Horeca-ondernemer of Winkelier? Drukwerk nodig voor de heropening van je zaak? Klik hier voor 40% KORTING

Oud hollands papier

standaard-papier-80-grams-printer-kenmerken-informatie-dunOud hollands papier is warm wit van kleur en heeft een zichtbare lijnen structuur. Dit blijtf zichtbaar in je drukwerk, waardoor prints op deze papiersoort een tradionele uitstraling krijgen. Een perfecte keuze voor het printen van bijzondere kaarten, certficaten en posters. Met milieucertificaten voor versterking & beheersing van milieubehoud is deze papiersoort een duurzame keuze.

Eigenschappen van oud hollands papier

Hier vind je een overzicht van de kenmerken van oud hollands papier.

Papiersoort Grams Um Beschrijfbaar Kleur  Uitstraling Milieu
Oud Hollands 300 grams 430 um ja warm wit structuur, zacht FSC Mix C018501, houtvrij ECF, ISO 14001 gecertificeerd

Technische specificaties van onze papiersoort oud hollands: Conqueror Laid hagelwit 300 grams, gevergeerd, afdruk is watervast, 100% opaciteit.

Bestel

Gratis papiermonsters

Niet helemaal zeker over de geschikte papiersoort of gewoon benieuwd welke soorten we nog meer hebben? Ontvang een gratis papiermonsterboek via onderstaande bestel knop. Het boekje bevat samples van al onze papiersoorten, sticker- en postermaterialen. Je betaalt alleen voor de verzendkosten! Afhalen kan natuurlijk ook, dit is volledig gratis. 

Wat is de beste afwerking voor oud hollands papier?

Het oud hollands papier heeft een voelbaar relief, maar voelt toch zacht aan. Het papier is sterk en daardoor zijn er diverse afwerkmogelijkheden. Vaak kiezen klanten voor gevouwen oud hollands papier. Door het papier te rillen, kan je het mooi vouwen zonder dat het scheurt of breekt. Oud hollands papier kunnen we snijden naar een minimaal formaat van 60x80mm en naar een maximaal formaat van 310x440mm.

Productopties voor oud hollands

De papiersoort oud hollands is stevig en daarom zeer geschikt voor het printen van allerlei soorten kaarten: van trouwkaarten, ansichtkaarten en menukaarten tot visitekaartjes, wenskaarten, en rouwkaarten. Let er op dat de structuur van oud hollands papier nog goed zichtbaar blijft in je afdruk. Je kunt de papiersoort nog uitstekend beschrijven. Daarnaast kan je oud hollands kiezen als de omslag van je boek of magazine.

Oud hollands papier afwerken?

Is je ontwerp al gereed? Bestel direct

 • De verbouwing is gestart

  Gepubliceerd op 06 May 2021

  Je kent het wel: werk aan de weg. Je rijdt altijd dezelfde route, maar elke dag net weer even anders. Op maandag wordt je omgeleid via de vluchtstrook, op dinsdag via de andere weghelft en aan einde van de week via de ventweg. 3 maanden later liggen er 3 nieuwe rijstroken zonder dat je hebt moeten omrijden. Dit is wat er in de productie bij Printenbind.nl ook te gebeuren staat.

 • Vind het gouden ei

  Gepubliceerd op 31 March 2021

  De inpakkers van Printenbind.nl gaan gouden eieren verstoppen! In elke bestelling die tussen van 2 tot en met 5 april (Tweede Paasdag) wordt verzonden, kun je met een beetje geluk een gouden paasei vinden. Zo’n gouden ei is een cadeaubon van €15,- waard.

 • Win €250,- aan drukwerk

  Gepubliceerd op 08 March 2021

  Nu de winkels open mogen op afspraak en het hopelijk niet lang meer duurt dat de horeca haar terrassen mag openen, vond Printenbind.nl het tijd voor een winactie die deze bedrijven ten goede komt. Horecaondernemers en winkeliers hebben het zwaar en wij willen hen een hart onder de riem steken.

Bekijk meer nieuwsberichten

Bekijk meer klantenbeoordelingen