Parelmoer luxe papiersoort

350-grams-kaart-papier-eigenschappen-look-en-feelWanneer je écht even iets anders met je kaart of omslag van je boek wilt doen raden wij Parelmoer Luxe aan. Deze papiersoort unieke papiersoort heeft een kristalwit parelmoer effect welke glanst vanuit alle kijkhoeken. Het effect is zeer sterk aanwezig en geeft daarom een indrukwekkend effect aan jouw product. Naast dat het een zeer mooie papiersoort is, is het ook zeer stevig wat het bruikbaar maakt voor verschillende afwerkingen.  

Eigenschappen van parelmoer luxe papier

Hieronder vind je een overzicht van de kenmerken van parelmoer luxe papier.

Papiersoort Grams Um Beschrijfbaar Uitstraling Milieu
Parelmoer Luxe 300 grams 414 um ja parelmoer effect FSC Mix, houtvrij ECF, ISO 14001 gecertificeerd

Technische specificaties van onze kaart papiersoort: Curious Metallics 300 grams, zilverwit parelmoer effect, ISO 9706 (bestand tegen veroudering), afdruk is watervast, 98% opaciteit

Bestel

Gratis papiermonsters

Niet helemaal zeker over de geschikte papiersoort of gewoon benieuwd welke soorten we nog meer hebben? Ontvang een gratis papiermonsterboek via onderstaande bestel knop. Het boekje bevat samples van al onze papiersoorten, sticker- en postermaterialen. Je betaalt alleen voor de verzendkosten! Afhalen kan natuurlijk ook, dit is volledig gratis. 

Parelmoer luxe voor een unieke afwerking

Parelmoer luxe is uiterst geschikt voor kaarten, visitekaarten, uitnodigingen en omslagen van boeken. De kaarten zijn uitstekend beschrijfbaar en tekst is zeer goed te lezen. Kleuren krijgen een bijzondere uitstraling door het parelmoer effect. Door de stevigheid van het papier kunnen parelmoer luxe kaarten zeer mooi afgewerkt worden met contour uitgesneden vormen of patroon uitgesneden randen. 

Parelmoer luxe als kaart

Door de speciale afwerking van deze papiersoort is het perfect als uitnodiging of trouwkaart. Het parelmoer effect geeft een feestelijk karakter aan de kaart. Door de stevigheid kan de papiersoort ook zeer makkelijk gerild worden voor een gevouwen kaart. Zo kun je gaan voor een vierkante gevouwen kaart of wellicht een din long gevouwen kaart. De kaarten afwerken met ronde hoeken is natuurlijk ook mogelijk!

De perfecte afwerking voor parelmoer luxe papier?

Ontwerp gereed? Bestel direct op parelmoer luxe papier

 • Nieuwe vacatures bij Printenbind.nl

  Gepubliceerd op 17 June 2021

  Het productieteam van Printenbind wordt gedreven door een team van gemotiveerde scholieren en studenten. Dat maakt de sfeer op de werkvloer informeel, maar vooral gezellig! Maar het jonge karakter van het bedrijf zorgt ook voor succes. Jong is snel, enthousiast en leergierig. En voor de klant houden we het simpel en toegankelijk. Het resultaat is een klanttevredenheid van een 9,6/10.

 • Nieuw! Plaatmateriaal stalen

  Gepubliceerd op 11 June 2021

  Naast onze papiermonsterboekjes en envelop samples kun je nu ook plaatmateriaal stalen bestellen! Dit voorbeeld bevat al onze plaatmateriaal soorten in verschillende diktes. Zo kun je gemakkelijk vergelijken en de juiste plaatmateriaal soort kiezen voor jouw product!

 • Gratis EK Speelschema op A3 Poster

  Gepubliceerd op 26 May 2021

  Op 11 juni wordt het EK2020 officieel geopend in Rome met de eerste wedstrijd. Turkije speelt op vrijdagavond 21.00 uur tegen Italië. Voorafgaand vindt de openingsceremonie plaats. Vóór de eerste wedstrijd wil jij natuurlijk een speelschema op de koelkast, in de gang of boven je bed hebben hangen om de uitslagen bij te houden. Goed nieuws! In elke bestelling die vanaf maandag 31 mei tot en met zondag 6 juni wordt verzonden, tref je het EK Speelschema aan! Leuk voor jezelf, je buurmeisje, neefje, collega, op de koelkast of het prikbord.

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Grote inzet van P&B team

  10 dagen geleden door Cobi

  Het printen van mijn flyers ging over wat hobbels. Maar het team van Print en Bind deed er alles aan om de bestelling toch goed af te leveren. Dank jullie wel. Ik ga zeker meer bestellen bij Print en Bind!

 • Enthousiast!

  10 dagen geleden door Esmy Smit

  Mega positief erover. Besteld bij Student-print.nl Ik heb mijn scriptie laten inbinden en de kwaliteit is echt mega goed. Je wordt ook super goed geholpen door de klantenservice als je wat vragen hebt of twijfelt wat het beste is. Nu onderweg naar mi...

 • Ik ben fan van Printenbind.

  10 dagen geleden door Milou van Rooij - de Vries

  Ik ben fan van Printenbind. Ze leveren met spoed, gewoon of budget, tot nu toe altijd binnen de termijn. Kwaliteit is goed. Het leren wordt zo een stuk leuker.

Bekijk meer klantenbeoordelingen