Op glanzend papier printen?
Zo simpel kan het zijn

Glanzend papier

Printen op glanzend papier zorgt altijd voor een professionele en luxe uitstraling. Het papier heeft een matte glans (geen hoogglans) en de kleur is licht gebroken wit. Afbeeldingen, foto's en kleuren komen prachtig uit op glanzend papier. Daarom is dit een veelgekozen papiersoort voor het printen van flyers, folders en foto's.

Kenmerken van glanzend papier

Hieronder zie je een overzicht van de eigenschappen van glanzend papier.

PapiersoortGramsUmBeschrijfbaarKleur UitstralingMilieu
Glanzend170 grams150 umjagebroken witmat gloss, gladHoutvrij ECF, EU Ecoblabel, FSC Mix, EMAS, ISO 14001 en ISO 50001 gecertificeerd

Technische specificaties van onze glanzende papiersoort: DigiGold Gloss 170 grams, machine coated gloss papier, ISO 9706 (bestand tegen veroudering) en ISO 9001 gecertificeerd, witheidsklasse 138cie, 98% opaciteit

De beste print producten voor glanzend papier

Omdat glanzend papier een mooie matte gloss heeft, geeft dit een prachtige luxe uitstraling. Het papier voelt zacht en stevig aan. De papiersoort kunnen we zowel enkel- als dubbelzijdig bedrukken. Omdat onze glanzende uitermate geschikt is voor het drukken van kleurenprints, raden wij deze papiersoort aan voor de volgende producten:

  • Foto's

  • Flyers

  • Folders

Afwerken van glanzend papier

Om je glanzende papier meer glans te geven, kan je kiezen voor een coating. Dit geeft je glanzende prints een meer glossy look. Let er wel op dat het niet dezelfde glans oplevert als hoogglans papier in speciaalzaken. Daarnaast is glanzend papier heel goed te vouwen tot een folder. Ook kunnen we glanzend papier afwerken met ronde hoeken.

De perfecte afwerking voor glanzend papier?

Bekijk afwerkingen

Is je ontwerp al af? Print direct