Print een 40x50 poster

Wil je jouw huis aankleden met een mooie poster op de muur? Dan kun je perfect een poster van 40 bij 50 cm bestellen bij Print&Bind! Deze posters zijn net wat groter dan de standaard afbeeldingen en zullen daarom mooi opvallen in de woonkamer, werkkamer of slaapkamer! Zelfs vanaf 1 poster kun je bij Print&Bind bestellen voor een goede prijs. Maar meerdere posters zijn natuurlijk ook geen probleem! Zo kun je al jouw muren vullen of af en toe de afbeeldingen wisselen.

Posters zijn bedoeld om aan de muur gehangen te worden. Wil je jouw poster nog beter uit laten komen? Bestel er dan een passende zwarte lijst bij. Zorg er voor dat je "fotolijst" aanklikt bij accessoires aangezien deze niet standaard bij de bestelling horen.

Document gereed? Bestel jouw poster direct!

Bestel nu

Hoge kwaliteit 40x50 cm posters

De standaard keuze voor onze 40x50 cm posters is 200 grams stevig satijn. Deze hoge kwaliteit papiersoort heeft een glans maar is zeker niet glossy, dit maakt het perfect voor het printen van posters op dit formaat. Eveneens worden poster, voor optimaal resultaat, volledig geprint in kleur en zonder witranden.

Goedkope en snelle levering van posters

Bij een standaard bestelling ontvang jij jouw posters binnen 2 werkdagen. Heb je jouw posters sneller nodig? Kies dan voor de optie spoed! Plaats je bestelling voor 13:00 uur en ontvang hem de volgende dag al. Ook kan je dezelfde dag jouw besteling nog ophalen bij onze locatie of een van onze pick-up points in Amsterdam.