Afwerking

Wil je een afstudeerscriptie perfect afwerken of een onderneming presenteren? Inbinden is dé finishing touch die zorgt voor een professionele uitstraling én optimale bescherming van je werk. Je kunt online je opdracht volledig naar eigen wens samenstellen. Eenvoudiger en sneller kan het niet.

Goedkoop én met topresultaat je scriptie, werkstuk, rapport of kalender laten inbinden? Print&Bind maakt gebruik van hooggekwalificeerde inbindmethodes.

Garenloos inbinden

Garenloos inbinden geeft een heel strak en mooi resultaat, de rug is doorlopend en wordt stevig om het binnenwerk gelijmd. De voorkant, achterkant en rug zijn te bedrukken (doorlopend tot aan de rand). De hechting is zeer stevig en duurzaam voor langer en veelvuldig gebruik.

Lees meer over garenloos inbinden

Wire-O inbinden

Wire-O is een vaak toegepaste bindvorm. De pagina’s worden bij elkaar gehouden door middel van een ringband die gemaakt is van stevig Bekaert-staal. Voor de omslag zijn verschillende opties mogelijk. Deze binding is ook geschikt voor kalenders.

Lees meer over wire-o inbinden

Vouwen

Als je een boekje of een kaart gemaakt hebt die alleen in het midden gevouwen hoeft te worden, dan kan je voor de afwerking 'vouwen' kiezen. Folders worden op deze manier gevouwen.

Lees meer over vouwen

Vouwen en nieten

Onze moderne printer kan op een fraaie manier vouwen & nieten. Op deze manier kunnen mooie magazines ,liturgieën en brochures gemaakt worden. De rug wordt licht vierkant gevouwen waardoor de pagina's goed plat blijven liggen.

Lees meer over vouwen en nieten

Nieten

Nieten is een eenvoudige, maar doeltreffende manier om je documenten bij elkaar te houden. Deze methode is ideaal voor hand-outs. 2 nietjes aan de linkerzijde is ook mogelijk. Let wel op dat randloos printen bij deze afwerking niet mogelijk is.

Lees meer over nieten

Ponsen

Het ponsen van printwerk zorgt er voor dat het printwerk op een nette manier in een multomap past. Wij bieden 2-gaats ponsen en 4-gaats ponsen aan.

Lees meer over ponsen

Contour snijden

Wil je je document niet in een van de gangbare formaten laten printen, maar wil je er unieke vorm aan geven? Bij ons kan dat, je kunt je document op elk gewenst formaat en vorm laten snijden.

Lees meer over snijden

Patroonranden

Bij het product kaart, kun je jouw ontwerp een extra touch geven door te kiezen voor een patroonrand. Kies hiervoor uit een golvend, postzegel, klassiek, romantisch, vintage of gevarieerd patroon!

Lees meer over patroonranden

Ronde hoeken

Bij veel producten (kaarten, boekjes, magazines) kun je ook kiezen voor ronde hoekjes. Dit geeft je product net dat beetje extra, in plaats van de standaard 'vierkant'. Door de ronde hoekjes krijgt je document een vriendelijke / zachte uitstraling. Op de foto kun je zien in welke mate rond de hoek wordt.

Lees meer over ronde hoeken

Coating

Wil je graag je printwerk net iets meer laten glimmen en opvallen? Kies dan voor de optie coating! Bij deze optie wordt er een transparante laag over het printwerk geprint. Deze laag zorgt er tevens voor dat het printwerk spatwater proef is en steviger wordt. 

Lees meer over coaten

Mat lamineren

Wil je graag een strakke en zakelijke uitstraling? Kies dan voor een mat gelamineerde cover. Deze covers zijn stevig, krasbestendig en beschermen tegen vocht en vuil. 

Lees meer over mat lamineren