Horeca-ondernemer of Winkelier? Drukwerk nodig voor de heropening van je zaak? Klik hier voor 40% KORTING

Kaart papiersoort

350-grams-kaart-papier-eigenschappen-look-en-feelOnze kaart papiersoort is een een super stevige papiersoort en de meest gekozen papiersoort voor het printen van al onze kaartproducten. Ook gebruiken we deze papiersoort voor het bedrukken van de omslag van boeken. Met drie verschillende milieu certificaten is deze papiersoort een verantwoorde keuze voor je prints.

Eigenschappen van kaart papier

Hieronder vind je een overzicht van de kenmerken van kaart papier.

Papiersoort Grams Um Beschrijfbaar Uitstraling Milieu
Kaart 350 grams 320 um ja zijdeglans FSC Mix credit, EU Ecolabel, ECF gecertificeerd

Technische specificaties van onze kaart papiersoort: MultiCard 2S 350 grams, mc papier (machine coated), afdruk is watervast, witheidsklasse 133cie, 100% opaciteit

Bestel

Gratis papiermonsters

Niet helemaal zeker over de geschikte papiersoort of gewoon benieuwd welke soorten we nog meer hebben? Ontvang een gratis papiermonsterboek via onderstaande bestel knop. Het boekje bevat samples van al onze papiersoorten, sticker- en postermaterialen. Je betaalt alleen voor de verzendkosten! Afhalen kan natuurlijk ook, dit is volledig gratis. 

Kaart papier afwerken

Omdat kaart papier een stevig is, kunnen we deze op veel verschillende manieren afwerken. We kunnen kaart papier bijvoorbeeld gemakkelijk voorzien van een rillijn, waardoor je kaarten en visitekaarten heel eenvoudig kunt vouwen. Ook het afwerken met ronde hoeken geeft bij kaart papier een mooi resultaat. Zo maken we in een handomdraai de kaart die jij voor ogen hebt!

Kaart papier als omslag

Voor de omslagen van garenloos ingebonden boeken is een omslag op kaart papier de meest gekozen optie. Je boek krijgt dan de uitstraling van een echte paperback. Voor het verstevigen van je kaart omslag, kan je kiezen voor het lamineren of het coaten van je cover. Lamineren zorgt voor een matte uitstraling en coating voor een glossy effect. Ook bij onze andere bindwijzen, wire-o en thermisch inbinden, kan je kiezen voor een voor- en achterkant van kaart papier.

De perfecte afwerking voor kaart papier?

Ontwerp gereed? Bestel direct op kaart papier

 • De verbouwing is gestart

  Gepubliceerd op 06 May 2021

  Je kent het wel: werk aan de weg. Je rijdt altijd dezelfde route, maar elke dag net weer even anders. Op maandag wordt je omgeleid via de vluchtstrook, op dinsdag via de andere weghelft en aan einde van de week via de ventweg. 3 maanden later liggen er 3 nieuwe rijstroken zonder dat je hebt moeten omrijden. Dit is wat er in de productie bij Printenbind.nl ook te gebeuren staat.

 • Vind het gouden ei

  Gepubliceerd op 31 March 2021

  De inpakkers van Printenbind.nl gaan gouden eieren verstoppen! In elke bestelling die tussen van 2 tot en met 5 april (Tweede Paasdag) wordt verzonden, kun je met een beetje geluk een gouden paasei vinden. Zo’n gouden ei is een cadeaubon van €15,- waard.

 • Win €250,- aan drukwerk

  Gepubliceerd op 08 March 2021

  Nu de winkels open mogen op afspraak en het hopelijk niet lang meer duurt dat de horeca haar terrassen mag openen, vond Printenbind.nl het tijd voor een winactie die deze bedrijven ten goede komt. Horecaondernemers en winkeliers hebben het zwaar en wij willen hen een hart onder de riem steken.

Bekijk meer nieuwsberichten

Bekijk meer klantenbeoordelingen