Let op de productie- en openingstijden: op zaterdag 23 oktober zijn wij tot 16.00 uur geopend. Op zondag 24 oktober zijn wij gesloten. Houd a.u.b. rekening met een langere levertijd.

Kaart papiersoort

350-grams-kaart-papier-eigenschappen-look-en-feelOnze kaart papiersoort is een super stevige papiersoort en de meest gekozen papiersoort voor het printen van al onze kaartproducten. Ook gebruiken we deze papiersoort voor het bedrukken van de omslag van boeken. Met drie verschillende milieu certificaten is deze papiersoort een verantwoorde keuze voor je prints.

Eigenschappen van kaart papier

Hieronder vind je een overzicht van de kenmerken van kaart papier.

Papiersoort Grams Um Beschrijfbaar Uitstraling Milieu
Kaart 350 grams 320 um ja zijdeglans FSC Mix credit, EU Ecolabel, ECF gecertificeerd

Technische specificaties van onze kaart papiersoort: MultiCard 2S 350 grams, mc papier (machine coated), afdruk is watervast, witheidsklasse 133cie, 100% opaciteit

Bestel

Gratis papiermonsters

Niet helemaal zeker over de geschikte papiersoort of gewoon benieuwd welke soorten we nog meer hebben? Ontvang een gratis papiermonsterboek via onderstaande bestel knop. Het boekje bevat samples van al onze papiersoorten, sticker- en postermaterialen. Je betaalt alleen voor de verzendkosten! Afhalen kan natuurlijk ook, dit is volledig gratis. 

Kaart papier afwerken

Omdat kaart papier een stevig is, kunnen we deze op veel verschillende manieren afwerken. We kunnen kaart papier bijvoorbeeld gemakkelijk voorzien van een rillijn, waardoor je kaarten en visitekaarten heel eenvoudig kunt vouwen. Ook het afwerken met ronde hoeken geeft bij kaart papier een mooi resultaat. Zo maken we in een handomdraai de kaart die jij voor ogen hebt!

Kaart papier als omslag

Voor de omslagen van garenloos ingebonden boeken is een omslag op kaart papier de meest gekozen optie. Je boek krijgt dan de uitstraling van een echte paperback. Voor het verstevigen van je kaart omslag, kan je kiezen voor het lamineren of het coaten van je cover. Lamineren zorgt voor een matte uitstraling en coating voor een glossy effect. Ook bij onze andere bindwijzen, wire-o en thermisch inbinden, kan je kiezen voor een voor- en achterkant van kaart papier.

De perfecte afwerking voor kaart papier?

Ontwerp gereed? Bestel direct op kaart papier

 • Prijswijzigingen en nieuwe verzendmethode

  Gepubliceerd op 28 September 2021

  De prijzen van papier en verpakkingsmateriaal lopen snel op. De grote vraag naar karton als gevolg van de sterk gegroeide bezorgeconomie in ‘coronajaar 2020’ heeft de markt sterk beïnvloed. Maar ook andere grondstoffen zijn in prijs gestegen. Printenbind voert daarom diverse marktconforme prijswijzigingen door.

 • Printenbind erkend stagebedrijf hoger onderwijs

  Gepubliceerd op 20 September 2021

  Met ingang van deze maand mag Printenbind zich officieel, erkend stagebedrijf voor het hoger onderwijs noemen. Hiervoor heeft er een audit plaatsgevonden door Stichting ELBHO. Printenbind biedt iedere stageperiode diverse projecten aan waar studenten mee aan de slag kunnen. De stages zijn hoofdzakelijk onder het marketing-communicatie vakgebied te scharen.

 • Nieuwe vacatures bij Printenbind.nl

  Gepubliceerd op 17 June 2021

  Het productieteam van Printenbind wordt gedreven door een team van gemotiveerde scholieren en studenten. Dat maakt de sfeer op de werkvloer informeel, maar vooral gezellig! Maar het jonge karakter van het bedrijf zorgt ook voor succes. Jong is snel, enthousiast en leergierig. En voor de klant houden we het simpel en toegankelijk. Het resultaat is een klanttevredenheid van een 9,6/10.

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Beste online printshop!

  8 dagen geleden door Wendy

  Beste online printshop! Sinds de pandemie heb ik veelvuldig gebruik gemaakt van online printshops en Printenbind is veruit de beste. Niet alleen qua kwaliteit maar zeer zeker ook qua klantenservice.

 • Mooie stickers, op gewenste maat.

  9 dagen geleden door Bianca

  Mooie stickers, op gewenste maat. En mooi gesneden. Alles was naar wens, top!!

 • Mooie kaartjes, goede service

  10 dagen geleden door Jeanine

  Super mooie kaarten weer ontvangen! Heel blij mee

Bekijk meer klantenbeoordelingen