Horeca-ondernemer of Winkelier? Drukwerk nodig voor de heropening van je zaak? Klik hier voor 40% KORTING

Papiersoort extra stevig

Of je nu flyers, brochures, portfolio's of boeken nodig hebt, ons extra stevige papier is hiervoor de juiste keus. Omdat deze papiersoort net iets dikker is dan onze stevige papiersoort, schijnen afbeeldingen niet door het papier heen. De extra stevige papiersoort wordt ook vaak gekozen voor de omslag van brochures. Met diverse milieucertificaten - waaronder versterking en beheersing van milieubehoud - is deze papiersoort een milieubewuste keuze voor je prints.

Kenmerken van extra stevig papier

Hieronder vind je een overzicht van de kenmerken van ons extra stevige papier.

Papiersoort grams um beschrijfbaar kleur  uitstraling milieu
Extra stevig 160 grams 150 um ja wit mat, glad EU Ecolabel, PEFC, FSC Mix, ISO 14001 gecertificeerd

Technische specificaties van onze standaard papiersoort: Pro Design 160 grams, gestreken papier, ISO 9706 (bestand tegen veroudering), afdruk is watervast, witheidsklasse 164cie, 96% opaciteit

Bestel

Gratis papiermonsters

Niet helemaal zeker over de geschikte papiersoort of gewoon benieuwd welke soorten we nog meer hebben? Ontvang een gratis papiermonsterboek via onderstaande bestel knop. Het boekje bevat samples van al onze papiersoorten, sticker- en postermaterialen. Je betaalt alleen voor de verzendkosten! Afhalen kan natuurlijk ook, dit is volledig gratis. 

Het afwerken van extra stevig papier

Extra stevig papier kan je gebruiken voor verschillende luxere printproducten: voor omslagen van brochures, voor het printen van flyers en posters of het binnenwerk van een portfolio. Omdat het papier niet doorschijnt, is het perfect voor de binnenkant van boeken waar veel afbeeldingen in staan. We kunnen extra stevig papier inbinden op verschillende manieren, maar ook afwerken met bijvoorbeeld ronde hoeken. Zo kan je extra stevig papier gebruiken voor elk product dat jij voor ogen hebt!

Veelgekozen afwerking voor extra stevig papier

Onze extra stevige papiersoort wordt vaak gekozen als flyer in combinatie met een coating. Dat zorgt voor een glanzende laag over je drukwerk en een professionele uitstraling. Ook kunnen we extra stevig papier gemakkelijk vouwen tot bijvoorbeeld een folder. 

Vind de perfecte afwerking voor extra stevig papier 

Ontwerp klaar om te printen? Bestel direct

 • De verbouwing is gestart

  Gepubliceerd op 06 May 2021

  Je kent het wel: werk aan de weg. Je rijdt altijd dezelfde route, maar elke dag net weer even anders. Op maandag wordt je omgeleid via de vluchtstrook, op dinsdag via de andere weghelft en aan einde van de week via de ventweg. 3 maanden later liggen er 3 nieuwe rijstroken zonder dat je hebt moeten omrijden. Dit is wat er in de productie bij Printenbind.nl ook te gebeuren staat.

 • Vind het gouden ei

  Gepubliceerd op 31 March 2021

  De inpakkers van Printenbind.nl gaan gouden eieren verstoppen! In elke bestelling die tussen van 2 tot en met 5 april (Tweede Paasdag) wordt verzonden, kun je met een beetje geluk een gouden paasei vinden. Zo’n gouden ei is een cadeaubon van €15,- waard.

 • Win €250,- aan drukwerk

  Gepubliceerd op 08 March 2021

  Nu de winkels open mogen op afspraak en het hopelijk niet lang meer duurt dat de horeca haar terrassen mag openen, vond Printenbind.nl het tijd voor een winactie die deze bedrijven ten goede komt. Horecaondernemers en winkeliers hebben het zwaar en wij willen hen een hart onder de riem steken.

Bekijk meer nieuwsberichten

Bekijk meer klantenbeoordelingen