Printen

Print&Bind is dé online printer voor je scriptie, werkstuk, rapport, presentatie of boek. Digitaal printen is goedkoop en snel. Door onze snelle en geavanceerde printers verwerken wij alles aan de lopende band en staan wij garant voor een hoogwaardig resultaat.

Print professioneel en met hoge kwaliteit

Onze geavanceerde laserprinter drukt standaard op 80 grams papier met een resolutie van 1200 x 4800 dpi. Een schitterend resultaat is dan gegarandeerd en de afdrukken zijn watervast (vlekt niet bij water of een marker). Je kunt ook kiezen voor 100, 160, 250 grams papier, 300 grams Natuurkarton of 350 grams card papier. Of ga voor de nieuwe duurzame papiersoort Nevertear: water- en weer bestendig en scheurt niet!

Door onze snelle en geavanceerde printers verwerken wij alles aan de lopende band en staan garant voor een hoogwaardig resultaat.

Altijd voordelig printen

Online en goedkoop printen? Wij zijn dé printspecialist vanaf één exemplaar. Je kunt je document 'gemixt' laten afdrukken, dus een combinatie van pagina's in zwart-wit en kleur. Ook hiervoor hanteren wij aantrekkelijke tarieven. De prijs van je bestelling wordt altijd online weergegeven. Hierdoor weet je altijd precies hoeveel je bestelling kost.