Het ponsen van jouw documenten

Wil jij graag papierwerk op een overzichtelijke manier bundelen? Met onze afwerking ponsen kan jij makkelijk documenten van ponsgaten voorzien en er meteen een passende multomap bijbestellen. Zo heb jij jouw papierwerk altijd op orde. 

 

PapierformaatPonsgatenPapiersoorten Pagina aantal excl. mapPagina aantal incl. map
A42/46501

Specificaties geponst drukwerk

Tijdens het bestellen van jouw geponste papierwerk zijn er een aantal specificaties waar rekening mee moeten worden gehouden. 

Afmetingen

Omdat geponste documenten bijna altijd geprint worden op A4 formaat, hebben onze industriële printers alleen de mogelijkheid om A4 papier te voorzien van ponsgaten.

Pagina aantal

Heb jij zelf al een multomap in huis en heb je dus alleen het geponste papierwerk nodig? Dan kan je een oneindig aantal pagina's bij ons laten printen en ponsen. Wil je wel graag een multomap erbij bestellen? Dat kan! In dat geval kan je tot 501 pagina's laten printen en ponsen. Heb je meer pagina's nodig? Deel dan je papierwerk op en bestel meerdere multomappen met inhoud. 

Exta opties

Voor het ponsen van je papierwerk heb je de keuze uit 6 verschillende papiersoorten. Ook kan je ervoor kiezen om scheidingsvellen toe te voegen of tabbladen erbij te bestellen. Daarnaast kan je voor de voorkant en de rug van de map kiezen voor een ontwerp. Het ontwerp van de voor- en zijkant printen we op zeer stevig papier dat we vervolgens achter de plastic hoezen van de multomap schuiven. Voor het printen van geponst drukwerk heb je de keuze tussen 2 of 4 ponsgaten.


De perfecte papiersoort om te

Bekijk papiersoorten

ONTWERP GEREED? BESTEL DIRECT JE GEPONSTE PRINTS!