Het lamineren van prints

Ben je op zoek naar een afwerking die niet alleen zorgt voor een finishing touch maar ook nog eens voor extra bescherming? Overweeg dan om een matte lamineerlaag over je ontwerp te laten plaatsen. Lamineren is geschikt voor de omslagen van boeken, maar ook voor kaarten en andere losbladige prints.

MogelijkhedenType laminering
Volledige lamineringMat

Specificaties lamineren

Bij het bestellen van jouw gevouwen ontwerp zijn er een aantal specificaties waar je rekening mee moet houden tijdens het bestellen van je ontwerp.

Papiersoorten

Omdat bepaalde papiersoorten een diepere structuur hebben dan andere papiersoorten, is het niet mogelijk om een matte lamineer laag op ons gehele papierassortiment te laten plaatsen. Het plaatsen van een matte lamineer laag is mogelijk op de volgende papiersoorten: Natuurkarton, Kaart, Oud Hollands, Linnen persing, Parelmoer luxe, Eco vezelpapier, Polyester 270µm

De voordelen

De lamineer laag van 125µm heeft als voornaamste voordeel dat deze krasbestendig is en beschermt tegen spatten, vuil en vocht. Voor producten die vaak worden gebruikt of zo lang mogelijk mee moeten gaan, is de matte lamineer laag dus een goede keuze. Wil je wel graag een beschermde laag over je ontwerp maar is mat niet helemaal de uitstraling waarvoor je wil gaan? Lees dan hier eens meer information over onze glanzende coating.


De perfecte papiersoort om te

Bekijk papiersoorten

ONTWERP GEREED? BESTEL DIRECT JE PRODUCT!