Horeca-ondernemer of Winkelier? Drukwerk nodig voor de heropening van je zaak? Klik hier voor 40% KORTING

Natuurkarton papier

standaard-papier-80-grams-printer-kenmerken-informatie-dun

De witte papiersoort natuurkarton is zeer stevig kaart papier, maar is witter en matter dan onze papiersoort kaart. De papiervezels van natuurkarton zijn beter te zien dan bij kaart papier, maar veel minder zichtbaar dan bij onze klassieke papiersoort. Natuurkarton wordt veel gekozen voor het printen van kaarten, visitekaartjes, certificaten en de omslagen van magazines en boeken.

Eigenschappen van natuurkarton papier

Hier vind je een tabel van de kenmerken van onze papiersoort natuurkarton.

Papiersoort Grams Um Beschrijfbaar Kleur  Uitstraling Milieu
Natuurkarton 300 grams 380 um ja wit mat, ruw ECF, FSC Mix, EU Ecolabel, ISO 14001 gecertificeerd

Technische specificaties van onze natuurkarton papiersoort: Print Speed offset wit 300 grams, houtvrij ongestreken, ISO 9706 (bestand tegen veroudering) en ISO 9001 gecertificeerd, afdruk is watervast, witheidsklasse 161cie, 99% opaciteit.

Bestel

Gratis papiermonsters

Niet helemaal zeker over de geschikte papiersoort of gewoon benieuwd welke soorten we nog meer hebben? Ontvang een gratis papiermonsterboek via onderstaande bestel knop. Het boekje bevat samples van al onze papiersoorten, sticker- en postermaterialen. Je betaalt alleen voor de verzendkosten! Afhalen kan natuurlijk ook, dit is volledig gratis. 

Hoe kan je natuurkarton afwerken?

Natuurkarton is een zeer matte papiersoort, die qua stevigheid vergelijkbaar is met kaart papier. Daarom zijn de afwerkmogelijkheden oneindig. Zo kunnen we natuurkarton gemakkelijk rillen en vouwen, en snijden naar bijna elk gewenst formaat (minimaal 60x80mm, maximaal 310x440mm). Natuurlijk kan je de papiersoort natuurkarton ook kiezen voor de omslag van je brochures en boeken, eventueel met een extra glanzende coating of matte lamineer laag.

Veel gekozen formaten voor natuurkarton

Een kaart op natuurkarton wordt vaak geprint op A6, A5 of A4 formaat. Magazines met natuurkarton als omslag printen we veelal in A5 en A4 formaat. Visitekaartjes printen we standaard op 55x85mm. Op de pagina met papierformaten staat overzichtelijk uitgelegd hoe groot alle papierformaten zijn.

Meer weten over de afwerking van natuurkarton?

Ontwerp af? Print direct

 • De verbouwing is gestart

  Gepubliceerd op 06 May 2021

  Je kent het wel: werk aan de weg. Je rijdt altijd dezelfde route, maar elke dag net weer even anders. Op maandag wordt je omgeleid via de vluchtstrook, op dinsdag via de andere weghelft en aan einde van de week via de ventweg. 3 maanden later liggen er 3 nieuwe rijstroken zonder dat je hebt moeten omrijden. Dit is wat er in de productie bij Printenbind.nl ook te gebeuren staat.

 • Vind het gouden ei

  Gepubliceerd op 31 March 2021

  De inpakkers van Printenbind.nl gaan gouden eieren verstoppen! In elke bestelling die tussen van 2 tot en met 5 april (Tweede Paasdag) wordt verzonden, kun je met een beetje geluk een gouden paasei vinden. Zo’n gouden ei is een cadeaubon van €15,- waard.

 • Win €250,- aan drukwerk

  Gepubliceerd op 08 March 2021

  Nu de winkels open mogen op afspraak en het hopelijk niet lang meer duurt dat de horeca haar terrassen mag openen, vond Printenbind.nl het tijd voor een winactie die deze bedrijven ten goede komt. Horecaondernemers en winkeliers hebben het zwaar en wij willen hen een hart onder de riem steken.

Bekijk meer nieuwsberichten

Bekijk meer klantenbeoordelingen