Thesis

Heb je je onderzoek afgerond en je thesis geschreven? Laat je thesis snel en goedkoop printen en inbinden. Bestel online je thesis en bespaar veel tijd en kosten. Upload gemakkelijk je thesis in onze online bestelmodule. Afhalen of bezorgen van je thesis kan al binnen één werkdag. Bereken hiernaast de prijs en leverdatum van jouw thesis.

Document gereed? Bestel direct jouw thesis

Bestel nu

Afwerking thesis afdrukken

Hoe wil je dat jouw thesis of scriptie laten printen?

  • Printen kan in full colour of zwart wit. Of geef precies aan welke pagina's je in kleur wilt (bijvoorbeeld alleen pagina's met tabellen).

  • Bepaal de papiersoort: wij raden aan minstens 100 grams papier te kiezen, omdat afbeeldingen, tabellen en tekst dan niet meer doorschijnen.

  • Kies je formaat: standaardformaten zoals A4, A5 of Proefschrift formaat (170x240). Of ga voor een afwijkend formaat.

  • Heeft je thesis een ontwerp dat tot aan de rand loopt? Bestel dan randloos en lever je document aan met bleed of houdt rekening met een tekstmarge van minstens 5 mm.

Thesis inbinden

Bepaal zelf hoe we jouw thesis of scriptie printen en inbinden:

  • Ga voor Garenloos inbinden als je je een thesis wilt laten inbinden als een boek. Een doorlopende kaft is dan ook mogelijk. Zelfs de bindrug kan dan bedrukt worden.

  • Bij Wire-o inbinden van je thesis kan je varieren in papiersoort en dikkere voor- en achterkant. Of ga voor een mooie transparante voor- en achterkant.

Goedkoop online je thesis printen

Print goedkoop online je thesis. Door online printen kunnen wij de opdracht voor het afdrukken van je thesis snel en efficient verwerken. Lever je bestanden digitaal aan als PDF of bijna elk ander bestandstype en bekijk de online preview om de afwerking van je thesis te controleren.

Thesis standaard snel geleverd

Door online printen kunnen wij niet alleen goedkoop jouw thesis leveren. Je hebt thesis ook nog eens razend snel in huis. Standaard binnen twee werkdagen en met spoed wordt je thesis binnen één werkdag geleverd. Bestel je voor 13.00 uur met spoed? Dan krijg je de volgende werkdag je thesis thuisbezorgd of haal je thesis dezelfde dag nog op in Amsterdam. Afhalen kan bij onze vestiging in Amsterdam West of bij één van onze pick-up points in Amsterdam.

Thesis beoordelingen
Print&Bind heeft tot nu toe al 14.845 thesissen geproduceerd!