Papiersoort stevig

Voor de iets luxere prints kom je al snel uit bij onze stevige papiersoort. Deze is net iets gladder en minder doorschijnend dan onze standaard papiersoort. Daarom wordt de stevige papiersoort vaak gebruikt voor het printen van scripties, werkstukken en proefschriften. Ook tabellen en afbeeldingen zien er prachtig uit op deze papiersoort. De milieucerficaten van dit stevige papier verzekeren je ervan dat er rekening is gehouden met versterking en beheersing van milieubehoud.

Kenmerken van stevig papier

Hieronder vind je een handig overzicht van de eigenschappen van ons stevige papier.

Papiersoort grams um beschrijfbaar kleur  uitstraling milieu
Stevig 100 grams 110 um ja wit mat, glad EU Ecolabel, Houtvrij ECF, FSC Mix, ISO 14001 gecertificeerd

Technische specificaties van onze standaard papiersoort: Pro Design 100 grams, gestreken papier, ISO 9706 (bestand tegen veroudering), afdruk is watervast, witheidsklasse 165cie, 94% opaciteit

Bestel

Gratis papiermonsters

Niet helemaal zeker over de geschikte papiersoort of gewoon benieuwd welke soorten we nog meer hebben? Ontvang een gratis papiermonsterboek via onderstaande bestel knop. Het boekje bevat samples van al onze papiersoorten, sticker- en postermaterialen. Je betaalt alleen voor de verzendkosten! Afhalen kan natuurlijk ook, dit is volledig gratis. 

De perfecte afwerking voor de papiersoort stevig

De afwerkingsmogelijkheden voor onze stevige papiersoort zijn oneindig. Niet alleen kunnen we deze stevige papiersoort snijden naar bijna elk gewenst papierformaat, ook kunnen we deze afwerken met ronde hoeken of een glanzende coating. Natuurlijk kunnen we stevig papier ook vouwen tot een folder.

Het papierformaat kiezen voor stevig papier

Onze stevige papiersoort is geschikt voor diverse printproducten in verschillende formaten. Bestel een boek met het binnenwerk geprint op stevig papier als je een profesioneel document wilt opleveren. Ook het binnenwerk van magazines wordt vaak geprint op onze stevige papiersoort. Voor het mooiste resultaat combineer je dit met een stevigere omslag.

Stevige papiersoort laten afwerken?

Ontwerp klaar om te printen? Bestel direct

 • Nieuwe vacatures bij Printenbind.nl

  Gepubliceerd op 17 June 2021

  Het productieteam van Printenbind wordt gedreven door een team van gemotiveerde scholieren en studenten. Dat maakt de sfeer op de werkvloer informeel, maar vooral gezellig! Maar het jonge karakter van het bedrijf zorgt ook voor succes. Jong is snel, enthousiast en leergierig. En voor de klant houden we het simpel en toegankelijk. Het resultaat is een klanttevredenheid van een 9,6/10.

 • Nieuw! Plaatmateriaal stalen

  Gepubliceerd op 11 June 2021

  Naast onze papiermonsterboekjes en envelop samples kun je nu ook plaatmateriaal stalen bestellen! Dit voorbeeld bevat al onze plaatmateriaal soorten in verschillende diktes. Zo kun je gemakkelijk vergelijken en de juiste plaatmateriaal soort kiezen voor jouw product!

 • Gratis EK Speelschema op A3 Poster

  Gepubliceerd op 26 May 2021

  Op 11 juni wordt het EK2020 officieel geopend in Rome met de eerste wedstrijd. Turkije speelt op vrijdagavond 21.00 uur tegen Italië. Voorafgaand vindt de openingsceremonie plaats. Vóór de eerste wedstrijd wil jij natuurlijk een speelschema op de koelkast, in de gang of boven je bed hebben hangen om de uitslagen bij te houden. Goed nieuws! In elke bestelling die vanaf maandag 31 mei tot en met zondag 6 juni wordt verzonden, tref je het EK Speelschema aan! Leuk voor jezelf, je buurmeisje, neefje, collega, op de koelkast of het prikbord.

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Trouwkaarten

  9 dagen geleden door Siep

  De trouwkaarten incl. enveloppen die precies op maat waren zijn in zeer goed ontvangen door mijn klanten! Super bedankt weer!!

 • Dit keer een boekje magazine besteld…

  9 dagen geleden door Nico Keuning

  Dit keer een boekje magazine besteld dat geniet moest worden. Ook mijn opdracht om geniet drukwerk te leveren is naar volle tevredenheid uitgevoerd!

 • Superblij met de stickers!

  9 dagen geleden door KK

  Superblij met de stickers!

Bekijk meer klantenbeoordelingen