Wij zijn met Koningsdag (do 27 april) gesloten
Levertijden

Leverwijze

Afhalen in Amsterdam

Bij Printenbind.nl

Als je haast hebt of in de buurt woont, kan het handig zijn om je bestelling af te halen. Plaats je je opdracht vóór 18.00u, dan kan je de bestelling de volgende dag afhalen. Bestel je met spoed dan liggen de documenten eerder klaar.

Pick-up locaties in Amsterdam

Met onze unieke "pick-up" locaties kunnen we je bestelling binnen 5 uur leveren! Bovendien is deze leverwijze gratis

1. Café de Roeter
2. Café Restaurant Polder
3. Café Het Paleis
4. East57
5. VU boekhandel
6. Sportcentrum VU
7. De Keet
8. Eetwinkel Defour
9. Koffiebar Gezondigd (nieuw)

Bijna alle locaties zijn tot 23:59 uur geopend (meer info).

Pickup locaties in Amsterdam Pickup locaties in Amsterdam
Verzenden

Is afhalen niet mogelijk? Dan versturen wij je opdracht met PostNL, je ontvangt een track&trace code zodat je de zending kunt volgen.

Brievenbuspakje

PostNL brievenbuspakje is ideaal voor kleine pakketten tot een dikte van 3,2cm binnen Nederland. Je hoeft niet thuis te zijn voor ontvangst en met de 'Track en Trace' code is de zending te volgen.

Pakketpost

PostNL Pakket is ideaal voor grote pakketten tot 30kg binnen Nederland. Het biedt een grote betrouwbaarheid vanwege de 'Track en Trace' code, extra opties zijn:

  • Handtekening
  • Niet bij buren
  • Ochtendbezorging 10:00u (nieuw)
  • Avondbezorging
  • Zondagbezorging (nieuw)

Afhalen bij PostNL locatie

Het is mogelijk om je zending te laten bezorgen bij PostNL locaties in Nederland, je zending ligt vanaf 8:30u (business points) of 16:00u klaar. De meeste locaties zijn tot 's avonds laat geopend en anders kun je de zending de volgende dag ophalen.

Ochtendbezorging

Er zijn 2 opties om je zending al in de ochtend te ontvangen. Je kunt kiezen voor een PostNL extra vroeg zodat je pakket vanaf 8:30u klaar ligt bij een PostNL business point en kost €6,20.

Als dat onhandig is kun je ook ervoor kiezen om de zending vóór 10.00u te bezorgen, dit kost €15,95.

Zendingen worden zorgvuldig verpakt in stevige dozen

Koerier

Heb je de documenten snel nodig? Wil je geen onzekerheden met de post? Kies dan voor aflevering 'per koerier'. Binnen Amsterdam kost dit slechts €7,50, daarbuiten wordt een voordelig tarief per km gerekend.

Buitenland

Het is mogelijk de opdracht naar het buitenland te versturen. Je kunt dit direct aangeven bij de bestelling, de levertijden en prijs worden automatisch berekend. België kost €7,90

Blanco versturen

Ben je een reseller en gaat de zending direct naar de eindklant? Kies dan voor 'Blanco versturen'. Wij zorgen ervoor dat er geen kenmerk, logo of flyer van Printenbind te zien is. De klant ziet alleen jouw naam als afzender.

Koeriersleveringen binnen Amsterdam worden milieuvriendelijk bezorgd door een fietskoerier