Linnen papiersoort

350-grams-kaart-papier-eigenschappen-look-en-feelHet 250 grams linnen persing papier is een mooie en sierlijke papiersoort. In het papier is een lichte rasterstructuur verwerkt die het een verfijnde look geeft. Hierdoor is de papiersoort zeer geschikt voor kaarten of omslagen van magazines. Linnen is gecertificeerd op verschillene milieuaspecten en daardoor een goede keus. 

Eigenschappen van kaart papier

Hieronder vind je een overzicht van de kenmerken van linnen persing papier.

Papiersoort Grams Um Beschrijfbaar Uitstraling Milieu
Linnen Persing 250 grams 328 um ja mat FSC Mix, houtvrij ECF, ISO 14001 gecertificeerd

Technische specificaties van onze kaart papiersoort: Rives Design 250 grams, 2-zijdig fijn geaderde persing, ISO 9706 (bestand tegen veroudering), afdruk is watervast, 100% opaciteit

Bestel

Gratis papiermonsters

Niet helemaal zeker over de geschikte papiersoort of gewoon benieuwd welke soorten we nog meer hebben? Ontvang een gratis papiermonsterboek via onderstaande bestel knop. Het boekje bevat samples van al onze papiersoorten, sticker- en postermaterialen. Je betaalt alleen voor de verzendkosten! Afhalen kan natuurlijk ook, dit is volledig gratis. 

Linnen persing papier mogelijkheden

Door de fijn geaderde persing aan bijde zijden van het papier heeft zowel de voor als achterzijde van het papier een fijne uitstraling. Hierdoor is het ook zeer geschikt voor veel producten. Zo krijgen donkere of felle kleuren op het linnen persing een creatieve en interessante uitstraling. Als covers van boeken kan deze papiersoort daarom zeer goed gebruikt worden. 

Linnen persing voor kaarten

Ondanks de persing is de tekst nog steeds scherp en zeer duidelijk leesbaar. Zo kan linnen persing zelfs voor de kleinste kaartjes gebruikt worden en is dus prima voor visitekaarten. Maar ook voor geboortekaartjes, save-the-date kaarten en wenskaarten is linnen persing een zeer geschikte optie. Wil je eens wat nieuws proberen? Probeer dan eens een ronde, contour uitgesneden of patroon uitgesneden kaart op linnen persing en ontvang gegarandeerd een unieke kaart!

De perfecte afwerking voor linnen persing papier?

Ontwerp gereed? Bestel direct op linnen persing papier

 • Nieuwe vacatures bij Printenbind.nl

  Gepubliceerd op 17 June 2021

  Het productieteam van Printenbind wordt gedreven door een team van gemotiveerde scholieren en studenten. Dat maakt de sfeer op de werkvloer informeel, maar vooral gezellig! Maar het jonge karakter van het bedrijf zorgt ook voor succes. Jong is snel, enthousiast en leergierig. En voor de klant houden we het simpel en toegankelijk. Het resultaat is een klanttevredenheid van een 9,6/10.

 • Nieuw! Plaatmateriaal stalen

  Gepubliceerd op 11 June 2021

  Naast onze papiermonsterboekjes en envelop samples kun je nu ook plaatmateriaal stalen bestellen! Dit voorbeeld bevat al onze plaatmateriaal soorten in verschillende diktes. Zo kun je gemakkelijk vergelijken en de juiste plaatmateriaal soort kiezen voor jouw product!

 • Gratis EK Speelschema op A3 Poster

  Gepubliceerd op 26 May 2021

  Op 11 juni wordt het EK2020 officieel geopend in Rome met de eerste wedstrijd. Turkije speelt op vrijdagavond 21.00 uur tegen Italië. Voorafgaand vindt de openingsceremonie plaats. Vóór de eerste wedstrijd wil jij natuurlijk een speelschema op de koelkast, in de gang of boven je bed hebben hangen om de uitslagen bij te houden. Goed nieuws! In elke bestelling die vanaf maandag 31 mei tot en met zondag 6 juni wordt verzonden, tref je het EK Speelschema aan! Leuk voor jezelf, je buurmeisje, neefje, collega, op de koelkast of het prikbord.

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Grote inzet van P&B team

  10 dagen geleden door Cobi

  Het printen van mijn flyers ging over wat hobbels. Maar het team van Print en Bind deed er alles aan om de bestelling toch goed af te leveren. Dank jullie wel. Ik ga zeker meer bestellen bij Print en Bind!

 • Enthousiast!

  10 dagen geleden door Esmy Smit

  Mega positief erover. Besteld bij Student-print.nl Ik heb mijn scriptie laten inbinden en de kwaliteit is echt mega goed. Je wordt ook super goed geholpen door de klantenservice als je wat vragen hebt of twijfelt wat het beste is. Nu onderweg naar mi...

 • Ik ben fan van Printenbind.

  11 dagen geleden door Milou van Rooij - de Vries

  Ik ben fan van Printenbind. Ze leveren met spoed, gewoon of budget, tot nu toe altijd binnen de termijn. Kwaliteit is goed. Het leren wordt zo een stuk leuker.

Bekijk meer klantenbeoordelingen