Portfolio afdrukken

Wil je een portfolio laten drukken? Print hier goedkoop je professionele portfolio in hoge kwaliteit. Omdat je portfolio hét visitekaartje van jouw werk is, moet het er representatief uitzien. Personaliseer daarom gemakkelijk je portfolio door zelf de afwerking van je drukwerk te bepalen in onze online bestelmodule. Kies er bijvoorbeeld voor om een portfolio boek te laten afdrukken. Dit kan door middel van Garenloos, Wire-O of Thermisch inbinden.

Document gereed? Bestel direct jouw portfolio

Bestel nu

Bepaal hoe we jouw portfolio printen

  • Print je portfolio op 80, 90 (warm wit), 100, 160, 250 grams papier, 350 grams card of Nevertear. Kies voor een zwaardere papiersoort voor een luxere uitstraling en een duurzamer portfolio. Staan er veel afbeeldingen of foto’s in je portfolio? Laat deze dan printen op een dikkere papiersoort, zodat de pagina’s niet doorschijnen. Nevertear papier is ideaal voor het printen van extra duurzame portfolio’s, omdat dit papier scheur- en waterbestendig is.

  • Kies zelf het formaat: A3, A4, A5 of bijna elk ander formaat. Zo kun je je portfolio bijvoorbeeld op groot formaat presenteren en op klein formaat uitdelen.

  • Laat je portfolio printen in zwart-wit of in kleur.

Afwerking portfolio inbinden

Kies voor Garenloos inbinden als je het portfolio als boek wilt laten inbinden. Hiervoor gebruiken wij altijd een stevige cover, wat zorgt voor een luxe uitstraling. Houdt wel rekening met het minimaal aantal van ongeveer 50 pagina’s voor deze inbindmethode. Verder kun je kiezen voor Wire-O of Thermisch inbinden. Houdt bij alle inbindmethodes rekening met een een marge van ongeveer 5 mm, zodat je afbeeldingen of teksten niet wegvallen na het inbinden. Check dit gemakkelijk in onze online preview.

Snel en goedkoop online je portfolio printen

Wij printen online en kunnen daarom goedkoop en snel je portfolio printen en inbinden. Lever je bestanden eenvoudig aan als PDF of in bijna ieder ander bestandstype. Wij gaan dan zo snel mogelijk aan de slag met het afdrukken en inbinden van jouw portfolio’s. Al binnen twee werkdagen kunnen we je portfolio’s bij je thuis afleveren. Bespaar kosten door ze af te halen bij één van onze afhaalpunten in Amsterdam. Bestel je met spoed voor 13.00 uur? Dan kan dit al op de dag van je bestelling vanaf 18.00 uur of krijg je portfolio’s binnen 24 uur thuisbezorgd. Haal je de portofolio's op bij onze vestiging en bestel je met spoed voor 13.00 uur? Dan ligt je portfolio al om 16.00 uur klaar. Bovenaan deze pagina bereken je gemakkelijk de prijs en leverdatum van je portfolio’s.

Laura Stal

3 jaar geleden

Ik bestel hier iedere keer wanneer ik voor mijn studie iets aan dien te leveren.

Ik bestel hier iedere keer wanneer ik voor mijn studie iets aan dien te leveren. Het ziet er altijd top uit en is netjes afgewerkt! Ook vind ik het heel fijn dat je kunt kiezen voor PaperWise.

Meike Buijtels

3 jaar geleden

tevreden klant, op 1 bestelling na

Opdrachtnummer 450761 Ik bestel vaker eigengemaakte magazine's/portfolio's bij jullie. Erg tevreden, alleen laatste keer viel de printkwaliteit tegen. In vergelijking met vorige prints is de kwaliteit een stuk lager, en is er 1 plaatje gewoon amper zichtbaar, dus dat was jammer, vorige keren was ik erg tevreden

Thomas Wouters

3 jaar geleden

Dolgelukkig

Ik had niet meer tevreden kunnen zijn met het eindresultaat! Het ziet er exact uit zoals ik het wou. Als ik met dit portfolio geen werk vind moet het wel aan mezelf liggen!

Melissa Braeckman

3 jaar geleden

De service was top!

De service was top! Ik had maandag mijn portfolio besteld en ik kreeg het woensdag al aan. Echt een hele snelle levering. De kwaliteit van mijn portfolio is uitstekend, de kleuren zijn mooi, de foto's zijn mooi afgedrukt. Voor de prijs dat ik hier betaalde kan ik het in België zeker niet goedkoper laten doen. Prijs-kwaliteit is zeker in orde. Na afloop had ik nog enkele vragen en de medewerker heeft mij goed geholpen.

karen

3 jaar geleden

De scriptie is perfect afgedrukt en ziet er mooi uit.

De scriptie is perfect afgedrukt en ziet er mooi uit. Weer tevreden. Nu nog het portfolio aanleveren.

Moniek Peijnenburg

3 jaar geleden

Al meer dan 10 jaar héél tevreden!

Al meer dan 10 jaar héél tevreden! Voor een klant moest ik een onlinecursus maken, maar heb die voor mijn eigen portfolio laten printen en inbinden door Print en Bind waar ik zeker al 10 jaar mee werk. Mijn klant was zo enthousiast dat ik er meteen een voor haar ook moet bestellen! Dank.

Michelle michalski

4 jaar geleden

Uitstekende kwaliteit met keuzemogelijkheden

Uitstekende kwaliteit met keuzemogelijkheden

Paula Van Boheemen

4 jaar geleden

Hele fijne site om je…

Hele fijne site om je portfolio/scriptie te laten drukken! Via de online chat word je goed geholpen en ze helpen je stap voor stap. De kwaliteit van de producten hebben mij nog nooit teleurgesteld en het is er altijd netjes op tijd.

Onze klanten geven ons gemiddeld een

4.6

Gebaseerd op 17.447 Portfolio's

Trustpilot