Vanwege enorme drukte lukt het ons niet om alle opdrachten op tijd te produceren, houd a.u.b. rekening met een langere levertijd. Excuses voor dit ongemak

Ecovezel papiersoort

350-grams-kaart-papier-eigenschappen-look-en-feelEen van onze meest ecologisch vriendelijke papiersoorten is het Eco Vezelpapier. Het ecologische papier lijkt bijna op karton qua structuur en sterkte en is 100% gemaakt uit landbouwafval. Omdat het papier niet gebleekt is, kan het ook volledig gecomposteert worden. De vezels in het papier zijn licht voelbaar wat voor een eigentijds karakter zorgt. 

Eigenschappen van kaart papier

Hieronder vind je een overzicht van de kenmerken van kaart papier.

Papiersoort Grams Um Beschrijfbaar Uitstraling Milieu
Eco vezelpapier 295 grams 439 um ja mat 100% landbouwafval, composteerbaar, houtvrij ECF, ISO 14001 gecertificeerd

Technische specificaties van onze kaart papiersoort: PaperWise 295 grams, ongestreken papier, natuurlijk bruine kleur, 439um dik, 100% opaciteit, niet gebleekt composteerbaar

Bestel

Gratis papiermonsters

Niet helemaal zeker over de geschikte papiersoort of gewoon benieuwd welke soorten we nog meer hebben? Ontvang een gratis papiermonsterboek via onderstaande bestel knop. Het boekje bevat samples van al onze papiersoorten, sticker- en postermaterialen. Je betaalt alleen voor de verzendkosten! Afhalen kan natuurlijk ook, dit is volledig gratis. 

Afwerkingen voor Eco vezelpapier

Het eco vezelpapier is volledig ecologisch en heeft hierdoor een natuurlijke beige kleur. Door de stevigheid van het papier is het heel geschikt voor kaarten en omslagen van boeken. Wil jij je boek een unieke uitstraling geven dan is ecovezel de perfecte keuze. Ecovezel kan ook gelamineerd worden voor extra stevigheid. Zo heb je de unieke uitstraling van het ecologische papier en is hij daarnaast ook vuil en spatwater bestendig. 

Ecovezel als kaart

Eco vezel is perfect om te gebruiken als omslag van boeken of magazines. Maar ook als kaart of menukaart kan deze papiersoort zeer goed gebruikt worden. Zo is tekst duidelijk leesbaar, maar kan de kleur van het papier wel invloed hebben op de kleur van de afdruk. Door zijn stevigheid kan deze papiersoort ook op grote formaten gevouwen worden. Een A3 met middenvouw is hierdoor geen probleem. 

De perfecte afwerking voor eco vezel papier?

Ontwerp gereed? Bestel direct op eco vezel papier

 • Printenbind erkend stagebedrijf hoger onderwijs

  Gepubliceerd op 20 September 2021

  Met ingang van deze maand mag Printenbind zich officieel, erkend stagebedrijf voor het hoger onderwijs noemen. Hiervoor heeft er een audit plaatsgevonden door Stichting ELBHO. Printenbind biedt iedere stageperiode diverse projecten aan waar studenten mee aan de slag kunnen. De stages zijn hoofdzakelijk onder het marketing-communicatie vakgebied te scharen.

 • Nieuwe vacatures bij Printenbind.nl

  Gepubliceerd op 17 June 2021

  Het productieteam van Printenbind wordt gedreven door een team van gemotiveerde scholieren en studenten. Dat maakt de sfeer op de werkvloer informeel, maar vooral gezellig! Maar het jonge karakter van het bedrijf zorgt ook voor succes. Jong is snel, enthousiast en leergierig. En voor de klant houden we het simpel en toegankelijk. Het resultaat is een klanttevredenheid van een 9,6/10.

 • Nieuw! Plaatmateriaal stalen

  Gepubliceerd op 11 June 2021

  Naast onze papiermonsterboekjes en envelop samples kun je nu ook plaatmateriaal stalen bestellen! Dit voorbeeld bevat al onze plaatmateriaal soorten in verschillende diktes. Zo kun je gemakkelijk vergelijken en de juiste plaatmateriaal soort kiezen voor jouw product!

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Goede kwaliteit

  7 dagen geleden door klant

  De levering had wat vertraging maar daar werd je netjes van op de hoogte gebracht. De producten zijn weer net zoals altijd super! Prijs kwaliteit is prima, ik ben zeer tevreden.

 • Snelle levering, vriendelijke benadering

  7 dagen geleden door Hanneke de Graaf

  Snelle levering, vriendelijke benadering

 • Tot nu toe alleen maar positieve‚Ķ

  8 dagen geleden door Joop Giesendanner

  Tot nu toe alleen maar positieve ervaringen. Ze lijken voort te komen uit een breed gedragen verlangen om het toch vooral de klant naar de zin te maken. iemand is iets heel vriendelijks gestart met goede producten en lieve mensen. Met vriendelijke gr...

Bekijk meer klantenbeoordelingen