickers worden nu in gelijke afmeting uitgesneden en hebben een gelijke pelrand, je kunt dus mooie gelijke stapeltjes maken van je stickers.

Contour uitgesneden

Je document wordt op de contourlijnen gesneden. Let op, dit is een "expert" optie: het is vrij complex dit goed aan te leveren in je bestand. Lever je document aan met een aparte laag voor de contourlijnen. Kijk hier voor de aanwijzingen.

De contourlijnen zijn als blauwe lijn zichtbaar in de preview. Als de contourlijnen niet goed zijn aangeleverd verschijnt hier een melding over. Dus zie je geen foutmelding? Dan heb je het goed gedaan!

Complexe figuren (veel scherpe hoeken / hele kleine vormen) zijn lastig te produceren en daarom niet mogelijk.

Coating voorkant

De voorkant wordt voorzien van coating. De coating is een tranparante toplaag die zorgt voor extra glans en bescherming. Je moet dit niet zien als een laminaat, de coating wordt namelijk gevormd door transparante toner dat het papier en de afdruk afsluit.

Standaard controle

De standaard controle bekijkt of jouw bestand correct is aangeleverd om te printen. Dit is een geautomatiseerde controle die kijkt naar de onderstaande punten:

  • Document schalen
  • Afloopgebied (link naar pagina bleed)
  • Pagina's juist roteren

Uitgebreide controle

Met deze optie kiest u voor zekerheid en controleren wij handmatig het document. Deze optie raden wij aan bij grote bestellingen, presentatiemateriaal, ingewikkelde documenten of als je zelf twijfelt over de aanlevering. Wij controleren afhankelijk van het gekozen product verschillende punten:

  • Passend geschaald
  • Pagina's juist geroteerd
  • Resolutie
  • Marges (tekst op veilige afstand van rand, zie uitleg)
  • Afwerking (indien van toepassing)
  • Doorlopende pagina's (indien van toepassing)

Afhalen in Amsterdam (bij Print&Bind of pickup point)

Je kunt de bestelling vanaf 16:00u (of 10.00u met spoed) afhalen bij Print&Bind in Amsterdam Sloterdijk, wij zijn eenvoudig te bereiken per auto (A10) of openbaar vervoer (metrohalte Isolatorweg)
Wij bewaren jouw bestelling maximaal 2 weken.

Openingstijden:

Maandag t/m donderdag 08:00 - 21:30
Vrijdag 08:00 - 18:00
Zaterdag t/m zondag 09:00 - 18:00

Daarnaast is afhalen bij een van de pickup points in Amsterdam ook mogelijk vanaf 18:00u.

Je bestelling blijft op deze locaties maximaal 1 week bewaard, wacht dus niet te lang met afhalen.

Versturen per post

Bestelling wordt per brievenbus- of pakketpost geleverd (afhankelijk van het formaat). Er zijn diverse opties mogelijk zoals:
- Afhalen bij PostNL 16:00u
- Afhalen bij PostNL 8:30u
- avondbezorging
- avondbezorging
- Ochtendbezorging 10.00u
- Zondagbezorging
- Internationaal
Lees meer op de pagina leverwijze

Productie spoed & budget

Met spoed wordt je opdracht nog dezelfde dag verwerkt (als je deze voor 13.00u bestelt). Bij budget krijg je korting maar duurt de productie langer (4 dagen).

Spoed: +20%
Budget: -10%

Prijs & leverdatum worden automatisch berekend

 Afloop  Tekstmarge