Spoed

Spoed, haast of te laat? Wij begrijpen deadlines en hoeveel stress dit met zich meebrengt. Gelukkig zijn wij hierop ingespeeld en kunnen supersnel jouw document printen en afwerken. Deze wordt dezelfde dag nog geproduceerd en kan je al vanaf 16.00 uur bij onze locatie afhalen, vanaf 18.00 uur afhalen bij een pick-up-points-amsterdam of je opdracht wordt per post de volgende werkdag bezorgd.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de ochtend van je belangrijke presentatie of inlevermoment je bestelling al om 10 uur af te komen halen. Natuurlijk kan het ook iets ruimer, je kan de bestelling ook gewoon de dag daarvoor vanaf 16:00u afhalen!

Levertijd (met optie spoed)

De levertijden in het kort met productie methode spoed:

  • Besteld voor 13.00u

    • dezelfde dag vanaf 16.00u afhalen bij Print&Bind, of

    • dezelfde dag vanaf 18.00u bij een Pickup point in Amsterdam, of

    • volgende werkdag thuisbezorgd

  • Besteld voor 22.00u

    • volgende dag afhalen vanaf 10.00u bij Print&Bind

Wil je weten wanneer je jouw bestelling moet plaatsen of wanneer deze binnenkomt?

Bereken de levertijd

Plaats direct jouw spoedbestelling

Bestel met spoed

Ruime openingstijden

Door onze ruime openingstijden zijn wij optimaal bereikbaar voor al onze klanten. Dit is waarom wij uiterst geschikt zijn voor het bestellen van jouw spoedklus! Meer weten over onze openingstijden? Klik dan hier

Snel & voordelig

Mede dankzij onze website kunnen wij de opdrachten heel snel & efficiënt verwerken. Wij beschikken daarnaast over een groot machinepark met veel capaciteit. De productie wordt continu gemonitord door een statuscheck en, waar nodig, bijgestuurd. Op deze manier worden de levertijden bewaakt. Daar waren andere drukkerijen veel moeite hebben om de belofte na te komen, zijn wij in staat om een hoge levergarantie te halen.