Clubblad drukken

Wil je een clubblad printen? Bestel goedkoop en snel je clubbladen online! Laat je clublad vouwen en nieten als een mooie brochure. Of je nu een kleine of grote oplage nodig hebt, bij Printenbind print je je clubblad tegen lage kosten. Clubbladen worden standaard binnen twee werkdagen geleverd. Bestel met spoed en je clubbladen worden vandaag al verzonden.

Document gereed? Bestel direct jouw clubblad

Bestel nu

Print je clubblad als een magazine of brochure

  • Zorg ervoor dat het aantal pagina's een veelvoud is van 4. Dan kunnen wij jouw clubblad geheel dubbelzijdig printen.

  • Kies zelf het formaat van je clubblad. Ga voor A4, A5, A6 of een ander formaat. Het formaat dat je kiest in het online bestelformulier is het eindformaat van je clubblad, dus na het vouwen en nieten.

  • Lever het bestand van clubblad aan als losse pagina's en niet als spreads.

  • De rug van je clubblad wordt vierkant gedrukt. Dit zorgt ervoor dat je clubblad mooi plat ligt, ook als je het clubblad openslaat.

Hoge kwaliteit clubblad afdrukken

Natuurlijk printen wij alle clubbladen op papier van hoge kwaliteit en in een hoge resolutie van 1200 bij 4800dpi. Je kunt zelf de prijs van je clubbladen in de hand houden door te kiezen voor een zwaardere- of lichtere papiersoort. Kies je voor een dunnere papiersoort? Dan vallen de kosten lager uit. Je kunt er ook voor kiezen allen de omslag op een dikkere papiersoort te laten afdrukken. Dit zorgt voor een duurzame en professionele uitstraling.

Eenvoudig clubbladen online printen

Wij zijn een online copyshop die werkt met de digitale bestanden van je printwerk. De verwerking van jouw bestelling gaat helemaal digitaal en online. Dit is waarom we we zowel kleine- als grote oplages goedkoop kunnen drukken. Bestel nu moeiteloos jouw clubblad in ons online bestelformulier!

Levering van je clubblad: snel en voordelig

Door je bestanden online aan te leveren, kunnen wij je bestelling razendsnel verwerken. Hierdoor kunnen wij jouw clubbladen snel printen en leveren: binnen twee werkdagen worden ze thuisbezorgd! Bestel je met spoed? Dan heb je de clubbladen de volgende werkdag in huis of haal ze vandaag dag al op bij één van onze afhaalpunten in AmsterdamBetaal gemakkelijk en veilig via iDEAL, Creditcard of PayPal.