Influencer samenwerking

Inspireer jouw volgers met zelf ontworpen prints en krijg korting bij je bestelling of zelfs gratis prints. Heb jij een passie voor prints en kan jij ons bedrijf vertegenwoordigen? Dan is een influencer samenwerking met Print&Bind mogelijk iets voor jou!

Over Print&Bind

Print&Bind is er voor iedereen die snel print nodig heeft. Wij maken het niet moeilijker dan het is. Heb jij prints nodig? Geen probleem! Wij zijn er niet voor ingewikkeld drukwerk, maar wel als je makkelijk, snel en goedkoop zelf prints wilt bestellen. Ons team is jong, enthousiast en eerlijk. Wij werken hard voor de klant en voor elkaar. Met directe en open communicatie bereiken wij ons doel het snelst, daar houden wij van! Simpel, snel en zonder gedoe.

Waarom samenwerken met Print&Bind?

Door een samenwerking met Print&Bind aan te gaan, kan je anderen inspireren met - de door jouw ontworpen - prachtige en betaalbare printwerken. Van flyers en posters, tot visitekaartjes en magazines. Een samenwerking met Print&Bind verloopt flexibel en snel. Wij waarderen jouw eigen inbreng en creativiteit!

Meld je nu aan!

Om te kijken of er een match tussen jou en Printenbind.nl zou kunnen zijn, zouden we graag wat meer over jou te weten komen. Kopieër de onderstaande vragen in het contactformulier onderaan de pagina, beantwoord vervolgens deze vragen, en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen! 

  • Op welk(e) social media platform(s) ben jij actief?

  • Hoeveel volgers heb jij daar?

  • Wie is jouw target doelgroep en waar is jouw content op gericht?

  • Heb je al een bepaalde samenwerkingsvorm in gedachten?

  • Laat een link naar je platform achter.

Contact

Bedankt voor uw bericht. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.