Verpakkingen bestellen

Eenmalig of vaker iets moeten verzenden? En vond je altijd het materiaal waar Print&Bind bestellingen mee werden verzonden zo gemakkelijk? Geen probleem! Vanaf nu is ons verpakkingsmateriaal ook los te bestellen! Kies voor brievenbus envelop, brievenbusdoos (vouwbaar) of een van onze posterkoker formaten. Of wil je je visitekaartjes in een mooi doosje bewaren? Ook geen probleem! Geef gemakkelijk aan om welke aantallen het gaat en je ontvangt je bestelling binnen twee werkdagen!

Document gereed? Bestel direct jouw verpakking

Bestel nu

Visitekaartdoosje

Een transparant doosje perfect voor jouw visitekaartjes. Je kunt hem gemakkelijk sluiten en meenemen. Ook kan hij als visitekaarthouder gebruikt worden voor het plaatsen op bijvoorbeeld balie's, beurzen en bureau's. Op deze manier kun jij jouw visitekaartjes mooi en gemakkelijk presenteren aan jouw klanten. In het visitekaartdoosje passen tussen de 60-70 visitekaarten, afhankelijk van de papiersoort.

Speelkaartendoosje

Een speciaal doosje voor al jouw speelkaarten. Het transparante doosje bestaat uit een losse deksel en onderkant. Hierdoor is hij gemakkelijk in gebruik en erg sterk. De maximale inhoud is 97x65x24mm (hxbxd) en hier passen ongeveer 50-70 kaarten in (afhankelijk van het papiersoort). De doosjes zijn dus zeer geschikt voor bijvoorbeeld bridge (55x85 mm) of pokerkaarten (62x88mm).

Brievenbus post verpakkingen

Hoef je niet veel te verzenden maar wil je dit wel veilig doen? Kies dan voor de brievenbusenvelop! Deze envelop is makkelijk te sluiten met een plakstrip en heeft een flexibele vulhoogte tot 35 mm. De enveloppen worden volledig Co2 neutraal geproduceerd en hebben een FSC keurmerk. 

Is het product toch dikker dan 35 mm? Kies dan voor het vouwbare brievenbuspakket! Deze verpakking vouw je gemakkelijk dicht op de geschikte hoogte door de verschillende vouwlijnen. Door de doos aan 4 zijdes dicht te vouwen en vervolgens af te sluiten met een plakstrip zal het pakket altijd veilig aankomen! Ook deze verpakkingen hebben een FSC keurmerk en zijn volledig Co2 neutraal geproduceerd.

Kokers

Een zelfgemaakte poster verzenden of wellicht een ander langwerpig voorwerp? Kies dan voor een van de kokerformaten. Voor A1 (65 cm) en A2 (51 cm) ontvang je een driehoekshoker. Deze zijn recyclebaar en tevens vervaardigd uit 75% gerecycled materiaal. Daarnaast hebben de driehoekskokers een FSC keurmerk. Deze driehoekskokers ontvang je plat en kun je gemakkelijk zelf vouwen. Voor A0 formaat ontvang je een ronde koker (85 cm) met plastic dop. Door te kiezen uit drie verschillende formaten zal het product altijd passen! De verzendkokers zijn enorm stevig gemaakt en kunnen vrijwel niet beschadigen. Heb je meerdere kokers nodig? Geen probleem! Het aantal is makkelijk te wijzigen. 

Verpakkingsmateriaal snel geleverd

Wij leveren verpakkingsmateriaal standaard binnen twee werkdagen! Eerder nodig? Geen probleem! Als het verpakkingsmateriaal met spoed besteld wordt voor 13:00 uur zal het dezelfde dag nog verzonden worden. Het wordt dan de volgende dag al geleverd. Wil je het toch liever komen afhalen? Ook dit is geen probleem. Wanneer er met spoed besteld wordt kan dit zelfs dezelfde dag nog!

Studio DSL

11 maanden geleden

Prachtige productie van mijn spelbord…

Prachtige productie van mijn spelbord en speelkaarten, echt boven verwachting! Ook bij problemen met een bestand, gelijk een mail er uit, in de avond. alles wordt gecontroleerd en productie kon weer door. TOP. Blijft altijd een beetje spannend, werken met een andere drukker dan die je gewend bent, maar ben meer dan tevreden, op naar de volgend eopdracht!

Studio DSL

11 maanden geleden

Alles zat prima verpakt, netjes in bubbelplastic en de stapeltjes kaarten in een soort, shrinkrap

Alles zat prima verpakt, netjes in bubbelplastic en de stapeltjes kaarten in een soort, shrinkrap

Potter

1 jaar geleden

Super produkt geleverd

Super produkt geleverd

Linda

2 jaar geleden

Mooie duidelijke afdruk.

Mooie duidelijke afdruk. Goed verpakt en snel geleverd. Erg blij mee.

Gerwin Schinkel

2 jaar geleden

Proefdruk voor trouwdrukwerk laten maken.

Proefdruk voor trouwdrukwerk laten maken. Op de trouwkaarten zaten wat hinderlijke zwarte puntjes, bedankkaartjes bevatten een vuile verticale baan van een kleine halve centimeter en verschillende producten hadden vouwen door niet adequate verpakking. Middels email dit doorgegeven en daar werd gelukkig snel op gereageerd.

Lingeman

2 jaar geleden

Absolute topservice.

Absolute topservice. Voor een prijs waar een copyshop niet aan kan tippen krijg ik 24 uurs service, goede begeleiding van het werk, en topkwaliteit in print, verpakking en logistiek

Klant

3 jaar geleden

Snel en netjes!

Snel en netjes! Keurig verpakt. Helemaal tevreden!

I. van der Molen

3 jaar geleden

Zeer tevreden

Heldere site, duidelijke communicatie, goed verpakt, wel was levertijd iets aan lange kant (bijna een week). Kortom zeer tevreden. Met vriendelijke groet, I. van der Molen

Onze klanten geven ons gemiddeld een

4.6

Gebaseerd op 15.047 Verpakkingen
Trustpilot