Op oud hollands papier printen?
Zo simpel kan het zijn

Oud hollands papier

Oud hollands papier is warm wit van kleur en heeft een zichtbare lijnen structuur. Dit blijtf zichtbaar in je drukwerk, waardoor prints op deze papiersoort een tradionele uitstraling krijgen. Een perfecte keuze voor het printen van bijzondere kaarten, certficaten en posters. Met milieucertificaten voor versterking & beheersing van milieubehoud is deze papiersoort een duurzame keuze.

  Eigenschappen van oud hollands papier

  Hier vind je een overzicht van de kenmerken van oud hollands papier.

  PapiersoortGramsUmBeschrijfbaarKleur UitstralingMilieu
  Oud Hollands300 grams430 umjawarm witstructuur, zachtFSC Mix C018501, houtvrij ECF, ISO 14001 gecertificeerd

  Technische specificaties van onze papiersoort oud hollands: Conqueror Laid hagelwit 300 grams, gevergeerd, afdruk is watervast, 100% opaciteit.

  Wat is de beste afwerking voor oud hollands papier?

  Het oud hollands papier heeft een voelbaar relief, maar voelt toch zacht aan. Het papier is sterk en daardoor zijn er diverse afwerkmogelijkheden. Vaak kiezen klanten voor gevouwen oud hollands papier. Door het papier te rillen, kan je het mooi vouwen zonder dat het scheurt of breekt. Oud hollands papier kunnen we snijden naar een minimaal formaat van 60x80mm en naar een maximaal formaat van 310x440mm.

  Productopties voor oud hollands

  De papiersoort oud hollands is stevig en daarom zeer geschikt voor het printen van allerlei soorten kaarten: van trouwkaarten, ansichtkaarten en menukaarten tot visitekaartjes, wenskaarten, en rouwkaarten. Let er op dat de structuur van oud hollands papier nog goed zichtbaar blijft in je afdruk. Je kunt de papiersoort nog uitstekend beschrijven. Daarnaast kan je oud hollands kiezen als de omslag van je boek of magazine.

  Oud hollands papier afwerken?

  Bekijk de mogelijkheden

  Is je ontwerp al gereed? Bestel direct