Wij zijn met Koningsdag (do 27 april) gesloten
Papiersoorten

Printen

Dé online printer

Printenbind is dé online printer voor je scriptie, werkstuk, rapport, presentatie of boek. Digitaal printen is goedkoop en gaat snel. Wij verwerken alles aan de lopende band en staan garant voor een hoogwaardig resultaat.

Laat magazines in alle soorten en maten printen Laat magazines in alle soorten en maten printen

Professioneel en kwalitatief

Onze geavanceerde laserprinter drukt standaard op 80 grams papier met een resolutie van 1200 x 1200 dpi. Een schitterend resultaat is dan gegarandeerd en de afdrukken zijn watervast (vlekt niet bij water of een marker). Je kunt ook kiezen voor 100, 160 en 300 grams papier.

Voorbeeld van diverse kaarten Voorbeeld van diverse kaarten

Altijd voordelig

Online en goedkoop printen? Wij zijn dé printspecialist vanaf één exemplaar. Je kunt je document 'gemixt' laten afdrukken, dus een combinatie van pagina's in zwart-wit en kleur. Ook hiervoor hanteren wij aantrekkelijke tarieven.

Productie printer

Printenbind.nl heeft gekozen om te werken met de Ricoh Pro™C901. Deze printer staat namelijk garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Ze zijn niet alleen leverancier maar onderhouden ook de printers en zorgen voor zo min mogelijk down-time. Wij kunnen hierdoor een constante output leveren van dezelfde kwaliteit. Ook calibreren wij de printer wekelijks zeer uitgebreid met speciale meetinstrumenten.

De Ricoh Pro™C901 is een geavanceerd digitaal productie machine De Ricoh Pro™C901 is een geavanceerd digitaal productie machine