Handleiding printen?
Zo simpel kan het zijn!

Handleidingen printen

Laat hier goedkoop en snel je professionele handleiding maken! Wij printen je handleiding altijd op kwaliteitspapier, zodat je een verzorgde en overzichtelijke handleiding krijgt. Zo laat je een goede indruk achter met een handleiding voor bijvoorbeeld je bedrijf. Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden voor het printen en inbinden van je handleiding.

Een handleiding maken was nog nooit zo eenvoudig! Upload het bestand van de handleiding online als PDF en bepaal met de specificatie hoe wij jouw handleiding printen en inbinden. Laat je handleiding maken zoals jij dat wilt!

Document al gereed? Bestel direct jouw handleiding

Bestel nu

Online je handleiding printen

  • Handleidingen worden regelmatig op A4 formaat geprint, maar A5 of A3 formaat is natuurlijk ook mogelijk. Heb je een afwijkend formaat handleiding? Kijk in onze online bestelmodule of we deze voor je kunnen printen en inbinden.

  • Kies de papiersoort waarop we je handleiding afdrukken: 80, 100, 160, 250 grams papier of 350 grams card. Of kies voor onze nieuwe papiersoort Nevertear. Dit papier scheurt niet en is water- en weerbestendig. Ideaal voor een handleiding die veel gebruikt wordt!

  • Door het gebruik van professionele printers wordt je handleiding geprint in zeer hoge kwaliteit.

  • Lever simpelweg je bestand aan als PDF of bijna elk ander bestandstype.

Inbinden van je handleiding

Vaak wordt bij het afdrukken van een handleiding gekozen voor Wire-o inbinden. We maken gebruik van een handige en stevige ringband. Het inbinden met een ringband is ideaal voor een handleiding, omdat je de pagina’s helemaal open kan slaan (zie afbeelding). Zo is alle informatie in je handleiding goed zichtbaar. Natuurlijk kan je ook kiezen voor Garenloos inbinden of Thermisch inbinden. Let bij het aanleveren van je bestand wel op de marge aan de binnenrand van je bestand, zodat je teksten of afbeeldingen goed te zien blijven na het inbinden. Controleer dit in de online preview en kijk bij de aanlevervoorwaarden in de online bestelmodule.

Print je handleiding goedkoop en snel

Wij houden de kosten van het printen en inbinden van jouw handleiding laag. Daarnaast leveren je handleidingen snel, zodat je deze ook snel kunt verspreiden of gebruiken. Al binnen twee werkdagen worden de handleidingen bezorgd. Bestel met spoed als je de handleidingen eerder nodig hebt. De handleidingen worden dan binnen 24 uur bezorgd of je kunt ze diezelfde dag nog afhalen bij één van onze afhaalpunten in Amsterdam. Betaal veilig en gemakkelijk online via iDEAL, Creditcard of Paypal. Bereken onderaan deze pagina de kosten en leverdatum van je bestelling!