Geboorte kaartje printen?
Zo simpel kan het zijn

Geboortekaartjes drukken

Laat je vrienden en familie weten dat je een dochter of zoon gekregen hebt met een prachtig geboortekaartje. Bij drukkerij Print&Bind kan je goedkoop en snel een eigen ontwerp geboortekaartje met foto laten drukken. Binnen twee werkdagen heb je de geboortekaartjes in huis. Of bestel met spoed en je kunt de geboortekaartjes al na 4 uur ophalen in Amsterdam.

Zelf je babykaartjes maken en kies voor een gevouwen kaart of kies voor bedrukte ansichtkaart. Zo heb je altijd een persoonlijke geboortekaart. Bereken hiernaast snel en eenvoudig de kosten en leverdatum van jouw geboortekaarten. Print&Bind is de beste drukker voor jouw geboortekaartjes!

Document gereed? Bestel direct jouw geboortekaart

Bestel nu

Geboortekaartjes met foto

Heb je een geboortekaart met foto? Let dan goed op de resolutie van het bestand dat je aanlevert. Ben je niet zeker van de resolutie, afmeting of het bestandsformaat? Kies dan in onze online bestelmodule voor uitgebreide controle. Wij controleren je geboortekaart dan extra op de scherpte van het document, het aangeleverde formaat en de afwerking. Upload je bestanden gemakkelijk online als PDF of bijna elk ander bestandstype en controleer je bestand in de online preview. Laat gemakkelijk online je babykaartje maken.

Papiersoorten voor geboortekaartjes

  • 350 grams papier wordt vaak gekozen voor geboortekaarten, omdat het een stevige papiersoort is met een beetje glans. Deze papiersoort is nog steeds beschrijfbaar.

  • 300 grams Natuurkarton is een wat dunnere en mattere papiersoort die tevens goed beschrijfbaar is.

  • Ook geboortekaartjes printen wij op bijzondere papiersoorten zoals Kraftpapier.

  • Sinds kort bieden wij ook geboortekaarten aan die geprint zijn op Nevertear papier. Dit papier is zeer duurzaam, omdat het water- en scheurbesteding is. Let er wel op dat deze papiersoort niet beschrijfbaar is.

Geboortekaart gevouwen of als ansichtkaart

  • Kies je voor een gevouwen geboortekaart? Dan lever je losse pagina’s aan in het eindformaat van het geboortekaartje (dus het formaat na het vouwen).

  • Wil je een geboortekaart als ansichtkaart? Je kan dan zelf de voor- en achterkant van je geboortekaart ontwerpen. Wij kunnen uiteraard ook de achterkant voor je bedrukken, met een gestandaardiseerde achterkant (zie afbeelding). Je kunt in onze online bestelmodule natuurlijk zelf aangeven of je een enkelzijdig of dubbelzijdig bedrukte geboortekaart wilt.

Goedkoop en snel online geboortekaartjes drukken

Omdat wij online printen, kunnen wij goedkoop en snel jouw zelf ontworpen geboortekaartjes afdrukken. We kunnen jouw bestelling snel verwerken, waardoor we er snel en efficiënt mee aan de slag kunnen. Betaal veilig online met iDEAL, Creditcard of Paypal.

Je geboortekaartjes snel geleverd

Je hebt standaard binnen twee werkdagen je geboortekaartjes in huis. We begrijpen dat je de geboortekaarten wellicht sneller nodig hebt. Bestel dan met spoed. Je bestelling wordt diezelfde dag nog verstuurd of je haalt de geboortekaarten diezelfde dag op bij een van onze afhaalpunten in Amsterdam. Afhalen kan vanaf 16.00 uur bij onze vestiging in Amsterdam West en vanaf 18.00 bij de andere pick-up points in Amsterdam.

Kaartjes bedrukken ter ere van de geboorte van je kind doe je gemakkelijk en snel online!

Ron

5 maanden geleden

Geboortekaartjes

Voor geboortekaartjes met lage oplage kon geen proefdruk besteld worden. Op de chat werd ons geadviseerd om dan eerst 1 afdruk te bestellen. Dit werd zeer netjes afgeleverd. Daarna was het heel makkelijk om een herhalingsorder te plaatsen met meer stuks. Het ziet er super uit. Voor ons ook belangrijk dat er geen logo op staat

Dirk van Erve

7 maanden geleden

Tevreden terugkerende klant

Voor de derde keer zaken gedaan met Print&Bind, altijd superkwaliteit, netjes geleverd en goed in de communicatie. En daarnaast ook super betaalbaar.

Kitty Brinkman

2 jaar geleden

Geboortekaart

Heb testkaartjes gemaakt en die zien er prachtig uit. Kleuren zijn heel mooi en papier is prachtig. Zeer tevreden.

Noa

2 jaar geleden

Proefdruk laten maken voor een…

Proefdruk laten maken voor een geboortekaartje kwaliteit uitstekend.

Pieter Schaddé van Dooren

2 jaar geleden

(Zelfgemaakte) geboortekaarten besteld.

(Zelfgemaakte) geboortekaarten besteld. Weer top gedaan!

Jedidjah Luitwieler

3 jaar geleden

Mooie samples!

Snel geleverd en mooie kleine samples van de enveloppen! Nu kunnen we een mooie uitkiezen die past bij ons eigen ontworpen geboortekaartje :)

Demi

3 jaar geleden

Kerstkaarten, geboortekaartje en stickers besteld.

Kerstkaarten, geboortekaartje en stickers besteld. Met de stickers en kerstkaarten zeer tevreden alleen bij het geboortekaartje leek het dat de tekst pixelachtig geworden was en dit zie ik niet in het document! Kan aan mij liggen ook, voor de rest was ook het geboortekaartje scheef gerild hier dus niet tevreden mee de rest wel.

Kelly

3 jaar geleden

Onwijs blij!

Geboortekaartjes laten drukken in niet standaard maten. Allemaal onwijs mooi uitgesneden en snelle service!

Onze klanten geven ons gemiddeld een

4.6

Gebaseerd op 315.528 Geboorte-<br>kaarten
Trustpilot