Ecovezel papiersoort

350-grams-kaart-papier-eigenschappen-look-en-feelEen van onze meest ecologisch vriendelijke papiersoorten is het Eco Vezelpapier. Het ecologische papier lijkt bijna op karton qua structuur en sterkte en is 100% gemaakt uit landbouwafval. Omdat het papier niet gebleekt is, kan het ook volledig gecomposteert worden. De vezels in het papier zijn licht voelbaar wat voor een eigentijds karakter zorgt. 

Eigenschappen van kaart papier

Hieronder vind je een overzicht van de kenmerken van kaart papier.

Papiersoort Grams Um Beschrijfbaar Uitstraling Milieu
Eco vezelpapier 295 grams 439 um ja mat 100% landbouwafval, composteerbaar, houtvrij ECF, ISO 14001 gecertificeerd

Technische specificaties van onze kaart papiersoort: PaperWise 295 grams, ongestreken papier, natuurlijk bruine kleur, 439um dik, 100% opaciteit, niet gebleekt composteerbaar

Bestel

Gratis papiermonsters

Niet helemaal zeker over de geschikte papiersoort of gewoon benieuwd welke soorten we nog meer hebben? Ontvang een gratis papiermonsterboek via onderstaande bestel knop. Het boekje bevat samples van al onze papiersoorten, sticker- en postermaterialen. Je betaalt alleen voor de verzendkosten! Afhalen kan natuurlijk ook, dit is volledig gratis. 

Afwerkingen voor Eco vezelpapier

Het eco vezelpapier is volledig ecologisch en heeft hierdoor een natuurlijke beige kleur. Door de stevigheid van het papier is het heel geschikt voor kaarten en omslagen van boeken. Wil jij je boek een unieke uitstraling geven dan is ecovezel de perfecte keuze. Ecovezel kan ook gelamineerd worden voor extra stevigheid. Zo heb je de unieke uitstraling van het ecologische papier en is hij daarnaast ook vuil en spatwater bestendig. 

Ecovezel als kaart

Eco vezel is perfect om te gebruiken als omslag van boeken of magazines. Maar ook als kaart of menukaart kan deze papiersoort zeer goed gebruikt worden. Zo is tekst duidelijk leesbaar, maar kan de kleur van het papier wel invloed hebben op de kleur van de afdruk. Door zijn stevigheid kan deze papiersoort ook op grote formaten gevouwen worden. Een A3 met middenvouw is hierdoor geen probleem. 

De perfecte afwerking voor eco vezel papier?

Ontwerp gereed? Bestel direct op eco vezel papier

 • Nieuwe vacatures bij Printenbind.nl

  Gepubliceerd op 17 June 2021

  Het productieteam van Printenbind wordt gedreven door een team van gemotiveerde scholieren en studenten. Dat maakt de sfeer op de werkvloer informeel, maar vooral gezellig! Maar het jonge karakter van het bedrijf zorgt ook voor succes. Jong is snel, enthousiast en leergierig. En voor de klant houden we het simpel en toegankelijk. Het resultaat is een klanttevredenheid van een 9,6/10.

 • Nieuw! Plaatmateriaal stalen

  Gepubliceerd op 11 June 2021

  Naast onze papiermonsterboekjes en envelop samples kun je nu ook plaatmateriaal stalen bestellen! Dit voorbeeld bevat al onze plaatmateriaal soorten in verschillende diktes. Zo kun je gemakkelijk vergelijken en de juiste plaatmateriaal soort kiezen voor jouw product!

 • Gratis EK Speelschema op A3 Poster

  Gepubliceerd op 26 May 2021

  Op 11 juni wordt het EK2020 officieel geopend in Rome met de eerste wedstrijd. Turkije speelt op vrijdagavond 21.00 uur tegen Italië. Voorafgaand vindt de openingsceremonie plaats. Vóór de eerste wedstrijd wil jij natuurlijk een speelschema op de koelkast, in de gang of boven je bed hebben hangen om de uitslagen bij te houden. Goed nieuws! In elke bestelling die vanaf maandag 31 mei tot en met zondag 6 juni wordt verzonden, tref je het EK Speelschema aan! Leuk voor jezelf, je buurmeisje, neefje, collega, op de koelkast of het prikbord.

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Grote inzet van P&B team

  10 dagen geleden door Cobi

  Het printen van mijn flyers ging over wat hobbels. Maar het team van Print en Bind deed er alles aan om de bestelling toch goed af te leveren. Dank jullie wel. Ik ga zeker meer bestellen bij Print en Bind!

 • Enthousiast!

  10 dagen geleden door Esmy Smit

  Mega positief erover. Besteld bij Student-print.nl Ik heb mijn scriptie laten inbinden en de kwaliteit is echt mega goed. Je wordt ook super goed geholpen door de klantenservice als je wat vragen hebt of twijfelt wat het beste is. Nu onderweg naar mi...

 • Ik ben fan van Printenbind.

  10 dagen geleden door Milou van Rooij - de Vries

  Ik ben fan van Printenbind. Ze leveren met spoed, gewoon of budget, tot nu toe altijd binnen de termijn. Kwaliteit is goed. Het leren wordt zo een stuk leuker.

Bekijk meer klantenbeoordelingen