Kaart papiersoort

350-grams-kaart-papier-eigenschappen-look-en-feelOnze kaart papiersoort is een super stevige papiersoort en de meest gekozen papiersoort voor het printen van al onze kaartproducten. Ook gebruiken we deze papiersoort voor het bedrukken van de omslag van boeken. Met drie verschillende milieu certificaten is deze papiersoort een verantwoorde keuze voor je prints.

Eigenschappen van kaart papier

Hieronder vind je een overzicht van de kenmerken van kaart papier.

Papiersoort Grams Um Beschrijfbaar Uitstraling Milieu
Kaart 350 grams 320 um ja zijdeglans FSC Mix credit, EU Ecolabel, ECF gecertificeerd

Technische specificaties van onze kaart papiersoort: MultiCard 2S 350 grams, mc papier (machine coated), afdruk is watervast, witheidsklasse 133cie, 100% opaciteit

Bestel

Gratis papiermonsters

Niet helemaal zeker over de geschikte papiersoort of gewoon benieuwd welke soorten we nog meer hebben? Ontvang een gratis papiermonsterboek via onderstaande bestel knop. Het boekje bevat samples van al onze papiersoorten, sticker- en postermaterialen. Je betaalt alleen voor de verzendkosten! Afhalen kan natuurlijk ook, dit is volledig gratis. 

Kaart papier afwerken

Omdat kaart papier een stevig is, kunnen we deze op veel verschillende manieren afwerken. We kunnen kaart papier bijvoorbeeld gemakkelijk voorzien van een rillijn, waardoor je kaarten en visitekaarten heel eenvoudig kunt vouwen. Ook het afwerken met ronde hoeken geeft bij kaart papier een mooi resultaat. Zo maken we in een handomdraai de kaart die jij voor ogen hebt!

Kaart papier als omslag

Voor de omslagen van garenloos ingebonden boeken is een omslag op kaart papier de meest gekozen optie. Je boek krijgt dan de uitstraling van een echte paperback. Voor het verstevigen van je kaart omslag, kan je kiezen voor het lamineren of het coaten van je cover. Lamineren zorgt voor een matte uitstraling en coating voor een glossy effect. Ook bij onze andere bindwijzen, wire-o en thermisch inbinden, kan je kiezen voor een voor- en achterkant van kaart papier.

De perfecte afwerking voor kaart papier?

Ontwerp gereed? Bestel direct op kaart papier

 • Nieuwe vacatures bij Printenbind.nl

  Gepubliceerd op 17 June 2021

  Het productieteam van Printenbind wordt gedreven door een team van gemotiveerde scholieren en studenten. Dat maakt de sfeer op de werkvloer informeel, maar vooral gezellig! Maar het jonge karakter van het bedrijf zorgt ook voor succes. Jong is snel, enthousiast en leergierig. En voor de klant houden we het simpel en toegankelijk. Het resultaat is een klanttevredenheid van een 9,6/10.

 • Nieuw! Plaatmateriaal stalen

  Gepubliceerd op 11 June 2021

  Naast onze papiermonsterboekjes en envelop samples kun je nu ook plaatmateriaal stalen bestellen! Dit voorbeeld bevat al onze plaatmateriaal soorten in verschillende diktes. Zo kun je gemakkelijk vergelijken en de juiste plaatmateriaal soort kiezen voor jouw product!

 • Gratis EK Speelschema op A3 Poster

  Gepubliceerd op 26 May 2021

  Op 11 juni wordt het EK2020 officieel geopend in Rome met de eerste wedstrijd. Turkije speelt op vrijdagavond 21.00 uur tegen Italië. Voorafgaand vindt de openingsceremonie plaats. Vóór de eerste wedstrijd wil jij natuurlijk een speelschema op de koelkast, in de gang of boven je bed hebben hangen om de uitslagen bij te houden. Goed nieuws! In elke bestelling die vanaf maandag 31 mei tot en met zondag 6 juni wordt verzonden, tref je het EK Speelschema aan! Leuk voor jezelf, je buurmeisje, neefje, collega, op de koelkast of het prikbord.

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Trouwkaarten

  9 dagen geleden door Siep

  De trouwkaarten incl. enveloppen die precies op maat waren zijn in zeer goed ontvangen door mijn klanten! Super bedankt weer!!

 • Dit keer een boekje magazine besteld…

  9 dagen geleden door Nico Keuning

  Dit keer een boekje magazine besteld dat geniet moest worden. Ook mijn opdracht om geniet drukwerk te leveren is naar volle tevredenheid uitgevoerd!

 • Superblij met de stickers!

  9 dagen geleden door KK

  Superblij met de stickers!

Bekijk meer klantenbeoordelingen