Wij zijn met Koningsdag (do 27 april) gesloten
Eigen productie

Afwerking

Wil je een afstudeerscriptie perfect afwerken of een onderneming presenteren? Inbinden is dé finishing touch die zorgt voor een professionele uitstraling én optimale bescherming van je werk. Je kunt online je opdracht volledig naar eigen wens samenstellen. Eenvoudiger en sneller kan het niet.

Goedkoop én met topresultaat je scriptie, werkstuk, rapport of kalender laten inbinden? Printenbind maakt gebruik van hooggekwalificeerde inbindmethodes.

Garenloos inbinden

Garenloos inbinden geeft een heel strak en mooi resultaat, de rug is doorlopend en wordt stevig om het binnenwerk gelijmd. De voorkant, achterkant en rug zijn te bedrukken (doorlopend tot aan de rand). De hechting is zeer stevig en duurzaam voor langer en veelvuldig gebruik.

lees meer

Garenloos inbinden Garenloos inbinden

Thermisch inbinden

Thermisch inbinden geeft een net resultaat, omdat de linnen rug strak om het papier wordt gelijmd. Voor de omslag zijn verschillende opties mogelijk voor de voor/achterkant, zoals transparant, bedrukte cover of zwart schutblad. Wij binden met een Copybinder machine voor een betrouwbare binding.

lees meer

Thermisch inbinden Thermisch inbinden

Wire-O inbinden

Wire-O is een vaak toegepaste bindvorm. De pagina’s worden bij elkaar gehouden door middel van een ringband die gemaakt is van stevig Bekaert-staal. Voor de omslag zijn verschillende opties mogelijk. Deze binding is ook geschikt voor kalenders.

lees meer

Wire-O inbinden Wire-O inbinden

Vouwen & nieten

Onze moderne printer kan op een fraaie manier vouwen & nieten. Op deze manier kunnen mooie magazine / liturgie en brochures gemaakt worden. Ook folders worden op deze manier gevouwen.

lees meer

Magazines vouwen & nieten Magazines vouwen & nieten

Nieten

Nieten is een eenvoudige, maar doeltreffende manier om je documenten bij elkaar te houden. Deze methode is ideaal voor hand-outs.

lees meer

Nieten van hand-outs Nieten van hand-outs

Ponsen

Het ponsen van printwerk zorgt er voor dat het printwerk op een nette manier in een multomap past.

lees meer

Ponsen van documenten Ponsen van documenten

Snijden

Wil je je document niet in een van de gangbare formaten laten printen, maar wil je het op A5 hebben, of er een unieke vorm aan geven? Bij ons kan dat, je kunt je document op elk gewenst formaat laten snijden. Wij leveren alle maten tussen A0 (1189mm x 841mm) en A6 (148mm x 105mm).

lees meer

Flyers op maat gesneden Flyers op maat gesneden

Lamineren

Niet meer mogelijk. Kies voor het papiersoort Nevertear, dit is ook waterbestandig.