Op kaart papier printen?
Zo simpel kan het zijn

Kaart papiersoort

Onze kaart papiersoort is een super stevige papiersoort en de meest gekozen papiersoort voor het printen van al onze kaartproducten. Ook gebruiken we deze papiersoort voor het bedrukken van de omslag van boeken. Met drie verschillende milieu certificaten is deze papiersoort een verantwoorde keuze voor je prints.

  Eigenschappen van kaart papier

  Hieronder vind je een overzicht van de kenmerken van kaart papier.

  PapiersoortGramsUmBeschrijfbaarUitstralingMilieu
  Kaart350 grams320 umjazijdeglansFSC Mix credit, EU Ecolabel, ECF gecertificeerd

  Technische specificaties van onze kaart papiersoort: MultiCard 2S 350 grams, mc papier (machine coated), afdruk is watervast, witheidsklasse 133cie, 100% opaciteit

  Kaart papier afwerken

  Omdat kaart papier een stevig is, kunnen we deze op veel verschillende manieren afwerken. We kunnen kaart papier bijvoorbeeld gemakkelijk voorzien van een rillijn, waardoor je kaarten en visitekaarten heel eenvoudig kunt vouwen. Ook het afwerken met ronde hoeken geeft bij kaart papier een mooi resultaat. Zo maken we in een handomdraai de kaart die jij voor ogen hebt!

  Kaart papier als omslag

  Voor de omslagen van garenloos ingebonden boeken is een omslag op kaart papier de meest gekozen optie. Je boek krijgt dan de uitstraling van een echte paperback. Voor het verstevigen van je kaart omslag, kan je kiezen voor het lamineren of het coaten van je cover. Lamineren zorgt voor een matte uitstraling en coating voor een glossy effect. Ook bij onze andere bindwijzen, wire-o en thermisch inbinden, kan je kiezen voor een voor- en achterkant van kaart papier.

  De perfecte afwerking voor kaarten

  Bekijk afwerkingen

  Ontwerp gereed? Bestel direct op kaart papier