Nieten van je prints

Heb je handouts nodig voor bijvoorbeeld een zakelijke bespreking of wil je op een overzichtelijke manier een samenvatting van je studie bundelen? Mogelijk dat onze afwerking 'nieten' een goede keuze is voor jou!

PapierformaatNietpositiePapiersoorten Pagina aantal max.
A41 in bovenhoek/2 aan linkerzijde698

Specificaties geniet drukwerk

Bij het plaatsen van een bestelling voor je geniete printwerk zijn er een aantal zaken handig om van te voren weten. 

Afmetingen

Omdat de nietposities in onze industriële printers op een vaste plek zitten, is het niet mogelijk om af te wijken van het standaard A4 papierformaat. Dit hoeft echter geen probleem te zijn, aangezien handouts of samenvattingen doorgaans van A4 formaat zijn! 

Nietpositie

In het bestelproces van jouw printwerk heb je keuze uit twee verschillende nietposities. Je kunt kiezen voor een nietje linksboven in je document. Dit nietje wordt schuin geplaatst, zodat je gemakkelijk bladzijdes om kan slaan. Je kunt ook kiezen voor twee nietjes in de linkerkant van je document. Deze nietjes worden horizontaal geplaatst zodat je je document makkelijk open kan slaan. 

Pagina aantal

Omdat de nietjes een standaard nietformaat hebben, is er een maximale capaciteit als het gaat over het pagina aantal dat kan worden geniet. Met onze dunste papiersoort (80 grams) is het mogelijk om tot 98 enkelzijdige pagina's te laten nieten. Kies je voor een andere, dikkere papiersoort dan kan het zo zijn dat het maximale aantal pagina's om te nieten lager ligt. 

De perfecte papiersoort om te

Bekijk papiersoorten

ONTWERP GEREED? BESTEL DIRECT JE GENIETE PRINTS!