Let op de productie- en openingstijden: op zaterdag 23 oktober zijn wij tot 16.00 uur geopend. Op zondag 24 oktober zijn wij gesloten. Houd a.u.b. rekening met een langere levertijd.

Oud hollands papier

standaard-papier-80-grams-printer-kenmerken-informatie-dunOud hollands papier is warm wit van kleur en heeft een zichtbare lijnen structuur. Dit blijtf zichtbaar in je drukwerk, waardoor prints op deze papiersoort een tradionele uitstraling krijgen. Een perfecte keuze voor het printen van bijzondere kaarten, certficaten en posters. Met milieucertificaten voor versterking & beheersing van milieubehoud is deze papiersoort een duurzame keuze.

Eigenschappen van oud hollands papier

Hier vind je een overzicht van de kenmerken van oud hollands papier.

Papiersoort Grams Um Beschrijfbaar Kleur  Uitstraling Milieu
Oud Hollands 300 grams 430 um ja warm wit structuur, zacht FSC Mix C018501, houtvrij ECF, ISO 14001 gecertificeerd

Technische specificaties van onze papiersoort oud hollands: Conqueror Laid hagelwit 300 grams, gevergeerd, afdruk is watervast, 100% opaciteit.

Bestel

Gratis papiermonsters

Niet helemaal zeker over de geschikte papiersoort of gewoon benieuwd welke soorten we nog meer hebben? Ontvang een gratis papiermonsterboek via onderstaande bestel knop. Het boekje bevat samples van al onze papiersoorten, sticker- en postermaterialen. Je betaalt alleen voor de verzendkosten! Afhalen kan natuurlijk ook, dit is volledig gratis. 

Wat is de beste afwerking voor oud hollands papier?

Het oud hollands papier heeft een voelbaar relief, maar voelt toch zacht aan. Het papier is sterk en daardoor zijn er diverse afwerkmogelijkheden. Vaak kiezen klanten voor gevouwen oud hollands papier. Door het papier te rillen, kan je het mooi vouwen zonder dat het scheurt of breekt. Oud hollands papier kunnen we snijden naar een minimaal formaat van 60x80mm en naar een maximaal formaat van 310x440mm.

Productopties voor oud hollands

De papiersoort oud hollands is stevig en daarom zeer geschikt voor het printen van allerlei soorten kaarten: van trouwkaarten, ansichtkaarten en menukaarten tot visitekaartjes, wenskaarten, en rouwkaarten. Let er op dat de structuur van oud hollands papier nog goed zichtbaar blijft in je afdruk. Je kunt de papiersoort nog uitstekend beschrijven. Daarnaast kan je oud hollands kiezen als de omslag van je boek of magazine.

Oud hollands papier afwerken?

Is je ontwerp al gereed? Bestel direct

 • Prijswijzigingen en nieuwe verzendmethode

  Gepubliceerd op 28 September 2021

  De prijzen van papier en verpakkingsmateriaal lopen snel op. De grote vraag naar karton als gevolg van de sterk gegroeide bezorgeconomie in ‘coronajaar 2020’ heeft de markt sterk beïnvloed. Maar ook andere grondstoffen zijn in prijs gestegen. Printenbind voert daarom diverse marktconforme prijswijzigingen door.

 • Printenbind erkend stagebedrijf hoger onderwijs

  Gepubliceerd op 20 September 2021

  Met ingang van deze maand mag Printenbind zich officieel, erkend stagebedrijf voor het hoger onderwijs noemen. Hiervoor heeft er een audit plaatsgevonden door Stichting ELBHO. Printenbind biedt iedere stageperiode diverse projecten aan waar studenten mee aan de slag kunnen. De stages zijn hoofdzakelijk onder het marketing-communicatie vakgebied te scharen.

 • Nieuwe vacatures bij Printenbind.nl

  Gepubliceerd op 17 June 2021

  Het productieteam van Printenbind wordt gedreven door een team van gemotiveerde scholieren en studenten. Dat maakt de sfeer op de werkvloer informeel, maar vooral gezellig! Maar het jonge karakter van het bedrijf zorgt ook voor succes. Jong is snel, enthousiast en leergierig. En voor de klant houden we het simpel en toegankelijk. Het resultaat is een klanttevredenheid van een 9,6/10.

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Beste online printshop!

  8 dagen geleden door Wendy

  Beste online printshop! Sinds de pandemie heb ik veelvuldig gebruik gemaakt van online printshops en Printenbind is veruit de beste. Niet alleen qua kwaliteit maar zeer zeker ook qua klantenservice.

 • Mooie stickers, op gewenste maat.

  9 dagen geleden door Bianca

  Mooie stickers, op gewenste maat. En mooi gesneden. Alles was naar wens, top!!

 • Mooie kaartjes, goede service

  10 dagen geleden door Jeanine

  Super mooie kaarten weer ontvangen! Heel blij mee

Bekijk meer klantenbeoordelingen