Horeca-ondernemer of Winkelier? Drukwerk nodig voor de heropening van je zaak? Klik hier voor 40% KORTING

Wat is Wire-o inbinden

Wire-o inbinden is een van de populairste inbindmethodes. Wanneer je kiest om je boek wire-o in te laten binden wordt er een ringband van stevig Bekaert-staal door je boekje geregen. Deze inbindmethode is stevig en duurzaam. Voor de sluiting kan er gekozen worden uit een zilveren of een zwarte ringband. 

 

 

Voordelen van wire-o inbinden

Wire-O inbinden kan gebruikt worden voor ieder document. Zo kun je hele kleine documenten (vanaf 60x80mm) en hele grote documenten (max. 297x440 mm) laten inbinden. Ook kunnen zeer dikke boeken, tot wel 472 pagina's worden ingebonden. Én is er geen minimum aantal pagina's nodig voor deze bindwijze. Heb je maar 4 pagina's en wil je dit toch graag laten inbinden? Geen probleem!

Verschillende opties voor de omslag

Bij wire-o ingebonden boeken kun je kiezen uit veel verschillende omslagen en opties. Zo kun je kiezen voor een standaard transparante voorkant en zwart kartonnen achterkant. Maar je kunt ook kiezen voor een bedrukte voor- en achterzijde met je eigen ontworpen cover. Deze cover wordt op 350 grams kaart papier geprint voor een sterke bescherming en mooie uitstraling. Wil je deze cover nog extra beschermen raden wij een extra transparante voor- en achterzijde aan. 

Wire-o vs Thermisch inbinden

Bij wire-o inbinden gebruiken we een stalen ringband om het boek in te binden. Bij thermisch inbinden wordt er een linnenstrip aan de zijkant van het boek gelijmd. De voordelen van een wire-o boek zijn dat deze volledig plat kan liggen, lang mee gaat en makkelijk in gebruik is. 

Extra afwerkingsopties voor wire-o inbinden

Glanzende coating: een bedrukte cover krijgt standaard een glanzende coating. Deze coating zorgt ervoor dat het boek mooi blijft en bestand is tegen spatwater. Hierdoor zal het boek langer meegaan. 

Ronde hoeken: wil je een speels effect aan je boek geven, ga dan voor ronde hoeken. De ronde hoeken geven je boeken een zacht uiterlijk. 

Randloos printen: heb je kleuren, afbeeldingen of foto's tot aan de rand van je document? Ga dan voor randloos printen. Zo weet je zeker dat er geen witrand om je document komt en dat je document mooi bijgesneden is. 

Perfecte afwerking voor wire-o inbinden? 

Ontwerp gereed? Bestel direct wire-o ingebonden

 • De verbouwing is gestart

  Gepubliceerd op 06 May 2021

  Je kent het wel: werk aan de weg. Je rijdt altijd dezelfde route, maar elke dag net weer even anders. Op maandag wordt je omgeleid via de vluchtstrook, op dinsdag via de andere weghelft en aan einde van de week via de ventweg. 3 maanden later liggen er 3 nieuwe rijstroken zonder dat je hebt moeten omrijden. Dit is wat er in de productie bij Printenbind.nl ook te gebeuren staat.

 • Vind het gouden ei

  Gepubliceerd op 31 March 2021

  De inpakkers van Printenbind.nl gaan gouden eieren verstoppen! In elke bestelling die tussen van 2 tot en met 5 april (Tweede Paasdag) wordt verzonden, kun je met een beetje geluk een gouden paasei vinden. Zo’n gouden ei is een cadeaubon van €15,- waard.

 • Win €250,- aan drukwerk

  Gepubliceerd op 08 March 2021

  Nu de winkels open mogen op afspraak en het hopelijk niet lang meer duurt dat de horeca haar terrassen mag openen, vond Printenbind.nl het tijd voor een winactie die deze bedrijven ten goede komt. Horecaondernemers en winkeliers hebben het zwaar en wij willen hen een hart onder de riem steken.

Bekijk meer nieuwsberichten

Bekijk meer klantenbeoordelingen