Papiersoort zeer stevig

Zeer stevig papier is de papiersoort waarop we vaak flyers, posters en omslagen van brochures printen. Het papier is zeer stevig, maar voelt nog net niet als kaartpapier. Bij de productie van deze papiersoort wordt rekening gehouden met de versterking en beheersing van milieubehoud. Dit maakt het zeer stevige papier een verantwoorde keuze voor je drukwerk.

Eigenschappen van zeer stevig papier

Hieronder vind je een overzicht van de kenmerken van ons zeer stevige papier.

Papiersoort grams um beschrijfbaar kleur  uitstraling milieu
Zeer stevig 250 grams 250 um ja wit mat, glad FSC Mix, houtvrij ECF, EU Ecolabel, ISO 14001 gecertificeerd

Technische specificaties van onze standaard papiersoort: Pro Design 250 grams, gestreken papier, ISO 9706 (bestand tegen veroudering) en ISO 9001 gecertificeerd, afdruk is watervast, witheidsklasse 168cie, 98% opaciteit

Bestel

Gratis papiermonsters

Niet helemaal zeker over de geschikte papiersoort of gewoon benieuwd welke soorten we nog meer hebben? Ontvang een gratis papiermonsterboek via onderstaande bestel knop. Het boekje bevat samples van al onze papiersoorten, sticker- en postermaterialen. Je betaalt alleen voor de verzendkosten! Afhalen kan natuurlijk ook, dit is volledig gratis. 

Welke producten print je op zeer stevig papier?

Onze zeer stevige papiersoort is een gladde en sterke papiersoort. Dit zorgt voor een luxere uitstraling dan onze minder stevige papiersoorten. Bovendien schijnen de pagina's niet door, waardoor dubbelzijdig printen perfect uitkomt op zeer stevig papier. Daarom kiezen veel van onze klanten de zeer stevige papiersoort voor:

 • Flyers
 • Posters
 • Brochures
 • Folders

De beste afwerking voor zeer stevig papier

Deze zeer stevige papiersoort is geschikt voor allerlei afwerkingen en prints. Denk bijvoorbeeld aan flyers met ronde hoeken, randloze posters en gevouwen folders. Met de zeer stevige papiersoort als omslag maak je ook jouw brochure, magazine of tijdschrift helemaal af.

Zeer stevig papier afwerken?

Ontwerp gereed? Bestel direct

 • Nieuwe vacatures bij Printenbind.nl

  Gepubliceerd op 17 June 2021

  Het productieteam van Printenbind wordt gedreven door een team van gemotiveerde scholieren en studenten. Dat maakt de sfeer op de werkvloer informeel, maar vooral gezellig! Maar het jonge karakter van het bedrijf zorgt ook voor succes. Jong is snel, enthousiast en leergierig. En voor de klant houden we het simpel en toegankelijk. Het resultaat is een klanttevredenheid van een 9,6/10.

 • Nieuw! Plaatmateriaal stalen

  Gepubliceerd op 11 June 2021

  Naast onze papiermonsterboekjes en envelop samples kun je nu ook plaatmateriaal stalen bestellen! Dit voorbeeld bevat al onze plaatmateriaal soorten in verschillende diktes. Zo kun je gemakkelijk vergelijken en de juiste plaatmateriaal soort kiezen voor jouw product!

 • Gratis EK Speelschema op A3 Poster

  Gepubliceerd op 26 May 2021

  Op 11 juni wordt het EK2020 officieel geopend in Rome met de eerste wedstrijd. Turkije speelt op vrijdagavond 21.00 uur tegen Italië. Voorafgaand vindt de openingsceremonie plaats. Vóór de eerste wedstrijd wil jij natuurlijk een speelschema op de koelkast, in de gang of boven je bed hebben hangen om de uitslagen bij te houden. Goed nieuws! In elke bestelling die vanaf maandag 31 mei tot en met zondag 6 juni wordt verzonden, tref je het EK Speelschema aan! Leuk voor jezelf, je buurmeisje, neefje, collega, op de koelkast of het prikbord.

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Trouwkaarten

  9 dagen geleden door Siep

  De trouwkaarten incl. enveloppen die precies op maat waren zijn in zeer goed ontvangen door mijn klanten! Super bedankt weer!!

 • Dit keer een boekje magazine besteld…

  9 dagen geleden door Nico Keuning

  Dit keer een boekje magazine besteld dat geniet moest worden. Ook mijn opdracht om geniet drukwerk te leveren is naar volle tevredenheid uitgevoerd!

 • Superblij met de stickers!

  9 dagen geleden door KK

  Superblij met de stickers!

Bekijk meer klantenbeoordelingen