Het lamineren van prints

Ben je op zoek naar een afwerking die niet alleen zorgt voor een finishing touch maar ook nog eens voor extra bescherming? Overweeg dan om een matte lamineerlaag over je ontwerp te laten plaatsen. Lamineren is geschikt voor de omslagen van boeken, maar ook voor kaarten en andere losbladige prints.

Mogelijkheden Type laminering
Volledige laminering Mat
Bestel

Gratis papiermonsters

Niet helemaal zeker over de geschikte papiersoort of gewoon benieuwd welke soorten we nog meer hebben? Ontvang een gratis papiermonsterboek via onderstaande bestel knop. Het boekje bevat samples van al onze papiersoorten, sticker- en postermaterialen. Je betaalt alleen voor de verzendkosten! Afhalen kan natuurlijk ook, dit is volledig gratis. 

Specificaties lamineren

Bij het bestellen van jouw gevouwen ontwerp zijn er een aantal specificaties waar je rekening mee moet houden tijdens het bestellen van je ontwerp.

Papiersoorten

Omdat bepaalde papiersoorten een diepere structuur hebben dan andere papiersoorten, is het niet mogelijk om een matte lamineerlaag op ons gehele papierassortiment te laten plaatsen. Het plaatsen van een matte lamineerlaag is mogelijk op de volgende papiersoorten: Natuurkarton, Kaart, Oud Hollands, Linnen persing, Metallic subtiel, Parelmoer luxe, Eco vezelpapier, Kraft en Nevertear 270µm

De voordelen

De lamineerlaag van 125µm heeft als voornaamste voordeel dat deze krasbestendig is en beschermt tegen spatten, vuil en vocht. Voor producten die vaak worden gebruikt of zo lang mogelijk mee moeten gaan, is de matte lamineerlaag dus een goede keuze. Wil je wel graag een beschermde laag over je ontwerp maar is mat niet helemaal de uistraling waarvoor je wil gaan? Lees dan hier eens meer information over onze glanzende coating. 

De perfecte papiersoort om te lamineren

ONTWERP GEREED? BESTEL DIRECT JE PRODUCT!

 • Nieuwe vacatures bij Printenbind.nl

  Gepubliceerd op 17 June 2021

  Het productieteam van Printenbind wordt gedreven door een team van gemotiveerde scholieren en studenten. Dat maakt de sfeer op de werkvloer informeel, maar vooral gezellig! Maar het jonge karakter van het bedrijf zorgt ook voor succes. Jong is snel, enthousiast en leergierig. En voor de klant houden we het simpel en toegankelijk. Het resultaat is een klanttevredenheid van een 9,6/10.

 • Nieuw! Plaatmateriaal stalen

  Gepubliceerd op 11 June 2021

  Naast onze papiermonsterboekjes en envelop samples kun je nu ook plaatmateriaal stalen bestellen! Dit voorbeeld bevat al onze plaatmateriaal soorten in verschillende diktes. Zo kun je gemakkelijk vergelijken en de juiste plaatmateriaal soort kiezen voor jouw product!

 • Gratis EK Speelschema op A3 Poster

  Gepubliceerd op 26 May 2021

  Op 11 juni wordt het EK2020 officieel geopend in Rome met de eerste wedstrijd. Turkije speelt op vrijdagavond 21.00 uur tegen Italië. Voorafgaand vindt de openingsceremonie plaats. Vóór de eerste wedstrijd wil jij natuurlijk een speelschema op de koelkast, in de gang of boven je bed hebben hangen om de uitslagen bij te houden. Goed nieuws! In elke bestelling die vanaf maandag 31 mei tot en met zondag 6 juni wordt verzonden, tref je het EK Speelschema aan! Leuk voor jezelf, je buurmeisje, neefje, collega, op de koelkast of het prikbord.

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Grote inzet van P&B team

  10 dagen geleden door Cobi

  Het printen van mijn flyers ging over wat hobbels. Maar het team van Print en Bind deed er alles aan om de bestelling toch goed af te leveren. Dank jullie wel. Ik ga zeker meer bestellen bij Print en Bind!

 • Enthousiast!

  10 dagen geleden door Esmy Smit

  Mega positief erover. Besteld bij Student-print.nl Ik heb mijn scriptie laten inbinden en de kwaliteit is echt mega goed. Je wordt ook super goed geholpen door de klantenservice als je wat vragen hebt of twijfelt wat het beste is. Nu onderweg naar mi...

 • Ik ben fan van Printenbind.

  11 dagen geleden door Milou van Rooij - de Vries

  Ik ben fan van Printenbind. Ze leveren met spoed, gewoon of budget, tot nu toe altijd binnen de termijn. Kwaliteit is goed. Het leren wordt zo een stuk leuker.

Bekijk meer klantenbeoordelingen