Prints met ronde hoeken

Heb je een flyer of bijvoorbeeld een boek dat je nét dat beetje extra uitstraling wil geven? Naast onze opties om glanzende coating of een matte lamineerlaag toe te voegen, kun je er ook voor kiezen om ronde hoeken te laten stansen op je ontwerp.

Afgeronde hoekenRadiusProducten
2/43/8" - 9,5mmo.a. boeken, visitekaartjes, flyers en magazines

Specificaties van ronde hoeken

Tijdens het maken van je ontwerp zijn er een aantal zaken waar je rekening mee moet houden wanneer je ronde hoeken in je ontwerp wil hebben. 

Radius

De ronde hoeken die worden gecreëerd op jouw ontwerp worden handmatig gestanst. Dit betekent dat er een gedeelte van jouw oorspronkelijke hoek wordt weggesneden. Maar hoeveel is dat nu eigenlijk? De radius van de weggesneden hoek is 3/8" - 9,5mm, hier dien je dus rekening mee te houden tijdens het maken of bestellen van je ontwerp. 

TIP: Weet je niet zeker of er tekst of afbeeldingen worden weggesneden tijdens het maken van de ronde hoeken? Upload dan je ontwerp in ons bestelformulier en bekijk de online preview. Op die manier ben je er altijd zeker van dat er geen belangrijke delen van je ontwerp wegvallen. 

Producten

De ronde hoeken kunnen bij bijna al onze producten worden gestanst. Een kleine greep uit de producten waarbij dit mogelijk is: boeken, visitekaarten, flyers, kalenders, losbladig en nog veel meer. 


De perfecte papiersoort om

Bekijk papiersoorten

Ontwerp gereed? Bestel direct je product!