Print sticker rechthoek 99x38 mm

Rechthoekige stickers nodig om op te vallen? Ga dan voor het formaat 99x38, niet al te groot maar toch duidelijk zichtbaar. Lever je eigen ontwerp online aan en wij printen deze in hoge kwaliteit. Zowel kleine als grote oplage kunnen wij bezorgen binnen slechts 1 werkdag als je met spoed bestelt. Wacht niet langer en bestel je stickers bij Print&Bind!

Document gereed? Bestel dan direct jouw stickers

Bestel nu

Goedkoop rechthoekige 99x38 stickers printen

Goedkoop stickers laten printen? Bestel je stickers online en bespaar veel kosten. Wij verwerken het door jou aangeleverde document snel in ons systeem zodat we hier efficiënt mee kunnen werken. Houd er bij het aanleveren van je bestand rekening mee dat je afbeelding of tekst niet te dicht op de rand zit zodat je er zeker van bent dat deze er niet afgesneden worden.

Rechthoekige 98x38mm stickers razendsnel geleverd

Zo snel mogelijk opvallen met je eigen stickers? Onze standaard levertijd is 2 werkdagen. Als u met spoed besteld heb je jouw stickers binnen 1 werkdag al in huis. Het is uiteraard ook mogelijk om jouw bestelling op te halen bij ons of een van onze pick-up-points in Amsterdam.

Rechthoekige 98x38mm stickers van top kwaliteit

Print&Bind werkt met materialen en printers van hoogwaardige kwaliteit. De printers worden dagelijks gekalibreerd voor een optimaal kleurenresultaat. Je kunt jouw stickers laten printen op vinyl stickerpapier van top kwaliteit. Hierdoor zijn ze geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. 


Ellie

1 dag geleden

Rouwkaarten

Rouwkaarten via jullie laten maken. Zagen er prachtig uit. Mooi stevig papier. Lieve dames die geholpen hebben. Top !!

Coco Kaat

3 dagen geleden

TOP BEDRIJF

Bestel er vaak, altijd goed en zorgvuldig geleverd.

Sasha Hassoldt

1 week geleden

levertijd net iets anders, maar goed resultaat

Op een woensdagmiddag besteld, en zaterdag in huis (met standaard levering). En dat terwijl er zo duidelijk op de site staat dat het vrijdag geleverd zou worden. Dat is jammer, en misschien ook de fout van PostNL. Maar dit is wel iets om rekening mee te houden bij het bestellen! Drukwerk zelf is echt perfect, ik ben ontzettend blij met de goede kwaliteit. A5 boekje is mooi afgewerkt en ook helemaal niet duur t.o.v de concurrenten! Zou hier zeker nog een keer bestellen (en dan wel op tijd ;) )

Anne

2 weken geleden

Perfecte prijs kleine oplages

Precies zoals verwacht. Snel geleverd en een goede service! Perfecte prijs voor kleine oplages, iets wat veel printbedrijven missen.

Rennie Hoekstra

2 weken geleden

Kwaliteit

Het product is kwalitatief goed. Werd thuis bezorgd ipv bij een afhaalpunt van Post NL. Was niet helemaal duidelijk in de communicatie. Product werd eerder bezorgd dan was toegezegd. Was positief

Wilfried Derksen

2 weken geleden

Zoals altijd perfect

Ook dit keer: makkelijk bestelbaar met duidelijke instructies, mooie uitvoering van het drukwerk en snel aangeleverd (zaterdag aangeleverd, dinsdag in de brievenbus). En dat alles tegen een mooie prijs.

klant

2 weken geleden

Meedenkend en soepel.

Meedenkend en soepel.

B.M. Broere

2 weken geleden

Goed gedaan.

Prima hoor. Kwam netjes en op tijd binnen.

Onze klanten geven ons gemiddeld een

4.6

Gebaseerd op
Trustpilot