Vanwege enorme drukte lukt het ons niet om alle opdrachten op tijd te produceren, houd a.u.b. rekening met een langere levertijd. Excuses voor dit ongemak

Het lamineren van prints

Ben je op zoek naar een afwerking die niet alleen zorgt voor een finishing touch maar ook nog eens voor extra bescherming? Overweeg dan om een matte lamineerlaag over je ontwerp te laten plaatsen. Lamineren is geschikt voor de omslagen van boeken, maar ook voor kaarten en andere losbladige prints.

Mogelijkheden Type laminering
Volledige laminering Mat
Bestel

Gratis papiermonsters

Niet helemaal zeker over de geschikte papiersoort of gewoon benieuwd welke soorten we nog meer hebben? Ontvang een gratis papiermonsterboek via onderstaande bestel knop. Het boekje bevat samples van al onze papiersoorten, sticker- en postermaterialen. Je betaalt alleen voor de verzendkosten! Afhalen kan natuurlijk ook, dit is volledig gratis. 

Specificaties lamineren

Bij het bestellen van jouw gevouwen ontwerp zijn er een aantal specificaties waar je rekening mee moet houden tijdens het bestellen van je ontwerp.

Papiersoorten

Omdat bepaalde papiersoorten een diepere structuur hebben dan andere papiersoorten, is het niet mogelijk om een matte lamineerlaag op ons gehele papierassortiment te laten plaatsen. Het plaatsen van een matte lamineerlaag is mogelijk op de volgende papiersoorten: Natuurkarton, Kaart, Oud Hollands, Linnen persing, Metallic subtiel, Parelmoer luxe, Eco vezelpapier, Kraft en Nevertear 270µm

De voordelen

De lamineerlaag van 125µm heeft als voornaamste voordeel dat deze krasbestendig is en beschermt tegen spatten, vuil en vocht. Voor producten die vaak worden gebruikt of zo lang mogelijk mee moeten gaan, is de matte lamineerlaag dus een goede keuze. Wil je wel graag een beschermde laag over je ontwerp maar is mat niet helemaal de uistraling waarvoor je wil gaan? Lees dan hier eens meer information over onze glanzende coating. 

De perfecte papiersoort om te lamineren

ONTWERP GEREED? BESTEL DIRECT JE PRODUCT!

 • Printenbind erkend stagebedrijf hoger onderwijs

  Gepubliceerd op 20 September 2021

  Met ingang van deze maand mag Printenbind zich officieel, erkend stagebedrijf voor het hoger onderwijs noemen. Hiervoor heeft er een audit plaatsgevonden door Stichting ELBHO. Printenbind biedt iedere stageperiode diverse projecten aan waar studenten mee aan de slag kunnen. De stages zijn hoofdzakelijk onder het marketing-communicatie vakgebied te scharen.

 • Nieuwe vacatures bij Printenbind.nl

  Gepubliceerd op 17 June 2021

  Het productieteam van Printenbind wordt gedreven door een team van gemotiveerde scholieren en studenten. Dat maakt de sfeer op de werkvloer informeel, maar vooral gezellig! Maar het jonge karakter van het bedrijf zorgt ook voor succes. Jong is snel, enthousiast en leergierig. En voor de klant houden we het simpel en toegankelijk. Het resultaat is een klanttevredenheid van een 9,6/10.

 • Nieuw! Plaatmateriaal stalen

  Gepubliceerd op 11 June 2021

  Naast onze papiermonsterboekjes en envelop samples kun je nu ook plaatmateriaal stalen bestellen! Dit voorbeeld bevat al onze plaatmateriaal soorten in verschillende diktes. Zo kun je gemakkelijk vergelijken en de juiste plaatmateriaal soort kiezen voor jouw product!

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Goede kwaliteit

  7 dagen geleden door klant

  De levering had wat vertraging maar daar werd je netjes van op de hoogte gebracht. De producten zijn weer net zoals altijd super! Prijs kwaliteit is prima, ik ben zeer tevreden.

 • Snelle levering, vriendelijke benadering

  7 dagen geleden door Hanneke de Graaf

  Snelle levering, vriendelijke benadering

 • Tot nu toe alleen maar positieve‚Ķ

  8 dagen geleden door Joop Giesendanner

  Tot nu toe alleen maar positieve ervaringen. Ze lijken voort te komen uit een breed gedragen verlangen om het toch vooral de klant naar de zin te maken. iemand is iets heel vriendelijks gestart met goede producten en lieve mensen. Met vriendelijke gr...

Bekijk meer klantenbeoordelingen