Papierformaten

Een nieuw Word-document opent standaard in A4. Dit formaat ligt waarschijnlijk ook in je printer thuis. Maar er zijn nog heel veel meer formaten! Bij Printenbind.nl vind je het geschikte papierformaat voor jouw uiting. Hieronder bekijk je de standaaard beschikbare formaten in de zogenaamde A-serie en B-serie. Heb je een vraag? Voel je vrij om even contact op te nemen met onze klantenservice. Zij helpen je graag.

A-formaten

De A-serie papierformaten loopt van A0 tot en met A10. Hieronder tref je de formaten van de meestgebruikte papierformaten tot en met A7. Al deze formaten hebben de beeldverhouding 1:√2. Het grootste papierformaat binnen de serie is A0, welke 841 mm breed en 1189 mm hoog is. Vouw je deze dubbel? Dan heb je het A1 formaat. Vouw je A1 dubbel, dan heb je het A2 formaat en zo verder. Makkelijk geheugensteuntje.

B-formaten

Hieronder vind je o

 • Nieuwe vacatures bij Printenbind.nl

  Gepubliceerd op 17 June 2021

  Het productieteam van Printenbind wordt gedreven door een team van gemotiveerde scholieren en studenten. Dat maakt de sfeer op de werkvloer informeel, maar vooral gezellig! Maar het jonge karakter van het bedrijf zorgt ook voor succes. Jong is snel, enthousiast en leergierig. En voor de klant houden we het simpel en toegankelijk. Het resultaat is een klanttevredenheid van een 9,6/10.

 • Nieuw! Plaatmateriaal stalen

  Gepubliceerd op 11 June 2021

  Naast onze papiermonsterboekjes en envelop samples kun je nu ook plaatmateriaal stalen bestellen! Dit voorbeeld bevat al onze plaatmateriaal soorten in verschillende diktes. Zo kun je gemakkelijk vergelijken en de juiste plaatmateriaal soort kiezen voor jouw product!

 • Gratis EK Speelschema op A3 Poster

  Gepubliceerd op 26 May 2021

  Op 11 juni wordt het EK2020 officieel geopend in Rome met de eerste wedstrijd. Turkije speelt op vrijdagavond 21.00 uur tegen Italië. Voorafgaand vindt de openingsceremonie plaats. Vóór de eerste wedstrijd wil jij natuurlijk een speelschema op de koelkast, in de gang of boven je bed hebben hangen om de uitslagen bij te houden. Goed nieuws! In elke bestelling die vanaf maandag 31 mei tot en met zondag 6 juni wordt verzonden, tref je het EK Speelschema aan! Leuk voor jezelf, je buurmeisje, neefje, collega, op de koelkast of het prikbord.

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Geweldige kwaliteit en service.

  2 dagen geleden door Esther

  Geweldige kwaliteit en service. Altijd goed en snel.

 • Deze keer etiketten besteld voor de…

  2 dagen geleden door H. Rostohar

  Deze keer etiketten besteld voor de honingpotjes. Super makkelijk te maken via de website. Twee dagen later werden ze door de post bezorgd in een stevige verpakking. Prima kwaliteit en ik weet nu waar ik mooie kwaliteitsetiketten kan bestellen. Ga zo...

 • Tevreden

  2 dagen geleden door Monique

  Mooi product geleverd. Snelle bezorging.

Bekijk meer klantenbeoordelingen