Levertijden

In tegenstelling tot andere drukkerijen produceren wij standaard binnen 1 werkdag (besteld vóór 18:00u = de volgende dag gereed). Je kunt de status van je bestelling volgen via de website.

Is dit nog niet snel genoeg? Dan kun je de bestelling vóór 13:00 uur met spoed plaatsen. Deze wordt dezelfde dag nog geproduceerd en per post de volgende dag bezorgd.

Heb je genoeg tijd en wil je graag wat geld besparen op je bestelling? Kies dan voor onze nieuwe budget productie optie. Met de budget optie duurt de productie 4 werkdagen (in plaats van 1) en krijg je 10% korting op je bestelling. Deze optie is daarom perfect voor grote bestellingen zonder haast!

Bereken levertijd

 

Verzenden per post

Besteld

Standaard*

Spoed**

Budget*

maandagwoensdagdinsdagvrijdag
dinsdagdonderdagwoensdagzaterdag
woensdagvrijdagdonderdagzondag***
   maandag
donderdagzaterdagvrijdagdinsdag
vrijdag

zondag***

zaterdagwoensdag
 maandag  
zaterdagdinsdag

zondag***

donderdag
  maandag 

* Besteld vóór 18:00 uur
** Besteld vóór 13:00 uur
*** Zondagbezorging kost €5,75 extra

Afhalen

Besteld

Standaard*

Spoed**

Budget*

maandagdinsdagmaandagdonderdag
dinsdagwoensdagdinsdagvrijdag
woensdagdonderdagwoensdagzaterdag
donderdagvrijdagdonderdagzondag
vrijdagzaterdagvrijdagmaandag
zaterdag

zondag

zaterdagdinsdag
zondagmaandag

zondag

donderdag

* Besteld vóór 18:00 uur
** Besteld vóór 13:00 uur

Feestdagen

Tijdens de feestdagen kunnen er afwijkende levertijden gelden. Onze calculator in het bestel formulier houdt hier al rekening mee.

Garantie

Het op tijd produceren van jouw bestelling is heel belangrijk en heeft bij ons de hoogste prioriteit. Dankzij een zelf gebouwd opdrachtbeheersysteem worden de opdrachten continu bewaakt en kunnen wij geen bestelling 'vergeten'. Wij produceren (nagenoeg) alles zelf en van de belangrijkste machines hebben wij meerdere staan als backup. Ondanks al deze extra inspanningen kunnen wij geen 100% garantie geven, maar scoren wij wel enorm goed (zie Trustpilot).

Verzenden via de post brengt altijd een extra risico met zich mee, PostNL heeft een betrouwbaarheid van 95%. Heb je een deadline? Kies dan voor de pakketoptie 'zeker' waardoor deze een ander (betrouwbaarder) logistiek proces volgt.

Nog sneller?

Wij hanteren standaard levertijden, maar het kan altijd sneller. Het beste kun je dan even chatten met onze klantenservice. Mogelijk is het rustig of is je opdracht klein en kan dit prima tussendoor.