Let op de productie- en openingstijden: op zaterdag 23 oktober zijn wij tot 16.00 uur geopend. Op zondag 24 oktober zijn wij gesloten. Houd a.u.b. rekening met een langere levertijd.

Papiersoort zeer stevig

Zeer stevig papier is de papiersoort waarop we vaak flyers, posters en omslagen van brochures printen. Het papier is zeer stevig, maar voelt nog net niet als kaartpapier. Bij de productie van deze papiersoort wordt rekening gehouden met de versterking en beheersing van milieubehoud. Dit maakt het zeer stevige papier een verantwoorde keuze voor je drukwerk.

Eigenschappen van zeer stevig papier

Hieronder vind je een overzicht van de kenmerken van ons zeer stevige papier.

Papiersoort grams um beschrijfbaar kleur  uitstraling milieu
Zeer stevig 250 grams 250 um ja wit mat, glad FSC Mix, houtvrij ECF, EU Ecolabel, ISO 14001 gecertificeerd

Technische specificaties van onze standaard papiersoort: Pro Design 250 grams, gestreken papier, ISO 9706 (bestand tegen veroudering) en ISO 9001 gecertificeerd, afdruk is watervast, witheidsklasse 168cie, 98% opaciteit

Bestel

Gratis papiermonsters

Niet helemaal zeker over de geschikte papiersoort of gewoon benieuwd welke soorten we nog meer hebben? Ontvang een gratis papiermonsterboek via onderstaande bestel knop. Het boekje bevat samples van al onze papiersoorten, sticker- en postermaterialen. Je betaalt alleen voor de verzendkosten! Afhalen kan natuurlijk ook, dit is volledig gratis. 

Welke producten print je op zeer stevig papier?

Onze zeer stevige papiersoort is een gladde en sterke papiersoort. Dit zorgt voor een luxere uitstraling dan onze minder stevige papiersoorten. Bovendien schijnen de pagina's niet door, waardoor dubbelzijdig printen perfect uitkomt op zeer stevig papier. Daarom kiezen veel van onze klanten de zeer stevige papiersoort voor:

 • Flyers
 • Posters
 • Brochures
 • Folders

De beste afwerking voor zeer stevig papier

Deze zeer stevige papiersoort is geschikt voor allerlei afwerkingen en prints. Denk bijvoorbeeld aan flyers met ronde hoeken, randloze posters en gevouwen folders. Met de zeer stevige papiersoort als omslag maak je ook jouw brochure, magazine of tijdschrift helemaal af.

Zeer stevig papier afwerken?

Ontwerp gereed? Bestel direct

 • Prijswijzigingen en nieuwe verzendmethode

  Gepubliceerd op 28 September 2021

  De prijzen van papier en verpakkingsmateriaal lopen snel op. De grote vraag naar karton als gevolg van de sterk gegroeide bezorgeconomie in ‘coronajaar 2020’ heeft de markt sterk beïnvloed. Maar ook andere grondstoffen zijn in prijs gestegen. Printenbind voert daarom diverse marktconforme prijswijzigingen door.

 • Printenbind erkend stagebedrijf hoger onderwijs

  Gepubliceerd op 20 September 2021

  Met ingang van deze maand mag Printenbind zich officieel, erkend stagebedrijf voor het hoger onderwijs noemen. Hiervoor heeft er een audit plaatsgevonden door Stichting ELBHO. Printenbind biedt iedere stageperiode diverse projecten aan waar studenten mee aan de slag kunnen. De stages zijn hoofdzakelijk onder het marketing-communicatie vakgebied te scharen.

 • Nieuwe vacatures bij Printenbind.nl

  Gepubliceerd op 17 June 2021

  Het productieteam van Printenbind wordt gedreven door een team van gemotiveerde scholieren en studenten. Dat maakt de sfeer op de werkvloer informeel, maar vooral gezellig! Maar het jonge karakter van het bedrijf zorgt ook voor succes. Jong is snel, enthousiast en leergierig. En voor de klant houden we het simpel en toegankelijk. Het resultaat is een klanttevredenheid van een 9,6/10.

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Beste online printshop!

  8 dagen geleden door Wendy

  Beste online printshop! Sinds de pandemie heb ik veelvuldig gebruik gemaakt van online printshops en Printenbind is veruit de beste. Niet alleen qua kwaliteit maar zeer zeker ook qua klantenservice.

 • Mooie stickers, op gewenste maat.

  9 dagen geleden door Bianca

  Mooie stickers, op gewenste maat. En mooi gesneden. Alles was naar wens, top!!

 • Mooie kaartjes, goede service

  10 dagen geleden door Jeanine

  Super mooie kaarten weer ontvangen! Heel blij mee

Bekijk meer klantenbeoordelingen