Feestdagen actie! Van 5 tm 19 november ontvang je 20% korting op alle producten met de productiewijze Extra Budget!

Op standaard papier printen?
Zo simpel kan het zijn

Standaard papiersoort

De papiersoort die je meestal gebruikt voor simpele prints, is de onze standaard papiersoort. Dit is het papier dat je thuis in je printer doet en vaak gebruikt wordt voor het printen van losbladige documenten, simpele flyers, handouts en andere tekstdocumenten. Omdat dit papier dun is én gemaakt van landbouwaval, is het naast de voordeligste keuze ook de meest ecologische keuze voor je drukwerk.

    Eigenschappen van standaard papier

    Hieronder vind je een overzicht van de kenmerken van standaard papier.

    PapiersoortGramsUmBeschrijfbaarKleur UitstralingMilieu
    Standaard80 grams180 umjawitmat100% landbouwafval, ISO 14001 gecertificeerd, Chloorvrij

    Technische specificaties van onze standaard papiersoort: Paperwise 80 grams, ISO 9706 (bestand tegen veroudering) en ISO 9001 gecertificeerd, afdruk is watervast, witheidsklasse 165cie, 91% opaciteit.

    Hoe kan je standaard papier afwerken?

    Qua afwerking is er veel mogelijk met onze standaard papiersoort. We kunnen je prints ponsen met 2 gaten of met 4 gaten. Zo kan je ze in een multomap doen en gemakkelijk doorbladeren. Natuurlijk kan het ook handig zijn om je papieren bij elkaar te houden met een nietje. Bij ons kan je kiezen voor een nietje linksboven of twee nietjes links. Het vouwen van onze standaard papiersoort is ook een mogelijkheid. Let er wel op dat de standaard papiersoort erg dun is en dat jouw gevouwen standaard papier niet de uitstraling van een stevige kaart of folder heeft.

    De meest voorkomende papierformaten voor standaard papier

    Veel klanten kiezen ons standaard papier voor eenvoudige documenten geprint op A4 formaat. Dat is het papierformaat dat je doorgaans ook in je printer thuis doet. Uiteraard is de standaard papiersoort ook verkrijgbaar in allerlei andere formaten. Bijvoorbeeld voor het printen van simpele flyers op A5 formaat of het drukken van grotere bouwtekeningen op A0 en A1 formaat. Voor meer informatie over papierformaten kan je hier verder lezen.

    Meer weten over de afwerking van standaard papier?

    Ga naar afwerkingen

    Document al gereed? Bestel direct