Papiersoort extra stevig

Of je nu flyers, brochures, portfolio's of boeken nodig hebt, ons extra stevige papier is hiervoor de juiste keus. Omdat deze papiersoort net iets dikker is dan onze stevige papiersoort, schijnen afbeeldingen niet door het papier heen. De extra stevige papiersoort wordt ook vaak gekozen voor de omslag van brochures. Met diverse milieucertificaten - waaronder versterking en beheersing van milieubehoud - is deze papiersoort een milieubewuste keuze voor je prints.

Kenmerken van extra stevig papier

Hieronder vind je een overzicht van de kenmerken van ons extra stevige papier.

Papiersoort grams um beschrijfbaar kleur  uitstraling milieu
Extra stevig 160 grams 150 um ja wit mat, glad EU Ecolabel, PEFC, FSC Mix, ISO 14001 gecertificeerd

Technische specificaties van onze standaard papiersoort: Pro Design 160 grams, gestreken papier, ISO 9706 (bestand tegen veroudering), afdruk is watervast, witheidsklasse 164cie, 96% opaciteit

Bestel

Gratis papiermonsters

Niet helemaal zeker over de geschikte papiersoort of gewoon benieuwd welke soorten we nog meer hebben? Ontvang een gratis papiermonsterboek via onderstaande bestel knop. Het boekje bevat samples van al onze papiersoorten, sticker- en postermaterialen. Je betaalt alleen voor de verzendkosten! Afhalen kan natuurlijk ook, dit is volledig gratis. 

Het afwerken van extra stevig papier

Extra stevig papier kan je gebruiken voor verschillende luxere printproducten: voor omslagen van brochures, voor het printen van flyers en posters of het binnenwerk van een portfolio. Omdat het papier niet doorschijnt, is het perfect voor de binnenkant van boeken waar veel afbeeldingen in staan. We kunnen extra stevig papier inbinden op verschillende manieren, maar ook afwerken met bijvoorbeeld ronde hoeken. Zo kan je extra stevig papier gebruiken voor elk product dat jij voor ogen hebt!

Veelgekozen afwerking voor extra stevig papier

Onze extra stevige papiersoort wordt vaak gekozen als flyer in combinatie met een coating. Dat zorgt voor een glanzende laag over je drukwerk en een professionele uitstraling. Ook kunnen we extra stevig papier gemakkelijk vouwen tot bijvoorbeeld een folder. 

Vind de perfecte afwerking voor extra stevig papier 

Ontwerp klaar om te printen? Bestel direct

 • Nieuwe vacatures bij Printenbind.nl

  Gepubliceerd op 17 June 2021

  Het productieteam van Printenbind wordt gedreven door een team van gemotiveerde scholieren en studenten. Dat maakt de sfeer op de werkvloer informeel, maar vooral gezellig! Maar het jonge karakter van het bedrijf zorgt ook voor succes. Jong is snel, enthousiast en leergierig. En voor de klant houden we het simpel en toegankelijk. Het resultaat is een klanttevredenheid van een 9,6/10.

 • Nieuw! Plaatmateriaal stalen

  Gepubliceerd op 11 June 2021

  Naast onze papiermonsterboekjes en envelop samples kun je nu ook plaatmateriaal stalen bestellen! Dit voorbeeld bevat al onze plaatmateriaal soorten in verschillende diktes. Zo kun je gemakkelijk vergelijken en de juiste plaatmateriaal soort kiezen voor jouw product!

 • Gratis EK Speelschema op A3 Poster

  Gepubliceerd op 26 May 2021

  Op 11 juni wordt het EK2020 officieel geopend in Rome met de eerste wedstrijd. Turkije speelt op vrijdagavond 21.00 uur tegen Italië. Voorafgaand vindt de openingsceremonie plaats. Vóór de eerste wedstrijd wil jij natuurlijk een speelschema op de koelkast, in de gang of boven je bed hebben hangen om de uitslagen bij te houden. Goed nieuws! In elke bestelling die vanaf maandag 31 mei tot en met zondag 6 juni wordt verzonden, tref je het EK Speelschema aan! Leuk voor jezelf, je buurmeisje, neefje, collega, op de koelkast of het prikbord.

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Trouwkaarten

  9 dagen geleden door Siep

  De trouwkaarten incl. enveloppen die precies op maat waren zijn in zeer goed ontvangen door mijn klanten! Super bedankt weer!!

 • Dit keer een boekje magazine besteld…

  9 dagen geleden door Nico Keuning

  Dit keer een boekje magazine besteld dat geniet moest worden. Ook mijn opdracht om geniet drukwerk te leveren is naar volle tevredenheid uitgevoerd!

 • Superblij met de stickers!

  9 dagen geleden door KK

  Superblij met de stickers!

Bekijk meer klantenbeoordelingen