Horeca-ondernemer of Winkelier? Drukwerk nodig voor de heropening van je zaak? Klik hier voor 40% KORTING

Papiersoort zeer stevig

Zeer stevig papier is de papiersoort waarop we vaak flyers, posters en omslagen van brochures printen. Het papier is zeer stevig, maar voelt nog net niet als kaartpapier. Bij de productie van deze papiersoort wordt rekening gehouden met de versterking en beheersing van milieubehoud. Dit maakt het zeer stevige papier een verantwoorde keuze voor je drukwerk.

Eigenschappen van zeer stevig papier

Hieronder vind je een overzicht van de kenmerken van ons zeer stevige papier.

Papiersoort grams um beschrijfbaar kleur  uitstraling milieu
Zeer stevig 250 grams 250 um ja wit mat, glad FSC Mix, houtvrij ECF, EU Ecolabel, ISO 14001 gecertificeerd

Technische specificaties van onze standaard papiersoort: Pro Design 250 grams, gestreken papier, ISO 9706 (bestand tegen veroudering) en ISO 9001 gecertificeerd, afdruk is watervast, witheidsklasse 168cie, 98% opaciteit

Bestel

Gratis papiermonsters

Niet helemaal zeker over de geschikte papiersoort of gewoon benieuwd welke soorten we nog meer hebben? Ontvang een gratis papiermonsterboek via onderstaande bestel knop. Het boekje bevat samples van al onze papiersoorten, sticker- en postermaterialen. Je betaalt alleen voor de verzendkosten! Afhalen kan natuurlijk ook, dit is volledig gratis. 

Welke producten print je op zeer stevig papier?

Onze zeer stevige papiersoort is een gladde en sterke papiersoort. Dit zorgt voor een luxere uitstraling dan onze minder stevige papiersoorten. Bovendien schijnen de pagina's niet door, waardoor dubbelzijdig printen perfect uitkomt op zeer stevig papier. Daarom kiezen veel van onze klanten de zeer stevige papiersoort voor:

 • Flyers
 • Posters
 • Brochures
 • Folders

De beste afwerking voor zeer stevig papier

Deze zeer stevige papiersoort is geschikt voor allerlei afwerkingen en prints. Denk bijvoorbeeld aan flyers met ronde hoeken, randloze posters en gevouwen folders. Met de zeer stevige papiersoort als omslag maak je ook jouw brochure, magazine of tijdschrift helemaal af.

Zeer stevig papier afwerken?

Ontwerp gereed? Bestel direct

 • De verbouwing is gestart

  Gepubliceerd op 06 May 2021

  Je kent het wel: werk aan de weg. Je rijdt altijd dezelfde route, maar elke dag net weer even anders. Op maandag wordt je omgeleid via de vluchtstrook, op dinsdag via de andere weghelft en aan einde van de week via de ventweg. 3 maanden later liggen er 3 nieuwe rijstroken zonder dat je hebt moeten omrijden. Dit is wat er in de productie bij Printenbind.nl ook te gebeuren staat.

 • Vind het gouden ei

  Gepubliceerd op 31 March 2021

  De inpakkers van Printenbind.nl gaan gouden eieren verstoppen! In elke bestelling die tussen van 2 tot en met 5 april (Tweede Paasdag) wordt verzonden, kun je met een beetje geluk een gouden paasei vinden. Zo’n gouden ei is een cadeaubon van €15,- waard.

 • Win €250,- aan drukwerk

  Gepubliceerd op 08 March 2021

  Nu de winkels open mogen op afspraak en het hopelijk niet lang meer duurt dat de horeca haar terrassen mag openen, vond Printenbind.nl het tijd voor een winactie die deze bedrijven ten goede komt. Horecaondernemers en winkeliers hebben het zwaar en wij willen hen een hart onder de riem steken.

Bekijk meer nieuwsberichten

Bekijk meer klantenbeoordelingen