Standaard papiersoort

standaard-papier-80-grams-printer-kenmerken-informatie-dunDe papiersoort die je meestal gebruikt voor simpele prints, is de onze standaard papiersoort. Dit is het papier dat je thuis in je printer doet en vaak gebruikt wordt voor het printen van losbladige documenten, simpele flyers, handouts en andere tekstdocumenten. Omdat dit papier dun is én gemaakt van landbouwaval, is het naast de voordeligste keuze ook de meest ecologische keuze voor je drukwerk.

Eigenschappen van standaard papier

Hieronder vind je een overzicht van de kenmerken van standaard papier.

Papiersoort Grams Um Beschrijfbaar Kleur  Uitstraling Milieu
Standaard 80 grams 180 um ja wit mat 100% landbouwafval, ISO 14001 gecertificeerd, Chloorvrij

Technische specificaties van onze standaard papiersoort: Paperwise 80 grams, ISO 9706 (bestand tegen veroudering) en ISO 9001 gecertificeerd, afdruk is watervast, witheidsklasse 165cie, 91% opaciteit.

Bestel

Gratis papiermonsters

Niet helemaal zeker over de geschikte papiersoort of gewoon benieuwd welke soorten we nog meer hebben? Ontvang een gratis papiermonsterboek via onderstaande bestel knop. Het boekje bevat samples van al onze papiersoorten, sticker- en postermaterialen. Je betaalt alleen voor de verzendkosten! Afhalen kan natuurlijk ook, dit is volledig gratis. 

Hoe kan je standaard papier afwerken?

Qua afwerking is er veel mogelijk met onze standaard papiersoort. We kunnen je prints ponsen met 2 gaten of met 4 gaten. Zo kan je ze in een multomap doen en gemakkelijk doorbladeren. Natuurlijk kan het ook handig zijn om je papieren bij elkaar te houden met een nietje. Bij ons kan je kiezen voor een nietje linksboven of twee nietjes links. Het vouwen van onze standaard papiersoort is ook een mogelijkheid. Let er wel op dat de standaard papiersoort erg dun is en dat jouw gevouwen standaard papier niet de uitstraling van een stevige kaart of folder heeft.

De meest voorkomende papierformaten voor standaard papier

Veel klanten kiezen ons standaard papier voor eenvoudige documenten geprint op A4 formaat. Dat is het papierformaat dat je doorgaans ook in je printer thuis doet. Uiteraard is de standaard papiersoort ook verkrijgbaar in allerlei andere formaten. Bijvoorbeeld voor het printen van simpele flyers op A5 formaat of het drukken van grotere bouwtekeningen op A0 en A1 formaat. Voor meer informatie over papierformaten kan je hier verder lezen.

Meer weten over de afwerking van standaard papier?

Document al gereed? Bestel direct

 • Nieuwe vacatures bij Printenbind.nl

  Gepubliceerd op 17 June 2021

  Het productieteam van Printenbind wordt gedreven door een team van gemotiveerde scholieren en studenten. Dat maakt de sfeer op de werkvloer informeel, maar vooral gezellig! Maar het jonge karakter van het bedrijf zorgt ook voor succes. Jong is snel, enthousiast en leergierig. En voor de klant houden we het simpel en toegankelijk. Het resultaat is een klanttevredenheid van een 9,6/10.

 • Nieuw! Plaatmateriaal stalen

  Gepubliceerd op 11 June 2021

  Naast onze papiermonsterboekjes en envelop samples kun je nu ook plaatmateriaal stalen bestellen! Dit voorbeeld bevat al onze plaatmateriaal soorten in verschillende diktes. Zo kun je gemakkelijk vergelijken en de juiste plaatmateriaal soort kiezen voor jouw product!

 • Gratis EK Speelschema op A3 Poster

  Gepubliceerd op 26 May 2021

  Op 11 juni wordt het EK2020 officieel geopend in Rome met de eerste wedstrijd. Turkije speelt op vrijdagavond 21.00 uur tegen Italië. Voorafgaand vindt de openingsceremonie plaats. Vóór de eerste wedstrijd wil jij natuurlijk een speelschema op de koelkast, in de gang of boven je bed hebben hangen om de uitslagen bij te houden. Goed nieuws! In elke bestelling die vanaf maandag 31 mei tot en met zondag 6 juni wordt verzonden, tref je het EK Speelschema aan! Leuk voor jezelf, je buurmeisje, neefje, collega, op de koelkast of het prikbord.

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Trouwkaarten

  9 dagen geleden door Siep

  De trouwkaarten incl. enveloppen die precies op maat waren zijn in zeer goed ontvangen door mijn klanten! Super bedankt weer!!

 • Dit keer een boekje magazine besteld…

  9 dagen geleden door Nico Keuning

  Dit keer een boekje magazine besteld dat geniet moest worden. Ook mijn opdracht om geniet drukwerk te leveren is naar volle tevredenheid uitgevoerd!

 • Superblij met de stickers!

  9 dagen geleden door KK

  Superblij met de stickers!

Bekijk meer klantenbeoordelingen