Horeca-ondernemer of Winkelier? Drukwerk nodig voor de heropening van je zaak? Klik hier voor 40% KORTING

Papierformaten

Een nieuw Word-document opent standaard in A4. Dit formaat ligt waarschijnlijk ook in je printer thuis. Maar er zijn nog heel veel meer formaten! Bij Printenbind.nl vind je het geschikte papierformaat voor jouw uiting. Hieronder bekijk je de standaaard beschikbare formaten in de zogenaamde A-serie en B-serie. Heb je een vraag? Voel je vrij om even contact op te nemen met onze klantenservice. Zij helpen je graag.

A-formaten

De A-serie papierformaten loopt van A0 tot en met A10. Hieronder tref je de formaten van de meestgebruikte papierformaten tot en met A7. Al deze formaten hebben de beeldverhouding 1:√2. Het grootste papierformaat binnen de serie is A0, welke 841 mm breed en 1189 mm hoog is. Vouw je deze dubbel? Dan heb je het A1 formaat. Vouw je A1 dubbel, dan heb je het A2 formaat en zo verder. Makkelijk geheugensteuntje.

B-formaten

Hieronder vind je o

 • De verbouwing is gestart

  Gepubliceerd op 06 May 2021

  Je kent het wel: werk aan de weg. Je rijdt altijd dezelfde route, maar elke dag net weer even anders. Op maandag wordt je omgeleid via de vluchtstrook, op dinsdag via de andere weghelft en aan einde van de week via de ventweg. 3 maanden later liggen er 3 nieuwe rijstroken zonder dat je hebt moeten omrijden. Dit is wat er in de productie bij Printenbind.nl ook te gebeuren staat.

 • Vind het gouden ei

  Gepubliceerd op 31 March 2021

  De inpakkers van Printenbind.nl gaan gouden eieren verstoppen! In elke bestelling die tussen van 2 tot en met 5 april (Tweede Paasdag) wordt verzonden, kun je met een beetje geluk een gouden paasei vinden. Zo’n gouden ei is een cadeaubon van €15,- waard.

 • Win €250,- aan drukwerk

  Gepubliceerd op 08 March 2021

  Nu de winkels open mogen op afspraak en het hopelijk niet lang meer duurt dat de horeca haar terrassen mag openen, vond Printenbind.nl het tijd voor een winactie die deze bedrijven ten goede komt. Horecaondernemers en winkeliers hebben het zwaar en wij willen hen een hart onder de riem steken.

Bekijk meer nieuwsberichten

Bekijk meer klantenbeoordelingen