Horeca-ondernemer of Winkelier? Drukwerk nodig voor de heropening van je zaak? Klik hier voor 40% KORTING

Papiersoort stevig

Voor de iets luxere prints kom je al snel uit bij onze stevige papiersoort. Deze is net iets gladder en minder doorschijnend dan onze standaard papiersoort. Daarom wordt de stevige papiersoort vaak gebruikt voor het printen van scripties, werkstukken en proefschriften. Ook tabellen en afbeeldingen zien er prachtig uit op deze papiersoort. De milieucerficaten van dit stevige papier verzekeren je ervan dat er rekening is gehouden met versterking en beheersing van milieubehoud.

Kenmerken van stevig papier

Hieronder vind je een handig overzicht van de eigenschappen van ons stevige papier.

Papiersoort grams um beschrijfbaar kleur  uitstraling milieu
Stevig 100 grams 110 um ja wit mat, glad EU Ecolabel, Houtvrij ECF, FSC Mix, ISO 14001 gecertificeerd

Technische specificaties van onze standaard papiersoort: Pro Design 100 grams, gestreken papier, ISO 9706 (bestand tegen veroudering), afdruk is watervast, witheidsklasse 165cie, 94% opaciteit

Bestel

Gratis papiermonsters

Niet helemaal zeker over de geschikte papiersoort of gewoon benieuwd welke soorten we nog meer hebben? Ontvang een gratis papiermonsterboek via onderstaande bestel knop. Het boekje bevat samples van al onze papiersoorten, sticker- en postermaterialen. Je betaalt alleen voor de verzendkosten! Afhalen kan natuurlijk ook, dit is volledig gratis. 

De perfecte afwerking voor de papiersoort stevig

De afwerkingsmogelijkheden voor onze stevige papiersoort zijn oneindig. Niet alleen kunnen we deze stevige papiersoort snijden naar bijna elk gewenst papierformaat, ook kunnen we deze afwerken met ronde hoeken of een glanzende coating. Natuurlijk kunnen we stevig papier ook vouwen tot een folder.

Het papierformaat kiezen voor stevig papier

Onze stevige papiersoort is geschikt voor diverse printproducten in verschillende formaten. Bestel een boek met het binnenwerk geprint op stevig papier als je een profesioneel document wilt opleveren. Ook het binnenwerk van magazines wordt vaak geprint op onze stevige papiersoort. Voor het mooiste resultaat combineer je dit met een stevigere omslag.

Stevige papiersoort laten afwerken?

Ontwerp klaar om te printen? Bestel direct

 • De verbouwing is gestart

  Gepubliceerd op 06 May 2021

  Je kent het wel: werk aan de weg. Je rijdt altijd dezelfde route, maar elke dag net weer even anders. Op maandag wordt je omgeleid via de vluchtstrook, op dinsdag via de andere weghelft en aan einde van de week via de ventweg. 3 maanden later liggen er 3 nieuwe rijstroken zonder dat je hebt moeten omrijden. Dit is wat er in de productie bij Printenbind.nl ook te gebeuren staat.

 • Vind het gouden ei

  Gepubliceerd op 31 March 2021

  De inpakkers van Printenbind.nl gaan gouden eieren verstoppen! In elke bestelling die tussen van 2 tot en met 5 april (Tweede Paasdag) wordt verzonden, kun je met een beetje geluk een gouden paasei vinden. Zo’n gouden ei is een cadeaubon van €15,- waard.

 • Win €250,- aan drukwerk

  Gepubliceerd op 08 March 2021

  Nu de winkels open mogen op afspraak en het hopelijk niet lang meer duurt dat de horeca haar terrassen mag openen, vond Printenbind.nl het tijd voor een winactie die deze bedrijven ten goede komt. Horecaondernemers en winkeliers hebben het zwaar en wij willen hen een hart onder de riem steken.

Bekijk meer nieuwsberichten

Bekijk meer klantenbeoordelingen