Oud hollands papier

standaard-papier-80-grams-printer-kenmerken-informatie-dunOud hollands papier is warm wit van kleur en heeft een zichtbare lijnen structuur. Dit blijtf zichtbaar in je drukwerk, waardoor prints op deze papiersoort een tradionele uitstraling krijgen. Een perfecte keuze voor het printen van bijzondere kaarten, certficaten en posters. Met milieucertificaten voor versterking & beheersing van milieubehoud is deze papiersoort een duurzame keuze.

Eigenschappen van oud hollands papier

Hier vind je een overzicht van de kenmerken van oud hollands papier.

Papiersoort Grams Um Beschrijfbaar Kleur  Uitstraling Milieu
Oud Hollands 300 grams 430 um ja warm wit structuur, zacht FSC Mix C018501, houtvrij ECF, ISO 14001 gecertificeerd

Technische specificaties van onze papiersoort oud hollands: Conqueror Laid hagelwit 300 grams, gevergeerd, afdruk is watervast, 100% opaciteit.

Bestel

Gratis papiermonsters

Niet helemaal zeker over de geschikte papiersoort of gewoon benieuwd welke soorten we nog meer hebben? Ontvang een gratis papiermonsterboek via onderstaande bestel knop. Het boekje bevat samples van al onze papiersoorten, sticker- en postermaterialen. Je betaalt alleen voor de verzendkosten! Afhalen kan natuurlijk ook, dit is volledig gratis. 

Wat is de beste afwerking voor oud hollands papier?

Het oud hollands papier heeft een voelbaar relief, maar voelt toch zacht aan. Het papier is sterk en daardoor zijn er diverse afwerkmogelijkheden. Vaak kiezen klanten voor gevouwen oud hollands papier. Door het papier te rillen, kan je het mooi vouwen zonder dat het scheurt of breekt. Oud hollands papier kunnen we snijden naar een minimaal formaat van 60x80mm en naar een maximaal formaat van 310x440mm.

Productopties voor oud hollands

De papiersoort oud hollands is stevig en daarom zeer geschikt voor het printen van allerlei soorten kaarten: van trouwkaarten, ansichtkaarten en menukaarten tot visitekaartjes, wenskaarten, en rouwkaarten. Let er op dat de structuur van oud hollands papier nog goed zichtbaar blijft in je afdruk. Je kunt de papiersoort nog uitstekend beschrijven. Daarnaast kan je oud hollands kiezen als de omslag van je boek of magazine.

Oud hollands papier afwerken?

Is je ontwerp al gereed? Bestel direct

 • Nieuwe vacatures bij Printenbind.nl

  Gepubliceerd op 17 June 2021

  Het productieteam van Printenbind wordt gedreven door een team van gemotiveerde scholieren en studenten. Dat maakt de sfeer op de werkvloer informeel, maar vooral gezellig! Maar het jonge karakter van het bedrijf zorgt ook voor succes. Jong is snel, enthousiast en leergierig. En voor de klant houden we het simpel en toegankelijk. Het resultaat is een klanttevredenheid van een 9,6/10.

 • Nieuw! Plaatmateriaal stalen

  Gepubliceerd op 11 June 2021

  Naast onze papiermonsterboekjes en envelop samples kun je nu ook plaatmateriaal stalen bestellen! Dit voorbeeld bevat al onze plaatmateriaal soorten in verschillende diktes. Zo kun je gemakkelijk vergelijken en de juiste plaatmateriaal soort kiezen voor jouw product!

 • Gratis EK Speelschema op A3 Poster

  Gepubliceerd op 26 May 2021

  Op 11 juni wordt het EK2020 officieel geopend in Rome met de eerste wedstrijd. Turkije speelt op vrijdagavond 21.00 uur tegen Italië. Voorafgaand vindt de openingsceremonie plaats. Vóór de eerste wedstrijd wil jij natuurlijk een speelschema op de koelkast, in de gang of boven je bed hebben hangen om de uitslagen bij te houden. Goed nieuws! In elke bestelling die vanaf maandag 31 mei tot en met zondag 6 juni wordt verzonden, tref je het EK Speelschema aan! Leuk voor jezelf, je buurmeisje, neefje, collega, op de koelkast of het prikbord.

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Trouwkaarten

  9 dagen geleden door Siep

  De trouwkaarten incl. enveloppen die precies op maat waren zijn in zeer goed ontvangen door mijn klanten! Super bedankt weer!!

 • Dit keer een boekje magazine besteld…

  9 dagen geleden door Nico Keuning

  Dit keer een boekje magazine besteld dat geniet moest worden. Ook mijn opdracht om geniet drukwerk te leveren is naar volle tevredenheid uitgevoerd!

 • Superblij met de stickers!

  9 dagen geleden door KK

  Superblij met de stickers!

Bekijk meer klantenbeoordelingen