Verkiezingsflyer laten printen

Kiezers bereiken door middel van een flyer? Laat hier jouw campagne flyers snel en goedkoop printen. Bekijk hier waarom print nog steeds enorm effectief is om in te zetten als promotie materiaal voor tijdens jouw campagne! Bij Print&Bind bestel je flyers in alle mogelijke formaten en oplage voor een lage prijs. 

Zelf jouw verkiezingsflyer ontwerpen? Bekijk hier hoe je de perfecte flyer ontwerpt om zoveel mogelijk kiezers te winnen.

Document gereed? Bestel direct jouw verkiezingsflyer

Bestel nu

Flyers in alle formaten voor jouw verkiezingscampagne

  • Het meest voorkomende formaat voor een campagne flyer is A5, maar afwijkende formaten zijn uiteraard ook mogelijk. 

  • Grote oplage of eerst een kleine oplage om uit te testen? Beide zijn mogelijk tegen een lage prijs. 

  • Kies uit verschillende papiersoorten om je te onderscheiden van anderen!

  • Enkel- of dubbelzijdig verkiezingsflyers laten printen.

Goedkoop en eenvoudig verkiezingsflyers laten printen 

Campagne voeren met flyers zonder hoge kosten? Wij printen verkiezingsflyers tegen een lage prijs door te werken met jouw digitale bestanden. Je levert je ontwerp van je flyer online bij ons aan, zodat wij het bestand snel en efficiënt kunnen afdrukken. Hierdoor kunnen wij de prijzen laag houden en kan jij goedkoop campagne voeren met behulp van verkiezingsflyers.

Verkiezingsflyers nog nooit zo snel geleverd

Zo snel mogelijk campagne voeren met jouw verkiezingsflyer? Wacht dan niet te lang en bestel je flyers vandaag nog. De standaard levertijd is twee werkdagen. Bestel je flyers voor 13:00 met spoed en je kan ze vandaag nog ophalen bij één van onze pick-up-points in Amsterdam of laat ze de volgende werkdag nog thuis bezorgen. Zo begin je snel aan een succesvolle verkiezingscampagne!

Campagne flyers van hoge kwaliteit

Uiteraard printen wij alles in hoge kwaliteit en op papier van topkwaliteit. Verkiezingsflyers worden geprint met een resolutie van 1200 dpi voor een haarscherp resultaat. Dubbelzijdige flyers laten printen? Kies dan voor een papiersoort van minimaal 100 grams, zodat je flyer niet doorschijnt. Heb je een beperkt budget? Kies dan voor een lichtere papiersoort om voordeliger uit te komen.