Op stevig papier printen?
Zo simpel kan het zijn

Papiersoort stevig

Voor de iets luxere prints kom je al snel uit bij onze stevige papiersoort. Deze is net iets gladder en minder doorschijnend dan onze standaard papiersoort. Daarom wordt de stevige papiersoort vaak gebruikt voor het printen van scripties, werkstukken en proefschriften. Ook tabellen en afbeeldingen zien er prachtig uit op deze papiersoort. De milieucerficaten van dit stevige papier verzekeren je ervan dat er rekening is gehouden met versterking en beheersing van milieubehoud.

  Kenmerken van stevig papier

  Hieronder vind je een handig overzicht van de eigenschappen van ons stevige papier.

  Papiersoortgramsumbeschrijfbaarkleur uitstralingmilieu
  Stevig100 grams110 umjawitmat, gladEU Ecolabel, Houtvrij ECF, FSC Mix, ISO 14001 gecertificeerd

  Technische specificaties van onze standaard papiersoort: Pro Design 100 grams, gestreken papier, ISO 9706 (bestand tegen veroudering), afdruk is watervast, witheidsklasse 165cie, 94% opaciteit

  De perfecte afwerking voor de papiersoort stevig

  De afwerkingsmogelijkheden voor onze stevige papiersoort zijn oneindig. Niet alleen kunnen we deze stevige papiersoort snijden naar bijna elk gewenst papierformaat, ook kunnen we deze afwerken met ronde hoeken of een glanzende coating. Natuurlijk kunnen we stevig papier ook vouwen tot een folder.

  Het papierformaat kiezen voor stevig papier

  Onze stevige papiersoort is geschikt voor diverse printproducten in verschillende formaten. Bestel een boek met het binnenwerk geprint op stevig papier als je een profesioneel document wilt opleveren. Ook het binnenwerk van magazines wordt vaak geprint op onze stevige papiersoort. Voor het mooiste resultaat combineer je dit met een stevigere omslag.

  De perfecte afwerking voor stevig papier?

  Bekijk afwerkingen

  Ontwerp klaar om te printen? Bestel direct