Vanwege enorme drukte lukt het ons niet om alle opdrachten op tijd te produceren, houd a.u.b. rekening met een langere levertijd. Excuses voor dit ongemak

Linnen papiersoort

350-grams-kaart-papier-eigenschappen-look-en-feelHet 250 grams linnen persing papier is een mooie en sierlijke papiersoort. In het papier is een lichte rasterstructuur verwerkt die het een verfijnde look geeft. Hierdoor is de papiersoort zeer geschikt voor kaarten of omslagen van magazines. Linnen is gecertificeerd op verschillene milieuaspecten en daardoor een goede keus. 

Eigenschappen van kaart papier

Hieronder vind je een overzicht van de kenmerken van linnen persing papier.

Papiersoort Grams Um Beschrijfbaar Uitstraling Milieu
Linnen Persing 250 grams 328 um ja mat FSC Mix, houtvrij ECF, ISO 14001 gecertificeerd

Technische specificaties van onze kaart papiersoort: Rives Design 250 grams, 2-zijdig fijn geaderde persing, ISO 9706 (bestand tegen veroudering), afdruk is watervast, 100% opaciteit

Bestel

Gratis papiermonsters

Niet helemaal zeker over de geschikte papiersoort of gewoon benieuwd welke soorten we nog meer hebben? Ontvang een gratis papiermonsterboek via onderstaande bestel knop. Het boekje bevat samples van al onze papiersoorten, sticker- en postermaterialen. Je betaalt alleen voor de verzendkosten! Afhalen kan natuurlijk ook, dit is volledig gratis. 

Linnen persing papier mogelijkheden

Door de fijn geaderde persing aan bijde zijden van het papier heeft zowel de voor als achterzijde van het papier een fijne uitstraling. Hierdoor is het ook zeer geschikt voor veel producten. Zo krijgen donkere of felle kleuren op het linnen persing een creatieve en interessante uitstraling. Als covers van boeken kan deze papiersoort daarom zeer goed gebruikt worden. 

Linnen persing voor kaarten

Ondanks de persing is de tekst nog steeds scherp en zeer duidelijk leesbaar. Zo kan linnen persing zelfs voor de kleinste kaartjes gebruikt worden en is dus prima voor visitekaarten. Maar ook voor geboortekaartjes, save-the-date kaarten en wenskaarten is linnen persing een zeer geschikte optie. Wil je eens wat nieuws proberen? Probeer dan eens een ronde, contour uitgesneden of patroon uitgesneden kaart op linnen persing en ontvang gegarandeerd een unieke kaart!

De perfecte afwerking voor linnen persing papier?

Ontwerp gereed? Bestel direct op linnen persing papier

 • Printenbind erkend stagebedrijf hoger onderwijs

  Gepubliceerd op 20 September 2021

  Met ingang van deze maand mag Printenbind zich officieel, erkend stagebedrijf voor het hoger onderwijs noemen. Hiervoor heeft er een audit plaatsgevonden door Stichting ELBHO. Printenbind biedt iedere stageperiode diverse projecten aan waar studenten mee aan de slag kunnen. De stages zijn hoofdzakelijk onder het marketing-communicatie vakgebied te scharen.

 • Nieuwe vacatures bij Printenbind.nl

  Gepubliceerd op 17 June 2021

  Het productieteam van Printenbind wordt gedreven door een team van gemotiveerde scholieren en studenten. Dat maakt de sfeer op de werkvloer informeel, maar vooral gezellig! Maar het jonge karakter van het bedrijf zorgt ook voor succes. Jong is snel, enthousiast en leergierig. En voor de klant houden we het simpel en toegankelijk. Het resultaat is een klanttevredenheid van een 9,6/10.

 • Nieuw! Plaatmateriaal stalen

  Gepubliceerd op 11 June 2021

  Naast onze papiermonsterboekjes en envelop samples kun je nu ook plaatmateriaal stalen bestellen! Dit voorbeeld bevat al onze plaatmateriaal soorten in verschillende diktes. Zo kun je gemakkelijk vergelijken en de juiste plaatmateriaal soort kiezen voor jouw product!

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Goede kwaliteit

  7 dagen geleden door klant

  De levering had wat vertraging maar daar werd je netjes van op de hoogte gebracht. De producten zijn weer net zoals altijd super! Prijs kwaliteit is prima, ik ben zeer tevreden.

 • Snelle levering, vriendelijke benadering

  7 dagen geleden door Hanneke de Graaf

  Snelle levering, vriendelijke benadering

 • Tot nu toe alleen maar positieve‚Ķ

  8 dagen geleden door Joop Giesendanner

  Tot nu toe alleen maar positieve ervaringen. Ze lijken voort te komen uit een breed gedragen verlangen om het toch vooral de klant naar de zin te maken. iemand is iets heel vriendelijks gestart met goede producten en lieve mensen. Met vriendelijke gr...

Bekijk meer klantenbeoordelingen