A6 folder laten printen

Op zoek naar een compacte folder als promotiemateriaal? Dan is het A6 formaat ideaal! Het A6 formaat is een dubbelgevouwen A5 en is erg handzaam. Lever je bestand online aan zodat wij er snel en efficiënt mee aan de slag kunnen. Zowel kleine als grote oplage leveren wij standaard binnen 2 werkdagen. Folders vandaag al nodig? Bestel dan met spoed en haal ze vandaag nog op in Amsterdam.

Document gereed? Bestel dan direct je folder

Bestel nu

A6 folders nog nooit zo goedkoop

Je bedrijf promoten door middel van een folder zonder hoge kosten? Bestel je folders dan bij Print&Bind. Lever je bestand online aan, zo kunnen wij hier snel en efficiënt mee aan de slag en houden we de prijzen laag.

A6 folders van topkwaliteit

Alle folders worden bij Print&Bind in eigen huis geproduceerd. Hierdoor kunnen wij de hoogwaardige kwaliteit van de folders garanderen. Ieder product wordt bij ons met veel aandacht en zorgvuldigheid geproduceerd. Dagelijks worden de printers gekalibreerd om zeker te zijn van een uitstekend kleurenresultaat. Verder zijn alle materialen die gebruikt worden van topkwaliteit.

A6 folders razendsnel geleverd

De standaard levertijd voor A6 folders is 2 werkdagen. Heb je de folders eerder nodig? Bestel dan met spoed voor 13.00 uur en haal ze vandaag nog op bij onze vestiging in Amsterdam. Wil je ze liever thuis geleverd krijgen dan heb je de folders binnen 1 werkdag in huis. Ook is het mogelijk om je bestelling op te halen bij één van onze afhaalpunten in Amsterdam.