Vanwege enorme drukte lukt het ons niet om alle opdrachten op tijd te produceren, houd a.u.b. rekening met een langere levertijd. Excuses voor dit ongemak

Parelmoer luxe papiersoort

350-grams-kaart-papier-eigenschappen-look-en-feelWanneer je écht even iets anders met je kaart of omslag van je boek wilt doen raden wij Parelmoer Luxe aan. Deze papiersoort unieke papiersoort heeft een kristalwit parelmoer effect welke glanst vanuit alle kijkhoeken. Het effect is zeer sterk aanwezig en geeft daarom een indrukwekkend effect aan jouw product. Naast dat het een zeer mooie papiersoort is, is het ook zeer stevig wat het bruikbaar maakt voor verschillende afwerkingen.  

Eigenschappen van parelmoer luxe papier

Hieronder vind je een overzicht van de kenmerken van parelmoer luxe papier.

Papiersoort Grams Um Beschrijfbaar Uitstraling Milieu
Parelmoer Luxe 300 grams 414 um ja parelmoer effect FSC Mix, houtvrij ECF, ISO 14001 gecertificeerd

Technische specificaties van onze kaart papiersoort: Curious Metallics 300 grams, zilverwit parelmoer effect, ISO 9706 (bestand tegen veroudering), afdruk is watervast, 98% opaciteit

Bestel

Gratis papiermonsters

Niet helemaal zeker over de geschikte papiersoort of gewoon benieuwd welke soorten we nog meer hebben? Ontvang een gratis papiermonsterboek via onderstaande bestel knop. Het boekje bevat samples van al onze papiersoorten, sticker- en postermaterialen. Je betaalt alleen voor de verzendkosten! Afhalen kan natuurlijk ook, dit is volledig gratis. 

Parelmoer luxe voor een unieke afwerking

Parelmoer luxe is uiterst geschikt voor kaarten, visitekaarten, uitnodigingen en omslagen van boeken. De kaarten zijn uitstekend beschrijfbaar en tekst is zeer goed te lezen. Kleuren krijgen een bijzondere uitstraling door het parelmoer effect. Door de stevigheid van het papier kunnen parelmoer luxe kaarten zeer mooi afgewerkt worden met contour uitgesneden vormen of patroon uitgesneden randen. 

Parelmoer luxe als kaart

Door de speciale afwerking van deze papiersoort is het perfect als uitnodiging of trouwkaart. Het parelmoer effect geeft een feestelijk karakter aan de kaart. Door de stevigheid kan de papiersoort ook zeer makkelijk gerild worden voor een gevouwen kaart. Zo kun je gaan voor een vierkante gevouwen kaart of wellicht een din long gevouwen kaart. De kaarten afwerken met ronde hoeken is natuurlijk ook mogelijk!

De perfecte afwerking voor parelmoer luxe papier?

Ontwerp gereed? Bestel direct op parelmoer luxe papier

 • Printenbind erkend stagebedrijf hoger onderwijs

  Gepubliceerd op 20 September 2021

  Met ingang van deze maand mag Printenbind zich officieel, erkend stagebedrijf voor het hoger onderwijs noemen. Hiervoor heeft er een audit plaatsgevonden door Stichting ELBHO. Printenbind biedt iedere stageperiode diverse projecten aan waar studenten mee aan de slag kunnen. De stages zijn hoofdzakelijk onder het marketing-communicatie vakgebied te scharen.

 • Nieuwe vacatures bij Printenbind.nl

  Gepubliceerd op 17 June 2021

  Het productieteam van Printenbind wordt gedreven door een team van gemotiveerde scholieren en studenten. Dat maakt de sfeer op de werkvloer informeel, maar vooral gezellig! Maar het jonge karakter van het bedrijf zorgt ook voor succes. Jong is snel, enthousiast en leergierig. En voor de klant houden we het simpel en toegankelijk. Het resultaat is een klanttevredenheid van een 9,6/10.

 • Nieuw! Plaatmateriaal stalen

  Gepubliceerd op 11 June 2021

  Naast onze papiermonsterboekjes en envelop samples kun je nu ook plaatmateriaal stalen bestellen! Dit voorbeeld bevat al onze plaatmateriaal soorten in verschillende diktes. Zo kun je gemakkelijk vergelijken en de juiste plaatmateriaal soort kiezen voor jouw product!

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Goede kwaliteit

  7 dagen geleden door klant

  De levering had wat vertraging maar daar werd je netjes van op de hoogte gebracht. De producten zijn weer net zoals altijd super! Prijs kwaliteit is prima, ik ben zeer tevreden.

 • Snelle levering, vriendelijke benadering

  8 dagen geleden door Hanneke de Graaf

  Snelle levering, vriendelijke benadering

 • Tot nu toe alleen maar positieve…

  8 dagen geleden door Joop Giesendanner

  Tot nu toe alleen maar positieve ervaringen. Ze lijken voort te komen uit een breed gedragen verlangen om het toch vooral de klant naar de zin te maken. iemand is iets heel vriendelijks gestart met goede producten en lieve mensen. Met vriendelijke gr...

Bekijk meer klantenbeoordelingen