Horeca-ondernemer of Winkelier? Drukwerk nodig voor de heropening van je zaak? Klik hier voor 40% KORTING

Standaard papiersoort

standaard-papier-80-grams-printer-kenmerken-informatie-dunDe papiersoort die je meestal gebruikt voor simpele prints, is de onze standaard papiersoort. Dit is het papier dat je thuis in je printer doet en vaak gebruikt wordt voor het printen van losbladige documenten, simpele flyers, handouts en andere tekstdocumenten. Omdat dit papier dun is én gemaakt van landbouwaval, is het naast de voordeligste keuze ook de meest ecologische keuze voor je drukwerk.

Eigenschappen van standaard papier

Hieronder vind je een overzicht van de kenmerken van standaard papier.

Papiersoort Grams Um Beschrijfbaar Kleur  Uitstraling Milieu
Standaard 80 grams 180 um ja wit mat 100% landbouwafval, ISO 14001 gecertificeerd, Chloorvrij

Technische specificaties van onze standaard papiersoort: Paperwise 80 grams, ISO 9706 (bestand tegen veroudering) en ISO 9001 gecertificeerd, afdruk is watervast, witheidsklasse 165cie, 91% opaciteit.

Bestel

Gratis papiermonsters

Niet helemaal zeker over de geschikte papiersoort of gewoon benieuwd welke soorten we nog meer hebben? Ontvang een gratis papiermonsterboek via onderstaande bestel knop. Het boekje bevat samples van al onze papiersoorten, sticker- en postermaterialen. Je betaalt alleen voor de verzendkosten! Afhalen kan natuurlijk ook, dit is volledig gratis. 

Hoe kan je standaard papier afwerken?

Qua afwerking is er veel mogelijk met onze standaard papiersoort. We kunnen je prints ponsen met 2 gaten of met 4 gaten. Zo kan je ze in een multomap doen en gemakkelijk doorbladeren. Natuurlijk kan het ook handig zijn om je papieren bij elkaar te houden met een nietje. Bij ons kan je kiezen voor een nietje linksboven of twee nietjes links. Het vouwen van onze standaard papiersoort is ook een mogelijkheid. Let er wel op dat de standaard papiersoort erg dun is en dat jouw gevouwen standaard papier niet de uitstraling van een stevige kaart of folder heeft.

De meest voorkomende papierformaten voor standaard papier

Veel klanten kiezen ons standaard papier voor eenvoudige documenten geprint op A4 formaat. Dat is het papierformaat dat je doorgaans ook in je printer thuis doet. Uiteraard is de standaard papiersoort ook verkrijgbaar in allerlei andere formaten. Bijvoorbeeld voor het printen van simpele flyers op A5 formaat of het drukken van grotere bouwtekeningen op A0 en A1 formaat. Voor meer informatie over papierformaten kan je hier verder lezen.

Meer weten over de afwerking van standaard papier?

Document al gereed? Bestel direct

 • De verbouwing is gestart

  Gepubliceerd op 06 May 2021

  Je kent het wel: werk aan de weg. Je rijdt altijd dezelfde route, maar elke dag net weer even anders. Op maandag wordt je omgeleid via de vluchtstrook, op dinsdag via de andere weghelft en aan einde van de week via de ventweg. 3 maanden later liggen er 3 nieuwe rijstroken zonder dat je hebt moeten omrijden. Dit is wat er in de productie bij Printenbind.nl ook te gebeuren staat.

 • Vind het gouden ei

  Gepubliceerd op 31 March 2021

  De inpakkers van Printenbind.nl gaan gouden eieren verstoppen! In elke bestelling die tussen van 2 tot en met 5 april (Tweede Paasdag) wordt verzonden, kun je met een beetje geluk een gouden paasei vinden. Zo’n gouden ei is een cadeaubon van €15,- waard.

 • Win €250,- aan drukwerk

  Gepubliceerd op 08 March 2021

  Nu de winkels open mogen op afspraak en het hopelijk niet lang meer duurt dat de horeca haar terrassen mag openen, vond Printenbind.nl het tijd voor een winactie die deze bedrijven ten goede komt. Horecaondernemers en winkeliers hebben het zwaar en wij willen hen een hart onder de riem steken.

Bekijk meer nieuwsberichten

Bekijk meer klantenbeoordelingen