Brochure printen?
Zo simpel kan het zijn

Brochure maken

Online je brochure printen? Of je nu een grote- of kleine oplage brochures wilt laten drukken, wij printen deze snel en goedkoop! Upload simpelweg je bestanden online en wij zorgen ervoor dat je binnen twee werkdagen je brochures in huis hebt. Heb je de brochures vandaag of morgen nodig? Bestel dan met spoed. Wij maken je brochure met veel zorg en printen deze in hoge kwaliteit. Zo laat je altijd een professionele indruk achter met jouw brochures.

Document gereed? Bestel direct jouw brochure

Bestel nu

Kies een A5 brochure of een ander formaat

  • Brochures worden geniet op de vouwlijn (zie afbeelding).

  • De rug wordt vierkant gedrukt, zodat de brochure mooi plat ligt.

  • Print je brochure op A6, A5, A4 of een afwijkend formaat.

  • Stuur de digitale bestanden op in het eindformaat van je brochure. Lever je document dus in losse pagina’s aan en niet in spreads. Door te kiezen voor dubbelzijdig printen kun je er wel voor zorgen dat er twee pagina’s naast elkaar komen te staan. Kijk voor de uitgebreide aanlevervoorwaarden in het online bestelformulier voor brochures.

  • Zorg ervoor dat het aantal pagina’s van je brochure een veelvoud van vier is. Dan kunnen wij elke pagina van je brochure mooi dubbelzijdig bedrukken. Is het aantal pagina’s geen veelvoud van vier, dan kunt u witpagina’s toevoegen. Wilt u dat wij witpagina’s toevoegen, geef dit dan even aan bij de opmerkingen.

Bepaal de kosten van je brochures

Natuurlijk printen wij alle brochures op kwaliteitspapier en in een hoge resolutie van 1200 dpi. Houd zelf de prijs van je brochures in de hand door te kiezen voor een zwaardere- of lichtere papiersoort. Kies voor een dikkere papiersoort voor de omslag voor een duurzame en professionele uitstraling.

Kleine oplage brochures? Geen probleem!

Wij zijn een online printshop die werkt met de digitale bestanden van je drukwerk. De verwerking van jouw bestelling gaat volledig digitaal. Daarom kunnen we zowel kleine- als grote oplages goedkoop drukken. Bestel nu moeiteloos jouw brochures in onze online bestelmodule!

Snel en goedkoop door online printen

Door je bestanden online aan te leveren als PDF of bijna elk ander bestandstype, kunnen wij je brochures snel drukken en leveren: binnen twee werkdagen heb je ze al in huis! Bestel met spoed en je hebt je brochures de volgende dag in huis of haal ze diezelfde dag nog op bij één van onze afhaalpunten in AmsterdamBetaal eenvoudig en veilig via iDEAL, Creditcard of PayPal. Bereken boven aan deze pagina gemakkelijk de kosten van jouw brochure!

Charomsy

1 jaar geleden

Goed product geleverd.

Goed product geleverd. Goede communicatie en snelle levering. Ik ben zeer tevreden en raad dit bedrijf zeker aan!

E.Verjans

3 jaar geleden

Goede kwaliteit, duidelijk en heldere kleuren.

Goede kwaliteit, duidelijk en heldere kleuren.

André

3 jaar geleden

Ik bestel regelmatig bij Printenbind: brochures, flyers, posters.

Ik bestel regelmatig bij Printenbind: brochures, flyers, posters. Ben zeer tevreden. Snelle levering, prima kwaliteit, goede prijs.

Jotun B.V.

3 jaar geleden

Goede kwaliteit en snelle service!

Goede kwaliteit en snelle service! Brochures besteld en zeer tevreden.

Marja X

3 jaar geleden

Heel tevreden, ik ga hier zeker vaker bestellen.

Vragen via de chat werden goed beantwoord zodat ik de juiste bestelling kon doen. Ik had gekozen voor uitgebreide controle en ook dat werd goed gedaan. Ik kreeg verschillende suggesties om mijn drukwerk er goed uit te krijgen. De brochures waren uiteindelijk echt super. En ook zeker niet te duur.

Zowi Milanovi

3 jaar geleden

Goede en behulpzame service

Printenbind is betaalbaar en heeft een goede service. Als er iets mis is met het aangeleverde bestand, nemen ze snel contact op ter verificatie. Ze zijn altijd gemakkelijk en snel te bereiken voor vragen. Goede ervaring met het drukken van A4-magazines en A5-magazines (brochures), zeker een aanrader!

Emma

3 jaar geleden

Helemaal blij mee

Helemaal blij mee

Sabrina

3 jaar geleden

Precies wat het moet zijn, netjes afgewerkt en geleverd.

Precies wat het moet zijn, netjes afgewerkt en geleverd.

Onze klanten geven ons gemiddeld een

4.6

Gebaseerd op 505.013 Brochures
Trustpilot