Het coaten van jouw ontwerp

Met onze coating afwerking kan jij jouw ontwerp nét dat beetje extra uitstraling geven. En niet alleen dat, want de coating geeft ook nog eens extra bescherming tegen vlekken en water. Zo ziet je ontwerp er dus niet alleen mooier uit, maar gaat het ook langer mee. Wel zo handig!

Mogelijkheden Type coating
Volledige coating / spot coating Glanzend
Bestel

Gratis papiermonsters

Niet helemaal zeker over de geschikte papiersoort of gewoon benieuwd welke soorten we nog meer hebben? Ontvang een gratis papiermonsterboek via onderstaande bestel knop. Het boekje bevat samples van al onze papiersoorten, sticker- en postermaterialen. Je betaalt alleen voor de verzendkosten! Afhalen kan natuurlijk ook, dit is volledig gratis. 

Specificaties van coating

Bij het bestellen van jouw ontwerp met coating zijn er een aantal zaken waar je reking mee moet houden in de opmaak en tijdens het bestellen van je ontwerp. 

Papiersoorten

Vanwege de papierstructuur van sommige van onze papiersoorten is het niet mogelijk om glanzende coating te laten toevoegen op ons gehele papier assortiment. Coating kan worden toevoegd op de volgende papiersoorten: standaard, roman, stevig, extra stevig, glanzend, zeer stevig, natuurkarton en kaart.

 

Spot coating

Het toevoegen van coating aan jouw ontwerp zorgt al voor een extra luxe uitstraling, maar uiteraard kan je dit nog verder trekken. Zo is het mogelijk om enkel coating te laten aanbrengen op bijvoorbeeld letters of objecten. Let op: voor het aanbrengen van spot coating heb je toegang nodig tot Adobe Illustrator of Adobe InDesign. Benieuwd naar hoe je je ontwerp moet opmaken voor spot coating? Je leest er hier meer over. 

Glanzende coating

De coating die over je ontwerp heen wordt gelegd is een glanzende coating. Wil jij graag een coating over je ontwerp heen maar is een extra glans niet het uiterlijk waarvoor je wil gaan? Dan is het ook mogelijk om je ontwerp te laten lamineren met een matte lamineerlaag. Lees er hier meer over.

De perfecte papiersoort voor coating

ONTWERP GEREED? BESTEL DIRECT JE PRODUCT!

 • Nieuwe vacatures bij Printenbind.nl

  Gepubliceerd op 17 June 2021

  Het productieteam van Printenbind wordt gedreven door een team van gemotiveerde scholieren en studenten. Dat maakt de sfeer op de werkvloer informeel, maar vooral gezellig! Maar het jonge karakter van het bedrijf zorgt ook voor succes. Jong is snel, enthousiast en leergierig. En voor de klant houden we het simpel en toegankelijk. Het resultaat is een klanttevredenheid van een 9,6/10.

 • Nieuw! Plaatmateriaal stalen

  Gepubliceerd op 11 June 2021

  Naast onze papiermonsterboekjes en envelop samples kun je nu ook plaatmateriaal stalen bestellen! Dit voorbeeld bevat al onze plaatmateriaal soorten in verschillende diktes. Zo kun je gemakkelijk vergelijken en de juiste plaatmateriaal soort kiezen voor jouw product!

 • Gratis EK Speelschema op A3 Poster

  Gepubliceerd op 26 May 2021

  Op 11 juni wordt het EK2020 officieel geopend in Rome met de eerste wedstrijd. Turkije speelt op vrijdagavond 21.00 uur tegen Italië. Voorafgaand vindt de openingsceremonie plaats. Vóór de eerste wedstrijd wil jij natuurlijk een speelschema op de koelkast, in de gang of boven je bed hebben hangen om de uitslagen bij te houden. Goed nieuws! In elke bestelling die vanaf maandag 31 mei tot en met zondag 6 juni wordt verzonden, tref je het EK Speelschema aan! Leuk voor jezelf, je buurmeisje, neefje, collega, op de koelkast of het prikbord.

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Trouwkaarten

  9 dagen geleden door Siep

  De trouwkaarten incl. enveloppen die precies op maat waren zijn in zeer goed ontvangen door mijn klanten! Super bedankt weer!!

 • Dit keer een boekje magazine besteld…

  9 dagen geleden door Nico Keuning

  Dit keer een boekje magazine besteld dat geniet moest worden. Ook mijn opdracht om geniet drukwerk te leveren is naar volle tevredenheid uitgevoerd!

 • Superblij met de stickers!

  9 dagen geleden door KK

  Superblij met de stickers!

Bekijk meer klantenbeoordelingen