Natuurkarton papier

standaard-papier-80-grams-printer-kenmerken-informatie-dun

De witte papiersoort natuurkarton is zeer stevig kaart papier, maar is witter en matter dan onze papiersoort kaart. De papiervezels van natuurkarton zijn beter te zien dan bij kaart papier, maar veel minder zichtbaar dan bij onze klassieke papiersoort. Natuurkarton wordt veel gekozen voor het printen van kaarten, visitekaartjes, certificaten en de omslagen van magazines en boeken.

Eigenschappen van natuurkarton papier

Hier vind je een tabel van de kenmerken van onze papiersoort natuurkarton.

Papiersoort Grams Um Beschrijfbaar Kleur  Uitstraling Milieu
Natuurkarton 300 grams 380 um ja wit mat, ruw ECF, FSC Mix, EU Ecolabel, ISO 14001 gecertificeerd

Technische specificaties van onze natuurkarton papiersoort: Print Speed offset wit 300 grams, houtvrij ongestreken, ISO 9706 (bestand tegen veroudering) en ISO 9001 gecertificeerd, afdruk is watervast, witheidsklasse 161cie, 99% opaciteit.

Bestel

Gratis papiermonsters

Niet helemaal zeker over de geschikte papiersoort of gewoon benieuwd welke soorten we nog meer hebben? Ontvang een gratis papiermonsterboek via onderstaande bestel knop. Het boekje bevat samples van al onze papiersoorten, sticker- en postermaterialen. Je betaalt alleen voor de verzendkosten! Afhalen kan natuurlijk ook, dit is volledig gratis. 

Hoe kan je natuurkarton afwerken?

Natuurkarton is een zeer matte papiersoort, die qua stevigheid vergelijkbaar is met kaart papier. Daarom zijn de afwerkmogelijkheden oneindig. Zo kunnen we natuurkarton gemakkelijk rillen en vouwen, en snijden naar bijna elk gewenst formaat (minimaal 60x80mm, maximaal 310x440mm). Natuurlijk kan je de papiersoort natuurkarton ook kiezen voor de omslag van je brochures en boeken, eventueel met een extra glanzende coating of matte lamineer laag.

Veel gekozen formaten voor natuurkarton

Een kaart op natuurkarton wordt vaak geprint op A6, A5 of A4 formaat. Magazines met natuurkarton als omslag printen we veelal in A5 en A4 formaat. Visitekaartjes printen we standaard op 55x85mm. Op de pagina met papierformaten staat overzichtelijk uitgelegd hoe groot alle papierformaten zijn.

Meer weten over de afwerking van natuurkarton?

Ontwerp af? Print direct

 • Nieuwe vacatures bij Printenbind.nl

  Gepubliceerd op 17 June 2021

  Het productieteam van Printenbind wordt gedreven door een team van gemotiveerde scholieren en studenten. Dat maakt de sfeer op de werkvloer informeel, maar vooral gezellig! Maar het jonge karakter van het bedrijf zorgt ook voor succes. Jong is snel, enthousiast en leergierig. En voor de klant houden we het simpel en toegankelijk. Het resultaat is een klanttevredenheid van een 9,6/10.

 • Nieuw! Plaatmateriaal stalen

  Gepubliceerd op 11 June 2021

  Naast onze papiermonsterboekjes en envelop samples kun je nu ook plaatmateriaal stalen bestellen! Dit voorbeeld bevat al onze plaatmateriaal soorten in verschillende diktes. Zo kun je gemakkelijk vergelijken en de juiste plaatmateriaal soort kiezen voor jouw product!

 • Gratis EK Speelschema op A3 Poster

  Gepubliceerd op 26 May 2021

  Op 11 juni wordt het EK2020 officieel geopend in Rome met de eerste wedstrijd. Turkije speelt op vrijdagavond 21.00 uur tegen Italië. Voorafgaand vindt de openingsceremonie plaats. Vóór de eerste wedstrijd wil jij natuurlijk een speelschema op de koelkast, in de gang of boven je bed hebben hangen om de uitslagen bij te houden. Goed nieuws! In elke bestelling die vanaf maandag 31 mei tot en met zondag 6 juni wordt verzonden, tref je het EK Speelschema aan! Leuk voor jezelf, je buurmeisje, neefje, collega, op de koelkast of het prikbord.

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Trouwkaarten

  9 dagen geleden door Siep

  De trouwkaarten incl. enveloppen die precies op maat waren zijn in zeer goed ontvangen door mijn klanten! Super bedankt weer!!

 • Dit keer een boekje magazine besteld…

  9 dagen geleden door Nico Keuning

  Dit keer een boekje magazine besteld dat geniet moest worden. Ook mijn opdracht om geniet drukwerk te leveren is naar volle tevredenheid uitgevoerd!

 • Superblij met de stickers!

  9 dagen geleden door KK

  Superblij met de stickers!

Bekijk meer klantenbeoordelingen