Wij zijn met Koningsdag (do 27 april) gesloten

Sticker

Stickers zijn opvallend, eenvoudig te verspreiden en blijven lang zitten. Het printen van je stickers kan alleen bij ons snel en goedkoop.

Ronde stickers op vel

Standaard formaten (rond / vierkant / rechthoek)

De standaard formaten zijn voorzien van een beschermlaag dat ook zorgt voor glans. Ze zitten per 4, 6 of 8 op 1 A4 stickervel (je bestelt de stickers per stuk, niet per vel). De aanlevering is simpel, je ontwerpt 1 sticker en wij plaatsen dit ontwerp op alle stickers op de stickervel.

Vierkante stickers op vel

Afwijkend formaat

Je kunt bij ons ieder gewenst formaat sticker bestellen, wij printen deze op een grote rol en snijden ze bij. Je hebt de mogelijkheid om rond of vierkant / rechthoekige stickers samen te stellen via onze handige configurator.

Afwerking

Optioneel kun je de stickers lamineren of uitsnijden (contour snijden). Dit laatste is handig bij het uitsnijden van letter of figuren (zie plaatje).

Sticker op afwijkend formaat uitgesneden (contour)
213480 stickers

sticker snel berekenen

Oplage
Formaat
 
 
 
 
 
 
x mm
 
 
mm
Materiaal
 
Afwerking
 
Leverwijze
 
 
Leverdatum
Totaal
(en kies meer opties)

Oplage

Het aantal exemplaren van je document

Sticker rond 63mm

Ronde stickers van 63mm (diameter) op wit vinyl. Weer- / waterbestendig, bestand tegen vuil en voorzien van een lichte glanslaag.

Er zitten 12 stickers op 1 vel (je bestelt ze echter wel per stuk, niet per vel). De stickers kunnen tot aan de rand bedrukt worden, vermijd wel kaders / randen aan de buitenzijde van de sticker, bij een kleine verschuiving van de beeldpositie geeft dit meteen een storend effect.

Sticker rond 90mm

Ronde stickers van 90mm (diameter) op wit vinyl. Weer- / waterbestendig, bestand tegen vuil en voorzien van een lichte glanslaag.

Er zitten 6 stickers op 1 vel (je bestelt ze echter wel per stuk, niet per vel). De stickers kunnen tot aan de rand bedrukt worden, vermijd wel kaders / randen aan de buitenzijde van de sticker, bij een kleine verschuiving van de beeldpositie geeft dit meteen een storend effect.

Sticker vierkant 90x90mm

Vierkante stickers van 90x90mm op wit vinyl. Weer- / waterbestendig, bestand tegen vuil en voorzien van een lichte glanslaag.

Er zitten 6 stickers op 1 vel (je bestelt ze echter wel per stuk, niet per vel). De stickers kunnen tot aan de rand bedrukt worden, vermijd wel kaders / randen aan de buitenzijde van de sticker, bij een kleine verschuiving van de beeldpositie geeft dit meteen een storend effect.

Sticker rechthoek 99x38mm

Rechthoekige stickers van 99x38mm, deze zitten per 12 stuks op een stickervel (je bestelt de stickers per stuk, niet per vel). De stickers zijn voorzien van een glanslaag en aflopend te bedrukken (wel aanleveren met bleed / afloop)

A4 formaat

Eindformaat (na afwerking) is A4

Rechthoek (breedte x hoogte)

Je kunt je eigen formaat ingeven (in mm), van klein tot groot. Vul hier het eindformaat dat moet overblijven na het bijsnijden, dus zonder bleed.

Rond (diameter)

Je kunt je eigen diameter opgeven in mm, van klein tot groot. Vul hier het eindformaat dat moet overblijven na het bijsnijden, dus zonder bleed.

Sticker wit (permanent)

Stickers worden geprint op wit vinyl (glanzend) en zijn geschikt voor buitengebruik. De stickers hechten zich direct aan het oppervlak en zijn moeilijk te verwijderen, na het verwijderen blijven lijmresten achter. Vooral van toepassing bij langdurige toepassing en openbare ruimtes.

Sticker wit (verwijderbaar)

Stickers worden geprint op wit vinyl (glanzend) en zijn geschikt voor buitengebruik. De stickers hechten zich na verloop van tijd steeds vaster aan het oppervlak, hierdoor is de sticker na enkele weken nog redelijk eenvoudig te verwijderen waarbij weinig tot geen lijmresten achter blijven. De mate van hechting neemt na verloop van tijd toe en zal uiteindelijk dezelfde kleefkracht hebben als een permanente sticker. Dit materiaal is met name geschikt voor tijdelijk gebruik, zoals campagnes of evenementen.

Basis uitgesneden

Je document wordt uitgesneden op het gekozen formaat

Lamineren

Afdruk wordt voorzien van een beschermende laag (glanzend), dit is alleen nodig voor langdurig buitengebruik.

Afhalen in Amsterdam (bij Printenbind of pickup point)

Je kunt de bestelling vanaf 16:00u afhalen bij Printenbind.nl in Amsterdam Sloterdijk, wij zijn eenvoudig te bereiken per auto (A10) of openbaar vervoer (metrohalte Isolatorweg).

Daarnaast is afhalen vanaf 18:00u bij een van de pickup points in Amsterdam ook mogelijk.

Versturen per post

Bestelling wordt per brievenbus- of pakketpost geleverd (afhankelijk van het formaat). Er zijn diverse opties mogelijk zoals:
- Afhalen bij PostNL 16:00u
- Afhalen bij PostNL 8:30u
- Ochtendbezorging 10.00u
- Zondagbezorging
Lees meer op de pagina leverwijze

Productie spoed

Met spoed wordt je opdracht nog dezelfde dag verwerkt (als je deze voor 13.00u bestelt)