Op parelmoer luxe papier printen?
Zo simpel kan het zijn

Parelmoer luxe papiersoort

Wanneer je écht even iets anders met je kaart of omslag van je boek wilt doen raden wij parelmoer luxe aan. Deze papiersoort unieke papiersoort heeft een kristalwit parelmoer effect welke glanst vanuit alle kijkhoeken. Het effect is zeer sterk aanwezig en geeft daarom een indrukwekkend effect aan jouw product. Naast dat het een zeer mooie papiersoort is, is het ook zeer stevig wat het bruikbaar maakt voor verschillende afwerkingen.  

  Eigenschappen van parelmoer luxe papier

  Hieronder vind je een overzicht van de kenmerken van parelmoer luxe papier.

  PapiersoortGramsUmBeschrijfbaarUitstralingMilieu
  Parelmoer Luxe300 grams414 umjaparelmoer effectFSC Mix, houtvrij ECF, ISO 14001 gecertificeerd

  Technische specificaties van onze kaart papiersoort: Curious Metallics 300 grams, zilverwit parelmoer effect, ISO 9706 (bestand tegen veroudering), afdruk is watervast, 98% opaciteit

  Parelmoer luxe voor een unieke afwerking

  Parelmoer luxe is uiterst geschikt voor kaarten, visitekaarten, uitnodigingen en omslagen van boeken. De kaarten zijn uitstekend beschrijfbaar en tekst is zeer goed te lezen. Kleuren krijgen een bijzondere uitstraling door het parelmoer effect. Door de stevigheid van het papier kunnen parelmoer luxe kaarten zeer mooi afgewerkt worden met contour uitgesneden vormen of patroon uitgesneden randen. 

  Parelmoer luxe als kaart

  Door de speciale afwerking van deze papiersoort is het perfect als uitnodiging of trouwkaart. Het parelmoer effect geeft een feestelijk karakter aan de kaart. Door de stevigheid kan de papiersoort ook zeer makkelijk gerild worden voor een gevouwen kaart. Zo kun je gaan voor een vierkante gevouwen kaart of wellicht een din long gevouwen kaart. De kaarten afwerken met ronde hoeken is natuurlijk ook mogelijk!

  De perfecte afwerking voor parelmoer luxe papier?

  Bekijk alle afwerkingen

  Ontwerp gereed? Bestel direct op parelmoer luxe papier