Op zeer stevig papier printen?
Zo simpel kan het zijn

Papiersoort zeer stevig

Zeer stevig papier is de papiersoort waarop we vaak flyers, posters en omslagen van brochures printen. Het papier is zeer stevig, maar voelt nog net niet als kaartpapier. Bij de productie van deze papiersoort wordt rekening gehouden met de versterking en beheersing van milieubehoud. Dit maakt het zeer stevige papier een verantwoorde keuze voor je drukwerk.

  Eigenschappen van zeer stevig papier

  Hieronder vind je een overzicht van de kenmerken van ons zeer stevige papier.

  Papiersoortgramsumbeschrijfbaarkleur uitstralingmilieu
  Zeer stevig250 grams250 umjawitmat, gladFSC Mix, houtvrij ECF, EU Ecolabel, ISO 14001 gecertificeerd

  Technische specificaties van onze standaard papiersoort: Pro Design 250 grams, gestreken papier, ISO 9706 (bestand tegen veroudering) en ISO 9001 gecertificeerd, afdruk is watervast, witheidsklasse 168cie, 98% opaciteit

  Welke producten print je op zeer stevig papier?

  Onze zeer stevige papiersoort is een gladde en sterke papiersoort. Dit zorgt voor een luxere uitstraling dan onze minder stevige papiersoorten. Bovendien schijnen de pagina's niet door, waardoor dubbelzijdig printen perfect uitkomt op zeer stevig papier. Daarom kiezen veel van onze klanten de zeer stevige papiersoort voor:

  • Flyers

  • Posters

  • Brochures

  • Folders

  De beste afwerking voor zeer stevig papier

  Deze zeer stevige papiersoort is geschikt voor allerlei afwerkingen en prints. Denk bijvoorbeeld aan flyers met ronde hoeken, randloze posters en gevouwen folders. Met de zeer stevige papiersoort als omslag maak je ook jouw brochure, magazine of tijdschrift helemaal af.

  De perfecte afwerking voor zeer stevig papier?

  Bekijk alle afwerkingen

  Ontwerp gereed? Bestel direct