Thesis

Heb je je onderzoek afgerond en je thesis geschreven? Laat je thesis snel en goedkoop printen en inbinden. Bestel online je thesis en bespaar veel tijd en kosten. Upload gemakkelijk je thesis in onze online bestelmodule. Afhalen of bezorgen van je thesis kan al binnen één werkdag. Bereken hiernaast de prijs en leverdatum van jouw thesis.

Document gereed? Bestel direct jouw thesis

Bestel nu

Afwerking thesis afdrukken

Hoe wil je dat jouw thesis of scriptie laten printen?

  • Printen kan in full colour of zwart wit. Of geef precies aan welke pagina's je in kleur wilt (bijvoorbeeld alleen pagina's met tabellen).

  • Bepaal de papiersoort: wij raden aan minstens 100 grams papier te kiezen, omdat afbeeldingen, tabellen en tekst dan niet meer doorschijnen.

  • Kies je formaat: standaardformaten zoals A4, A5 of Proefschrift formaat (170x240). Of ga voor een afwijkend formaat.

  • Heeft je thesis een ontwerp dat tot aan de rand loopt? Bestel dan randloos en lever je document aan met bleed of houdt rekening met een tekstmarge van minstens 5 mm.

Thesis inbinden

Bepaal zelf hoe we jouw thesis of scriptie printen en inbinden:

  • Ga voor Garenloos inbinden als je je een thesis wilt laten inbinden als een boek. Een doorlopende kaft is dan ook mogelijk. Zelfs de bindrug kan dan bedrukt worden.

  • Bij Wire-o inbinden van je thesis kan je varieren in papiersoort en dikkere voor- en achterkant. Of ga voor een mooie transparante voor- en achterkant.

Goedkoop online je thesis printen

Print goedkoop online je thesis. Door online printen kunnen wij de opdracht voor het afdrukken van je thesis snel en efficient verwerken. Lever je bestanden digitaal aan als PDF of bijna elk ander bestandstype en bekijk de online preview om de afwerking van je thesis te controleren.

Thesis standaard snel geleverd

Door online printen kunnen wij niet alleen goedkoop jouw thesis leveren. Je hebt thesis ook nog eens razend snel in huis. Standaard binnen twee werkdagen en met spoed wordt je thesis binnen één werkdag geleverd. Bestel je voor 13.00 uur met spoed? Dan krijg je de volgende werkdag je thesis thuisbezorgd of haal je thesis dezelfde dag nog op in Amsterdam. Afhalen kan bij onze vestiging in Amsterdam West of bij één van onze pick-up points in Amsterdam.

HagaZiekenhuis, Marijke Hoflan

1 jaar geleden

Snel en duidelijk contact, status van bestelling is goed na te gaan.

Snel en duidelijk contact, status van bestelling is goed na te gaan.

Yao

2 jaar geleden

Thesis inbinden

Ik heb mijn thesis laten inbinden bij print en bind. Het resultaat is goed en mooi. De levering was netjes op tijd. Alleen bij aanduiden van pakketbezorging werd mijn thesis toch in de brievenbus gestopt.

Marijn

2 jaar geleden

Goed ingebonden, goede kwaliteit en lage prijs

Goed ingebonden, goede kwaliteit en lage prijs

rob blijleven

3 jaar geleden

Ik ben werkelijk uitstekend geholpen Ik ben werkelijk uitstekend geholpen.

Ik ben werkelijk uitstekend geholpen Ik ben werkelijk uitstekend geholpen. De mogelijkheid van extra controle raad ik een ieder aan. De feedback op basis daarvan heeft tot een veel betere presentatie geleid. Belangrijk is wel je word-instellingen (als je dat programma gebruikt) op de hoogst mogelijke resolutie te zetten om daarna te converteren naar pdf. Resolutie-instellingen voor Word (mac-versie) werkt daarbij wel iets anders dan de windowsversie.

rob blijleven

3 jaar geleden

Wat geleverd is, ziet er prima uit; info over productie- en aflever proces is ook prima.

Wat geleverd is, ziet er prima uit; info over productie- en aflever proces is ook prima. Zou alleen graag een mogelijkheid willen hebben voor een 'hardcover' en dan liefst met kleuropties. Dit bedrijf is zeker aan te raden.

Dorrie Besouw

3 jaar geleden

Fijne thesis levering

Mijn thesis was mooi gedrukt, snel geleverd en er konden nog aanpassingen gedaan worden.

Roy

3 jaar geleden

Mijn thesis ziet er gedrukt perfect uit.

Mijn thesis ziet er gedrukt perfect uit. Achteraf had ik een paar meer moeten bestellen.

karen

3 jaar geleden

Mijn thesis was perfect afgedrukt en het zag er mooi uit.

Mijn thesis was perfect afgedrukt en het zag er mooi uit. Het is altijd van groot belang dat het werk tot in de puntjes wordt afgeleverd voor een eindbeoordeling. Nu sta ik op het punt om mijn scriptie ook in te leveren dus ga ik deze in de zelfde stijl laten uitpinten door PRINTENBIND.

Onze klanten geven ons gemiddeld een

4.6

Gebaseerd op 21.175 Thesissen
Trustpilot