Montage materiaal nodig?
Zo simpel kan het zijn!

Montage materiaal

Mooi en subtiel posters, borden en foto's presenteren zonder te veel gedoe. Wij begrijpen dat. Bestel daarom hier gemakkelijk jouw montage materiaal en laat dit direct mee bezorgen met je bestelling. Het montage materiaal is makkelijk te bevestigen en zorgt voor een strakke uitstraling en is onopvallend.

Bestel direct jouw montage materiaal

Bestel nu

RVS Afstandhouder

Luxe RVS afstandhouder voor binnen- en buitengebruik. De RVS afstandhouder zorgt ervoor dat de wandafstand 15 mm is. Hierdoor ziet het ophangen van een bord er altijd mooi en verzorgd uit. De afstandhouder is geschikt voor een plaatdikte van 2 tot 11 mm. Je bestelt ze per set van 4 stuks inclusief kruiskopschroeven en pluggen. Dus bij 1 oplage, krijg je 1 zakje van 4 afstandhouders. Als je deze afstandhouder bestelt in het bestelformulier van het bord, brengen wij de boorgaten aan (25 mm van de rand af). Als je dit niet wilt, kun je de afstandhouders ook los bestellen.

Metalen montageplaat

Met deze montageplaat kun je snel en eenvoudig je bord ophangen dankzij het zelfklevende systeem. De montageplaat is geschikt voor binnen- en buitengebruik met een maximale belasting van 6kg. Deze montageplaat is 100x100mm groot. Één set bestaat uit een montageplaat, een schroef (4x30 mm.), een nylon plug (6x30 mm.), een muurhaak, 2 zelfklevende transparante afstandhouders, een alcoholdoekje en een instructie. Zo kun je de montageplaat eenvoudig zelf bevestigen.

Het plaatje moet 24 uur lang onder druk van een gewicht blijven voordat u deze ophangt.

Zuignap afstandhouder

Eenvoudige afstandhouder met zuignap voor montage van borden op gladde oppervlaktes. Dit is alleen geschikt voor binnengebruik. De plaatdikte mag maximaal 8 mm. zijn. De zuignap is transparant en heeft een diameter van 50 mm. De plaat bevestig je aan de zuignap door middel van een witte plastic kartelmoer. Je bestelt ze per set van 4 stuks. Dus bij oplage, krijg je een zakje met 4 afstandhouders en zuignappen. Als je deze afstandhouder bestelt in het bestelformulier van het bord, brengen wij de boorgaten aan (25 mm van de rand). Wil je dit niet? Dan kun je deze afstandhouders ook los bestellen.

Dubbelzijdige tape

Gemakkelijke en effectieve manier om posters, borden en panelen op te hangen. Door de 4 dubbelzijdige tape strips te bevestigen, kunnen deze een gewicht tot 2 kg dragen. De tape is geschikt voor montage op tegels, glas, hout en de meeste kunststoffen. Door het gebruik van dubbelzijdige tape is het niet nodig om boorgaten in plaatmaterialen aan te brengen. Het is een stevige hechting die niet snel los laat.

Posterstrips

Met deze strips kun je eenvoudig je poster vlak tegen de muur hangen. De strips hebben een duidelijke boven- en onderkant. Aan de bovenkant bevinden zich 1 of 2 ogen, afhankelijk van het posterformaat, om deze op te hangen. De poster kan vervolgens gemakkelijk opgehangen worden door middel van een punaise of kleine spijker. De strips zijn gemaakt van transparant plastic en vallen daardoor niet op. Ook zijn ze herbruikbaar.

Klitteband rondjes

Posters of borden ophangen zonder de muur te beschadigen. Door middel van klitteband rondjes kun je gemakkelijk en snel een poster ophangen. Bevestig het klittenband aan de muur en de poster door de zelfklevende achterzijde. De klitteband rondjes zijn wit en zijn in 2 verschillende formaten verkrijgbaar: ø16 mm of ø45 mm. Je ontvangt 4 x de zachte zijde en 4 x de haak. De rondjes blijven stevig zitten en vallen niet op. Zo hoef je geen gebruik te maken van punaises of spijkers.

Houten posterhanger

Op een leuke en speelse manier jouw poster ophangen kan gemakkelijk met onze houten posterhangers. De hangers zijn verkrijgbaar in A2, A1 en A0 formaat. De poster is gemakkelijk te bevestigen tussen de houten latten door middel van magneten. Op deze manier kunnen de posterhangers ook hergebruikt worden. De latten zijn 20 mm en worden over de poster heen geplaatst. Vervolgens is de poster makkelijk op te hangen door middel van een naturelkleurig ophangkoord.

Tafelstandaard RVS

De RVS tafelstandaard is de perfecte manier om je plaatmateriaal te presenteren. Zo kun je bijvoorbeeld een foto op een luxe manier neerzetten of wellicht info tonen op een balie. De tafelstandaarden zijn op iedere plek van het plaatmateriaal te plaatsen. Draai gemakkelijk de voorkant los en draai de standaard vast op de gewenste plek. Wil je jouw bestelling wat schuiner weergeven? Bevestig dan de standaard aan bijvoorbeeld de zijkant of bovenkant.

Houten beuken voet

De houten beuken voet is zeer geschikt om menu's, afbeeldingen of prijslijsten op een natuurlijke manier te presenteren. De houten voeten hebben een gleuf van 2 mm en zijn daardoor gemaakt voor (speciale) papiersoorten en display karton. De voeten kunnen veel gezien worden op het terras, bruiloften maar ook gewoon in huis. Ze zijn beschikbaar voor A6 en A5 formaat drukwerk.

Kartonnen display Ezels

Graag een foto of bord laten staan zonder standaard? Bestel dan makkelijk en snel kartonnen ezels. De bijgeleverde ezels zijn makkelijk zelf te vouwen en te bevestigen via een plakstrip. De kartonnen ezels hebben een vouwpatroon. Hierdoor zijn ze eenvoudig te vouwen en erg stevig. De ezels zijn geschikt voor producten van A5, A4, A3, A2, A1 formaat en alles hier tussen in.

Het is belangrijk om het correcte formaat ezel te bestellen voor de beste stabiliteit. De regel hiervoor is dat de helft van het product moet worden genomen en dit naar boven wordt afgerond voor het ezel formaat. Als er bijvoorbeeld een A4 bord wordt besteld, wordt er gekozen voor een kartonnen ezel van 18 cm (297/2= 148.5, naar boven afronden).

Visitekaartdoosje

Een transparant doosje dat perfect is voor jouw visitekaartjes van 55 x 85 mm. Je kunt hem gemakkelijk sluiten en meenemen. Ook kan hij als visitekaarthouder gebruikt worden voor het plaatsen op bijvoorbeeld balies, beurzen en bureaus. In het visitekaartdoosje passen tussen de 60 en 70 visitekaartjes, afhankelijk van de papiersoort.

Naambadge (speld + clip)

Een transparante naambadge waar een visitekaartje van 55 x 85 mm ingeschoven kan worden. Voorzien van een speld en clip voor een makkelijke bevestiging. De badges kunnen gemakkelijk worden hergebruikt. De naambadges worden geleverd in beschermende folie. Let op, wij plaatsen de naamkaarten niet in de badges.

Snelle levering montage materiaal

Wij leveren montage materiaal standaard binnen 2 werkdagen. Heb je het eerder nodig? Bestel dan voor 13:00 uur met spoed en ontvang het materiaal de volgende dag al! Afhalen is ook mogelijk. Dit kan bij onze locatie of bij een van onze pick-up points in Amsterdam.