Ecovezel papiersoort

Een van onze meest ecologisch vriendelijke papiersoorten is het Eco Vezelpapier. Het ecologische papier lijkt bijna op karton qua structuur en sterkte en is 100% gemaakt uit landbouwafval. Omdat het papier niet gebleekt is, kan het ook volledig gecomposteert worden. De vezels in het papier zijn licht voelbaar wat voor een eigentijds karakter zorgt.

  Eigenschappen van kaart papier

  Hieronder vind je een overzicht van de kenmerken van kaart papier.

  PapiersoortGramsUmBeschrijfbaarUitstralingMilieu
  Eco vezelpapier295 grams439 umjamat100% landbouwafval, composteerbaar, houtvrij ECF, ISO 14001 gecertificeerd

  Technische specificaties van onze kaart papiersoort: PaperWise 295 grams, ongestreken papier, natuurlijk bruine kleur, 439um dik, 100% opaciteit, niet gebleekt composteerbaar

  Afwerkingen voor Eco vezelpapier

  Het eco vezelpapier is volledig ecologisch en heeft hierdoor een natuurlijke beige kleur. Door de stevigheid van het papier is het heel geschikt voor kaarten en omslagen van boeken. Wil jij je boek een unieke uitstraling geven dan is ecovezel de perfecte keuze. Ecovezel kan ook gelamineerd worden voor extra stevigheid. Zo heb je de unieke uitstraling van het ecologische papier en is hij daarnaast ook vuil en spatwater bestendig. 

  Ecovezel als kaart

  Eco vezel is perfect om te gebruiken als omslag van boeken of magazines. Maar ook als kaart of menukaart kan deze papiersoort zeer goed gebruikt worden. Zo is tekst duidelijk leesbaar, maar kan de kleur van het papier wel invloed hebben op de kleur van de afdruk. Door zijn stevigheid kan deze papiersoort ook op grote formaten gevouwen worden. Een A3 met middenvouw is hierdoor geen probleem. 

  De perfecte afwerking voor ecovezel papier

  Afwerkingen

  Ontwerp gereed? Bestel direct op eco vezel papier