Op linnen papier printen?
Zo simpel kan het zijn

Linnen papiersoort

Het 300 grams linnen persing papier is een mooie, speelse en sierlijke papiersoort. In het papier is een lichte rasterstructuur verwerkt die het een verfijnde look geeft. Het rasterpatroon is niet kaarsrecht maar loopt op een speelse manier. Hierdoor is de papiersoort zeer geschikt voor kaarten of omslagen van magazines. Linnen is gecertificeerd op verschillende milieuaspecten en daardoor een goede keus. 

Eigenschappen van kaart papier

Hieronder vind je een overzicht van de kenen van linnen persing papier.

PapiersoortGramsUmBeschrijfbaarUitstralingMilieu
Linnen Persing

300 grams

225 um

jamatFSC Mix, houtvrij ECF, ISO 14001 gecertificeerd

Technische specificaties van onze kaart papiersoort: FocusCard 300 grams, 2-zijdig linnenpersing, ISO 9706 (bestand tegen veroudering), afdruk is watervast, 100% opaciteit

Linnen persing papier mogelijkheden

Door de speelse geaderde persing aan bijde zijden van het papier heeft zowel de voor als achterzijde van het papier een fijne uitstraling. Hierdoor is het ook zeer geschikt voor veel producten. Zo krijgen donkere of felle kleuren op het linnen persing een creatieve en interessante uitstraling. Als covers van boeken kan deze papiersoort daarom zeer goed gebruikt worden. 

Linnen persing voor kaarten

Ondanks de persing is de tekst nog steeds scherp en zeer duidelijk leesbaar. Zo kan linnen persing zelfs voor de kleinste kaartjes gebruikt worden en is dus prima voor visitekaarten. Maar ook voor geboortekaartjes, save-the-date kaarten en wenskaarten is linnen persing een zeer geschikte optie. Wil je eens wat nieuws proberen? Probeer dan eens een ronde, contour uitgesneden of patroon uitgesneden kaart op linnen persing en ontvang gegarandeerd een unieke kaart!

De perfecte afwerking voor linnen papier

Bekijk afwerkingen

Ontwerp gereed? Bestel direct op linnen persing papier