Let op de productie- en openingstijden: op zaterdag 23 oktober zijn wij tot 16.00 uur geopend. Op zondag 24 oktober zijn wij gesloten. Houd a.u.b. rekening met een langere levertijd.

Het coaten van jouw ontwerp

Met onze coating afwerking kan jij jouw ontwerp nét dat beetje extra uitstraling geven. En niet alleen dat, want de coating geeft ook nog eens extra bescherming tegen vlekken en water. Zo ziet je ontwerp er dus niet alleen mooier uit, maar gaat het ook langer mee. Wel zo handig!

Mogelijkheden Type coating
Volledige coating / spot coating Glanzend
Bestel

Gratis papiermonsters

Niet helemaal zeker over de geschikte papiersoort of gewoon benieuwd welke soorten we nog meer hebben? Ontvang een gratis papiermonsterboek via onderstaande bestel knop. Het boekje bevat samples van al onze papiersoorten, sticker- en postermaterialen. Je betaalt alleen voor de verzendkosten! Afhalen kan natuurlijk ook, dit is volledig gratis. 

Specificaties van coating

Bij het bestellen van jouw ontwerp met coating zijn er een aantal zaken waar je reking mee moet houden in de opmaak en tijdens het bestellen van je ontwerp. 

Papiersoorten

Vanwege de papierstructuur van sommige van onze papiersoorten is het niet mogelijk om glanzende coating te laten toevoegen op ons gehele papier assortiment. Coating kan worden toevoegd op de volgende papiersoorten: standaard, roman, stevig, extra stevig, glanzend, zeer stevig, natuurkarton en kaart.

 

Spot coating

Het toevoegen van coating aan jouw ontwerp zorgt al voor een extra luxe uitstraling, maar uiteraard kan je dit nog verder trekken. Zo is het mogelijk om enkel coating te laten aanbrengen op bijvoorbeeld letters of objecten. Let op: voor het aanbrengen van spot coating heb je toegang nodig tot Adobe Illustrator of Adobe InDesign. Benieuwd naar hoe je je ontwerp moet opmaken voor spot coating? Je leest er hier meer over. 

Glanzende coating

De coating die over je ontwerp heen wordt gelegd is een glanzende coating. Wil jij graag een coating over je ontwerp heen maar is een extra glans niet het uiterlijk waarvoor je wil gaan? Dan is het ook mogelijk om je ontwerp te laten lamineren met een matte lamineerlaag. Lees er hier meer over.

De perfecte papiersoort voor coating

ONTWERP GEREED? BESTEL DIRECT JE PRODUCT!

 • Prijswijzigingen en nieuwe verzendmethode

  Gepubliceerd op 28 September 2021

  De prijzen van papier en verpakkingsmateriaal lopen snel op. De grote vraag naar karton als gevolg van de sterk gegroeide bezorgeconomie in ‘coronajaar 2020’ heeft de markt sterk beïnvloed. Maar ook andere grondstoffen zijn in prijs gestegen. Printenbind voert daarom diverse marktconforme prijswijzigingen door.

 • Printenbind erkend stagebedrijf hoger onderwijs

  Gepubliceerd op 20 September 2021

  Met ingang van deze maand mag Printenbind zich officieel, erkend stagebedrijf voor het hoger onderwijs noemen. Hiervoor heeft er een audit plaatsgevonden door Stichting ELBHO. Printenbind biedt iedere stageperiode diverse projecten aan waar studenten mee aan de slag kunnen. De stages zijn hoofdzakelijk onder het marketing-communicatie vakgebied te scharen.

 • Nieuwe vacatures bij Printenbind.nl

  Gepubliceerd op 17 June 2021

  Het productieteam van Printenbind wordt gedreven door een team van gemotiveerde scholieren en studenten. Dat maakt de sfeer op de werkvloer informeel, maar vooral gezellig! Maar het jonge karakter van het bedrijf zorgt ook voor succes. Jong is snel, enthousiast en leergierig. En voor de klant houden we het simpel en toegankelijk. Het resultaat is een klanttevredenheid van een 9,6/10.

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Beste online printshop!

  8 dagen geleden door Wendy

  Beste online printshop! Sinds de pandemie heb ik veelvuldig gebruik gemaakt van online printshops en Printenbind is veruit de beste. Niet alleen qua kwaliteit maar zeer zeker ook qua klantenservice.

 • Mooie stickers, op gewenste maat.

  9 dagen geleden door Bianca

  Mooie stickers, op gewenste maat. En mooi gesneden. Alles was naar wens, top!!

 • Mooie kaartjes, goede service

  10 dagen geleden door Jeanine

  Super mooie kaarten weer ontvangen! Heel blij mee

Bekijk meer klantenbeoordelingen