Let op de productie- en openingstijden: op zaterdag 23 oktober zijn wij tot 16.00 uur geopend. Op zondag 24 oktober zijn wij gesloten. Houd a.u.b. rekening met een langere levertijd.

Papiersoort extra stevig

Of je nu flyers, brochures, portfolio's of boeken nodig hebt, ons extra stevige papier is hiervoor de juiste keus. Omdat deze papiersoort net iets dikker is dan onze stevige papiersoort, schijnen afbeeldingen niet door het papier heen. De extra stevige papiersoort wordt ook vaak gekozen voor de omslag van brochures. Met diverse milieucertificaten - waaronder versterking en beheersing van milieubehoud - is deze papiersoort een milieubewuste keuze voor je prints.

Kenmerken van extra stevig papier

Hieronder vind je een overzicht van de kenmerken van ons extra stevige papier.

Papiersoort grams um beschrijfbaar kleur  uitstraling milieu
Extra stevig 160 grams 150 um ja wit mat, glad EU Ecolabel, PEFC, FSC Mix, ISO 14001 gecertificeerd

Technische specificaties van onze standaard papiersoort: Pro Design 160 grams, gestreken papier, ISO 9706 (bestand tegen veroudering), afdruk is watervast, witheidsklasse 164cie, 96% opaciteit

Bestel

Gratis papiermonsters

Niet helemaal zeker over de geschikte papiersoort of gewoon benieuwd welke soorten we nog meer hebben? Ontvang een gratis papiermonsterboek via onderstaande bestel knop. Het boekje bevat samples van al onze papiersoorten, sticker- en postermaterialen. Je betaalt alleen voor de verzendkosten! Afhalen kan natuurlijk ook, dit is volledig gratis. 

Het afwerken van extra stevig papier

Extra stevig papier kan je gebruiken voor verschillende luxere printproducten: voor omslagen van brochures, voor het printen van flyers en posters of het binnenwerk van een portfolio. Omdat het papier niet doorschijnt, is het perfect voor de binnenkant van boeken waar veel afbeeldingen in staan. We kunnen extra stevig papier inbinden op verschillende manieren, maar ook afwerken met bijvoorbeeld ronde hoeken. Zo kan je extra stevig papier gebruiken voor elk product dat jij voor ogen hebt!

Veelgekozen afwerking voor extra stevig papier

Onze extra stevige papiersoort wordt vaak gekozen als flyer in combinatie met een coating. Dat zorgt voor een glanzende laag over je drukwerk en een professionele uitstraling. Ook kunnen we extra stevig papier gemakkelijk vouwen tot bijvoorbeeld een folder. 

Vind de perfecte afwerking voor extra stevig papier 

Ontwerp klaar om te printen? Bestel direct

 • Prijswijzigingen en nieuwe verzendmethode

  Gepubliceerd op 28 September 2021

  De prijzen van papier en verpakkingsmateriaal lopen snel op. De grote vraag naar karton als gevolg van de sterk gegroeide bezorgeconomie in ‘coronajaar 2020’ heeft de markt sterk beïnvloed. Maar ook andere grondstoffen zijn in prijs gestegen. Printenbind voert daarom diverse marktconforme prijswijzigingen door.

 • Printenbind erkend stagebedrijf hoger onderwijs

  Gepubliceerd op 20 September 2021

  Met ingang van deze maand mag Printenbind zich officieel, erkend stagebedrijf voor het hoger onderwijs noemen. Hiervoor heeft er een audit plaatsgevonden door Stichting ELBHO. Printenbind biedt iedere stageperiode diverse projecten aan waar studenten mee aan de slag kunnen. De stages zijn hoofdzakelijk onder het marketing-communicatie vakgebied te scharen.

 • Nieuwe vacatures bij Printenbind.nl

  Gepubliceerd op 17 June 2021

  Het productieteam van Printenbind wordt gedreven door een team van gemotiveerde scholieren en studenten. Dat maakt de sfeer op de werkvloer informeel, maar vooral gezellig! Maar het jonge karakter van het bedrijf zorgt ook voor succes. Jong is snel, enthousiast en leergierig. En voor de klant houden we het simpel en toegankelijk. Het resultaat is een klanttevredenheid van een 9,6/10.

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Beste online printshop!

  8 dagen geleden door Wendy

  Beste online printshop! Sinds de pandemie heb ik veelvuldig gebruik gemaakt van online printshops en Printenbind is veruit de beste. Niet alleen qua kwaliteit maar zeer zeker ook qua klantenservice.

 • Mooie stickers, op gewenste maat.

  9 dagen geleden door Bianca

  Mooie stickers, op gewenste maat. En mooi gesneden. Alles was naar wens, top!!

 • Mooie kaartjes, goede service

  10 dagen geleden door Jeanine

  Super mooie kaarten weer ontvangen! Heel blij mee

Bekijk meer klantenbeoordelingen