Horeca-ondernemer of Winkelier? Drukwerk nodig voor de heropening van je zaak? Klik hier voor 40% KORTING

Wat moet je weten over het coaten van prints?

Met onze coating afwerking kan jij jouw ontwerp nét dat beetje extra uitstraling geven. En niet alleen dat, want de coating geeft ook nog eens extra bescherming tegen vlekken en water. Zo ziet je ontwerp er dus niet alleen mooier uit, maar gaat het ook langer mee. Wel zo handig! 

Mogelijkheden Type coating
Volledige coating / spot coating Glanzend
Bestel

Gratis papiermonsters

Niet helemaal zeker over de geschikte papiersoort of gewoon benieuwd welke soorten we nog meer hebben? Ontvang een gratis papiermonsterboek via onderstaande bestel knop. Het boekje bevat samples van al onze papiersoorten, sticker- en postermaterialen. Je betaalt alleen voor de verzendkosten! Afhalen kan natuurlijk ook, dit is volledig gratis. 

Specificaties

Bij het bestellen van jouw ontwerp met coating zijn er een aantal zaken waar je reking mee moet houden in de opmaak en tijdens het bestellen van je ontwerp. 

Papiersoorten

Vanwege de papierstructuur van sommige van onze papiersoorten is het niet mogelijk om glanzende coating te laten toevoegen op ons gehele papier assortiment. Coating kan worden toevoegd op de volgende papiersoorten: Standaard, Roman biotop, Stevig, Extra stevig, Glanzend, Zeer stevig, Natuurkarton en Kaart. (LINKJES)

 

Spot coating

Het toevoegen van coating aan jouw ontwerp zorgt al voor een extra luxe uitstraling, maar uiteraard kan je dit nog verder trekken. Zo is het mogelijk om enkel coating te laten aanbrengen op bijvoorbeeld letters of objecten. Let op: voor het aanbrengen van spot coating heb je toegang nodig tot Adobe Illustrator of Adobe InDesign. Benieuwd naar hoe je je ontwerp moet opmaken voor spot coating? Je leest er hier meer over. 

Glanzende coating

De coating die over je ontwerp heen wordt gelegd is een glanzende coating. Wil jij graag een coating over je ontwerp heen maar is een extra glans niet het uiterlijk waarvoor je wil gaan? Dan is het ook mogelijk om je ontwerp te laten lamineren met een matte lamineerlaag. Lees er hier meer over.  

De perfecte papiersoort voor coating? 

ONTWERP GEREED? BESTEL DIRECT JE PRODUCT!

 • De verbouwing is gestart

  Gepubliceerd op 06 May 2021

  Je kent het wel: werk aan de weg. Je rijdt altijd dezelfde route, maar elke dag net weer even anders. Op maandag wordt je omgeleid via de vluchtstrook, op dinsdag via de andere weghelft en aan einde van de week via de ventweg. 3 maanden later liggen er 3 nieuwe rijstroken zonder dat je hebt moeten omrijden. Dit is wat er in de productie bij Printenbind.nl ook te gebeuren staat.

 • Vind het gouden ei

  Gepubliceerd op 31 March 2021

  De inpakkers van Printenbind.nl gaan gouden eieren verstoppen! In elke bestelling die tussen van 2 tot en met 5 april (Tweede Paasdag) wordt verzonden, kun je met een beetje geluk een gouden paasei vinden. Zo’n gouden ei is een cadeaubon van €15,- waard.

 • Win €250,- aan drukwerk

  Gepubliceerd op 08 March 2021

  Nu de winkels open mogen op afspraak en het hopelijk niet lang meer duurt dat de horeca haar terrassen mag openen, vond Printenbind.nl het tijd voor een winactie die deze bedrijven ten goede komt. Horecaondernemers en winkeliers hebben het zwaar en wij willen hen een hart onder de riem steken.

Bekijk meer nieuwsberichten

Bekijk meer klantenbeoordelingen