Montage materiaal bestellenwijzig

Hier kun je losse materialen bestellen, deze zijn altijd onbedrukt.
Aantal
Montage
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Leverwijze
 
 
1000

Dubbelzijdig tape (4 strookjes)

Dubbelzijdig tape is geschikt voor montage op tegels, glas, hout en de meeste kunststoffen (hoe gladder des te beter de hechting) met een maximale belasting van 2kg. Voor een optimale hechting is het belangrijk dat de ondergrond vet en stofvrij is. Je bestelt ze per 4 strookjes van 2x5cm.

Afstandhouder met zuignap

Eenvoudige afstandhouder met zuignap voor montage van borden op gladde oppervlaktes (alleen voor binnen gebruik). Plaatdikte mag maximaal 8mm zijn. Het schroefdraad van 4mm doorsnede is 10mm lang waarop een witte plastic kartelmoer de plaat borgt. De zuignap is transparant en heeft een diameter van 50mm. Je bestelt ze per set van 4 stuks (dus bij oplage 1 krijg je 1 zakje van 4 afstandhouders). Als je deze afstandhouder bestelt in het bestelformulier van het bord brengen wij de boorgaten aan (25mm van de rand af), als je dit niet wenst kun je de afstandhouder ook los bestellen.

RVS afstandshouder

Luxe RVS afstandhouder voor binnen en buiten gebruik. Deze heeft een kop van 15mm, de wandafstand is tevens 15mm. Geschikt voor een plaatdikte van 2-10mm, het boorgat is 9,5mm. Je bestelt ze per set van 4 stuks inclusief kruiskopschroeven en pluggen (dus bij oplage 1 krijg je 1 zakje van 4 afstandhouders). Als je deze afstandhouder bestelt in het bestelformulier van het bord brengen wij de boorgaten aan (25mm van de rand af), als je dit niet wenst kun je de afstandhouder ook los bestellen.

Metalen montageplaat

Met deze montageplaat kun je snel en eenvoudig je bord ophangen dankzij het zelfklevend systeem. Is geschikt voor binnen- en buitengebruik met een maximale belasting van 6kg. 1 set bestaat uit montageplaat (100x100mm), schoef 4x30mm, nylon plug 6x30mm, muurhaak, 2x zelfklevende transparante afstandhouders, alcoholdoekje en instructie.

Let op: het plaatje moet 24u lang onder druk van een gewicht blijven liggen voordat het bord wordt opgehangen.

Houten voet (beuken)

Multifunctionele kaarthouder van beukenhout. Presenteer uw foto's, menu's of prijskaartjes op een "natuurlijke" manier. De gleuf is 2mm en geschikt voor alle stevige papiersoorten of Display karton.

Tafelstandaard (rvs)

Je ontvangt 2 ovaalvormige zilverkleurige 'voetjes' welke eenvoudig zijn te bevestigen (er zijn geen montage gaten voor nodig, wel dient het bord minimaal 3mm dik te zijn).

De voetjes monteer je aan de onderkant van het bord of display en klemt zich vast doormiddel van de borgmoer (let op deze dien je in tegenovergestelde richting te draaien dan je gewend bent). Voor voldoende stevigheid raden wij dit aan tot A3 formaat.

Posterstrip

Met deze strips kun je eenvoudig je poster vlak tegen de muur hangen. Bestaat uit een onder- en bovenkant.

Posterhanger van hout

De houten latten zijn voorzien van magneten waardoor het wisselen / plaatsen zeer eenvoudig is. Een complete set voor 1 poster telt dus 4 latten, waarvan 1 lat voorzien is van een ophangkoord.

Let op: De latten zijn 20mm hoog en dekken dus een klein deel van het ontwerp af.

Klittenband rondjes

Met de zelfklevende klittenband rondjes kun je de poster eenvoudig monteren op gladde oppervlaktes zonder blijvende schade achter te laten. De klitteband rondjes zijn wit van kleur en zelfklevend. Je ontvangt een set voor de 4 hoekpunten (4x rondje zacht, 4x rondje grof).

Ezel (staander met ophang optie)

Ezel voor het vrij neerzetten of ophangen van een stevig bord of kaartje. Afhankelijk van het gekozen formaat wordt de bijpassende staander meegeleverd. De ezel is multifunctioneel, hij kan gebruikt worden als voetsteun maar biedt ook de mogelijkheid om op te hangen met een oog.

Naambadge

Transparante naambadge waar een visitekaart van 55x85mm ingeschoven kan worden. Voorzien van een speld en clip, wordt geleverd in beschermdende folie.

Ezel van 140mm, bedoeld voor borden tussen de 130-210mm hoog.

Ezel van 200mm, bedoeld voor borden tussen de 180-310mm hoog.

Ezel van 290mm, bedoeld voor borden tussen de 240-420mm hoog.

Ezel van 400mm, bedoeld voor borden tussen de 340-600mm hoog.

Ezel van 570mm, bedoeld voor borden tussen de 450-800mm hoog.

A6 formaat

A5 formaat

A4 formaat

A3 formaat

A2 formaat

Eindformaat (na afwerking) is A2

A1 formaat

Eindformaat (na afwerking) is A1

A0 formaat

Eindformaat (na afwerking) is A0

Afhalen in Amsterdam (bij Print&Bind of pickup point)

Je kunt de bestelling vanaf 16:00u (of 10.00u met spoed) afhalen bij Print&Bind in Amsterdam Sloterdijk, wij zijn eenvoudig te bereiken per auto (A10) of openbaar vervoer (metrohalte Isolatorweg).

TIJDELIJK: Vanwege de enorme drukte is het tijdstip voor afhalen in de middag aangepast naar 18:00.

Wij bewaren jouw bestelling maximaal 2 weken.

Openingstijden:

Maandag t/m donderdag 08:00 - 21:30
Vrijdag 08:00 - 18:00
Zaterdag t/m zondag 09:00 - 18:00

Daarnaast is afhalen bij een van de pickup points in Amsterdam ook mogelijk vanaf 18:00u.

Je bestelling blijft op deze locaties maximaal 1 week bewaard, wacht dus niet te lang met afhalen.

Versturen per post

Bestelling wordt per brievenbus- of pakketpost geleverd (afhankelijk van het formaat). Er zijn diverse opties mogelijk zoals:
- Afhalen bij PostNL 16:00u
- Afhalen bij PostNL 8:30u
- avondbezorging
- avondbezorging
- Ochtendbezorging 10.00u
- Zondagbezorging
- Internationaal
Lees meer op de pagina leverwijze

Productie spoed & budget

Met spoed wordt je opdracht nog dezelfde dag verwerkt (als je deze voor 13.00u bestelt). Bij budget krijg je korting maar duurt de productie langer (4 dagen).

Spoed: +20%
Budget: -10%

Prijs & leverdatum worden automatisch berekend

 Afloop  Tekstmarge