Let op de productie- en openingstijden: op zaterdag 23 oktober zijn wij tot 16.00 uur geopend. Op zondag 24 oktober zijn wij gesloten. Houd a.u.b. rekening met een langere levertijd.

Papiersoort stevig

Voor de iets luxere prints kom je al snel uit bij onze stevige papiersoort. Deze is net iets gladder en minder doorschijnend dan onze standaard papiersoort. Daarom wordt de stevige papiersoort vaak gebruikt voor het printen van scripties, werkstukken en proefschriften. Ook tabellen en afbeeldingen zien er prachtig uit op deze papiersoort. De milieucerficaten van dit stevige papier verzekeren je ervan dat er rekening is gehouden met versterking en beheersing van milieubehoud.

Kenmerken van stevig papier

Hieronder vind je een handig overzicht van de eigenschappen van ons stevige papier.

Papiersoort grams um beschrijfbaar kleur  uitstraling milieu
Stevig 100 grams 110 um ja wit mat, glad EU Ecolabel, Houtvrij ECF, FSC Mix, ISO 14001 gecertificeerd

Technische specificaties van onze standaard papiersoort: Pro Design 100 grams, gestreken papier, ISO 9706 (bestand tegen veroudering), afdruk is watervast, witheidsklasse 165cie, 94% opaciteit

Bestel

Gratis papiermonsters

Niet helemaal zeker over de geschikte papiersoort of gewoon benieuwd welke soorten we nog meer hebben? Ontvang een gratis papiermonsterboek via onderstaande bestel knop. Het boekje bevat samples van al onze papiersoorten, sticker- en postermaterialen. Je betaalt alleen voor de verzendkosten! Afhalen kan natuurlijk ook, dit is volledig gratis. 

De perfecte afwerking voor de papiersoort stevig

De afwerkingsmogelijkheden voor onze stevige papiersoort zijn oneindig. Niet alleen kunnen we deze stevige papiersoort snijden naar bijna elk gewenst papierformaat, ook kunnen we deze afwerken met ronde hoeken of een glanzende coating. Natuurlijk kunnen we stevig papier ook vouwen tot een folder.

Het papierformaat kiezen voor stevig papier

Onze stevige papiersoort is geschikt voor diverse printproducten in verschillende formaten. Bestel een boek met het binnenwerk geprint op stevig papier als je een profesioneel document wilt opleveren. Ook het binnenwerk van magazines wordt vaak geprint op onze stevige papiersoort. Voor het mooiste resultaat combineer je dit met een stevigere omslag.

Stevige papiersoort laten afwerken?

Ontwerp klaar om te printen? Bestel direct

 • Prijswijzigingen en nieuwe verzendmethode

  Gepubliceerd op 28 September 2021

  De prijzen van papier en verpakkingsmateriaal lopen snel op. De grote vraag naar karton als gevolg van de sterk gegroeide bezorgeconomie in ‘coronajaar 2020’ heeft de markt sterk beïnvloed. Maar ook andere grondstoffen zijn in prijs gestegen. Printenbind voert daarom diverse marktconforme prijswijzigingen door.

 • Printenbind erkend stagebedrijf hoger onderwijs

  Gepubliceerd op 20 September 2021

  Met ingang van deze maand mag Printenbind zich officieel, erkend stagebedrijf voor het hoger onderwijs noemen. Hiervoor heeft er een audit plaatsgevonden door Stichting ELBHO. Printenbind biedt iedere stageperiode diverse projecten aan waar studenten mee aan de slag kunnen. De stages zijn hoofdzakelijk onder het marketing-communicatie vakgebied te scharen.

 • Nieuwe vacatures bij Printenbind.nl

  Gepubliceerd op 17 June 2021

  Het productieteam van Printenbind wordt gedreven door een team van gemotiveerde scholieren en studenten. Dat maakt de sfeer op de werkvloer informeel, maar vooral gezellig! Maar het jonge karakter van het bedrijf zorgt ook voor succes. Jong is snel, enthousiast en leergierig. En voor de klant houden we het simpel en toegankelijk. Het resultaat is een klanttevredenheid van een 9,6/10.

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Beste online printshop!

  8 dagen geleden door Wendy

  Beste online printshop! Sinds de pandemie heb ik veelvuldig gebruik gemaakt van online printshops en Printenbind is veruit de beste. Niet alleen qua kwaliteit maar zeer zeker ook qua klantenservice.

 • Mooie stickers, op gewenste maat.

  9 dagen geleden door Bianca

  Mooie stickers, op gewenste maat. En mooi gesneden. Alles was naar wens, top!!

 • Mooie kaartjes, goede service

  10 dagen geleden door Jeanine

  Super mooie kaarten weer ontvangen! Heel blij mee

Bekijk meer klantenbeoordelingen