Het coaten van jouw ontwerp

Met onze coating afwerking kan jij jouw ontwerp nét dat beetje extra uitstraling geven. En niet alleen dat, want de coating geeft ook nog eens extra bescherming tegen vlekken en water. Zo ziet je ontwerp er dus niet alleen mooier uit, maar gaat het ook langer mee. Wel zo handig!

MogelijkhedenType coating
Volledige coating / spot coatingGlanzend

Specificaties van coating

Bij het bestellen van jouw ontwerp met coating zijn er een aantal zaken waar je reking mee moet houden in de opmaak en tijdens het bestellen van je ontwerp. 

Papiersoorten

Vanwege de papierstructuur van sommige van onze papiersoorten is het niet mogelijk om glanzende coating te laten toevoegen op ons gehele papier assortiment. Coating kan worden toevoegd op de volgende papiersoorten: standaard, roman, stevig, extra stevig, glanzend, zeer stevig, natuurkarton en kaart.

Glanzende coating

De coating die over je ontwerp heen wordt gelegd is een glanzende coating. Wil jij graag een coating over je ontwerp heen maar is een extra glans niet het uiterlijk waarvoor je wil gaan? Dan is het ook mogelijk om je ontwerp te laten lamineren met een matte lamineerlaag. Lees er hier meer over.

De perfecte papiersoort voor

Bekijk papiersoorten

ONTWERP GEREED? BESTEL DIRECT JE PRODUCT!