Papierformaten

Een nieuw Word-document opent standaard in A4. Dit formaat ligt waarschijnlijk ook in je printer thuis. Maar er zijn nog heel veel meer formaten! Bij Printenbind.nl vind je het geschikte papierformaat voor jouw uiting. Hieronder bekijk je de standaaard beschikbare formaten in de zogenaamde A-serie en B-serie. Heb je een vraag? Voel je vrij om even contact op te nemen met onze klantenservice. Zij helpen je graag.

A-formaten

De A-serie papierformaten loopt van A0 tot en met A10. Hieronder tref je de formaten van de meestgebruikte papierformaten tot en met A7. Al deze formaten hebben de beeldverhouding 1:√2. Het grootste papierformaat binnen de serie is A0, welke 841 mm breed en 1189 mm hoog is. Vouw je deze dubbel? Dan heb je het A1 formaat. Vouw je A1 dubbel, dan heb je het A2 formaat en zo verder. Makkelijk geheugensteuntje.

B-formaten

Hieronder vind je o

 • Prijswijzigingen en nieuwe verzendmethode

  Gepubliceerd op 28 September 2021

  De prijzen van papier en verpakkingsmateriaal lopen snel op. De grote vraag naar karton als gevolg van de sterk gegroeide bezorgeconomie in ‘coronajaar 2020’ heeft de markt sterk beïnvloed. Maar ook andere grondstoffen zijn in prijs gestegen. Printenbind voert daarom diverse marktconforme prijswijzigingen door.

 • Printenbind erkend stagebedrijf hoger onderwijs

  Gepubliceerd op 20 September 2021

  Met ingang van deze maand mag Printenbind zich officieel, erkend stagebedrijf voor het hoger onderwijs noemen. Hiervoor heeft er een audit plaatsgevonden door Stichting ELBHO. Printenbind biedt iedere stageperiode diverse projecten aan waar studenten mee aan de slag kunnen. De stages zijn hoofdzakelijk onder het marketing-communicatie vakgebied te scharen.

 • Nieuwe vacatures bij Printenbind.nl

  Gepubliceerd op 17 June 2021

  Het productieteam van Printenbind wordt gedreven door een team van gemotiveerde scholieren en studenten. Dat maakt de sfeer op de werkvloer informeel, maar vooral gezellig! Maar het jonge karakter van het bedrijf zorgt ook voor succes. Jong is snel, enthousiast en leergierig. En voor de klant houden we het simpel en toegankelijk. Het resultaat is een klanttevredenheid van een 9,6/10.

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Eindelijk echte mensen, geen chatbots. Supersnelle service!

  2 dagen geleden door Jozias

  Mijn bestelling bij Printenbind was in eerste instantie niet helemaal compleet. Ik had van 1 exemplaar te weinig ontvangen. Via de chat had ik binnen 1 minuut met een medewerker contact die meteen voor mij aan de slag ging. De volgende werkdag had ik...

 • Ik ben heel tevreden over Printenbind.

  2 dagen geleden door Louise

  Ik ben heel tevreden over Printenbind. Wat ze afleveren ziet er heel nettjes en verzorgd uit. Ook als je de draad op de website ff kwijt bent of het werkt ff niet zoals je zou willen... ze staan meteen klaar om je verder te helpen.

 • Goed product

  2 dagen geleden door Marion

  Goed product

Bekijk meer klantenbeoordelingen